Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, to je těžký…ono vymyslet neco vtipného bych si spíš troufla, až se trochu víc poznáte. Asi bych koupila flešku s nějakým vtipným motivem…
Fleška je určitě dobrý nápad, i věc, kterou bude potřebovat do školy.. ![]()
Holky, díky, flashka mě taky napadla, ale nepřijde mi to moc originální, má to dnes každý malý dítě. Možná ji koupím a ještě něco k tomu, ale co, tot otázka ![]()
Jinak anonym proto, že nechci, aby někdo z mýho okolí věděl, co se chystá, jinak to není samozřejmě nic tak zásadně intimního ![]()
Radeji anonym. Co pro třináctiletého nevlastního syna k svátku? Hraje fotbal, dobře studuje. Všechno má od nej mobilu, počítače, veškeré techniky, již z dřívější doby. Potom přišel rozvod, no a nyní je starší a my tolik peněz nemáme, co bylo dřív, tak nic drahého koupit nemůžeme, ale nechci mu dát pitomost. Co tak by mohlo nadchnout 13 ti letýho kluka. Tak do 700 czk max?
Ahoj holky, čeká mě seznámení s partnerovo synem. Moc toho o něm nevím, je mu 14 let a jako každý kluk sportuje (kolo, brusle apod.) a brouzdí po netu.

Chtěla bych mu dát něco originálního, vtipnýho a hlavně adekvátního věku. Sama mám syna malýho (3 roky), tak nevím, co v tomto věku frčí.
Děkuju za všechny rady a tipy