Dárek pro partnerova syna

Anonymní
25.8.15 23:42

dárek pro partnerova s

Ahoj holky, čeká mě seznámení s partnerovo synem. Moc toho o něm nevím, je mu 14 let a jako každý kluk sportuje (kolo, brusle apod.) a brouzdí po netu. :lol:
Chtěla bych mu dát něco originálního, vtipnýho a hlavně adekvátního věku. Sama mám syna malýho (3 roky), tak nevím, co v tomto věku frčí.
Děkuju za všechny rady a tipy :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
26.8.15 00:15

Ahoj, to je těžký…ono vymyslet neco vtipného bych si spíš troufla, až se trochu víc poznáte. Asi bych koupila flešku s nějakým vtipným motivem…

• Citovat
  • Upravit
10
26.8.15 11:05

Fleška je určitě dobrý nápad, i věc, kterou bude potřebovat do školy.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.15 19:42

Holky, díky, flashka mě taky napadla, ale nepřijde mi to moc originální, má to dnes každý malý dítě. Možná ji koupím a ještě něco k tomu, ale co, tot otázka :nevim:

Jinak anonym proto, že nechci, aby někdo z mýho okolí věděl, co se chystá, jinak to není samozřejmě nic tak zásadně intimního :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kotatko77
3.12.15 22:29

Radeji anonym. Co pro třináctiletého nevlastního syna k svátku? Hraje fotbal, dobře studuje. Všechno má od nej mobilu, počítače, veškeré techniky, již z dřívější doby. Potom přišel rozvod, no a nyní je starší a my tolik peněz nemáme, co bylo dřív, tak nic drahého koupit nemůžeme, ale nechci mu dát pitomost. Co tak by mohlo nadchnout 13 ti letýho kluka. Tak do 700 czk max?

• Citovat
  • Upravit
13142
3.12.15 22:37

Hra na playstation?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat