Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem!
Jdu si pro radu.Moje dcerka bude mít 10 let a když jsem se jí ptala, co by si přála k narozeninám, tak přišla s tím, že chce kočárek pro panenky. Docela mě to překvapilo a začala jsem se jí ptám, jestli nechce něco jiného. Zdá se mi, že už je na něj velká, ale prostě si to nechce nechat vymluvit.Co byste udělali vy? Koupili byste jí ho? Díky všem za názory.
Koupila bych. Pamatuju si, že zhruba v tom věku jsem si já i kamarádky začaly zase hrát s panenkama a kočárkama, které několik let ležely bez použití
Ano, koupila bych…pokud si ho přeje, proč ne. Je ve věku kdy už přece ví co si přeje. ![]()
@marvcel Koukám na metřík, že máš malého chlapečka. Třeba chce být jako ty - vozit kočárek. Byla bych ráda a zeptala bych se, jestli chce hluboký nebo golfky.
Taky jsem dostala kočárek už jako,,starší´´ dítě, myslím, že mi bylo tak kolem 10 let. Hrála jsem si s nim moc ráda. Celkově jsem si s panenkami hrála celkem dlouho a jsem za to ráda. Měla jsem dlouhé dětství. Sousedce je 12 a chodí oblečená a chová se jak dospělá. Buď ráda, že máš doma dítě.
Koupila bych, nevidim na tom nic divného. Vubec mi v dnešní dobe prijde, ze vsichni kupuji všechno strasne brzy. V roce kocarek, ve dvou mluvící mimino, ve trech barbiny.. Moje šestileta ted taky chce kocarek, bude ho mit i s přebalovaci taskou ![]()
@marvcel Přesně, jak tady všichni píšou.
Kočárek bych koupila a ještě byla ráda, že mám normálně dítě (i když je otázkou, co je v současné době normální, že? ![]()
Jen bude mít asi nízko držadlo na těch úplně dětských.
@Aliik píše:
Koupila bych, nevidim na tom nic divného. Vubec mi v dnešní dobe prijde, ze vsichni kupuji všechno strasne brzy. V roce kocarek, ve dvou mluvící mimino, ve trech barbiny.. Moje šestileta ted taky chce kocarek, bude ho mit i s přebalovaci taskou
Kdyby jen mluvící mimino a barbiny, ony některé už chtějí tablet!! ![]()
A k tématu, já si pamatuji že jsem taky ještě později kolem 10let chtěla panenku a mamka mi ji taky nechtěla koupit, že už jsem velká, ale nakonec koupila a hrála jsem si s ní. Takže kočárek určitě kup, třeba si chce fakt hrát jako že je ty, jestli má malého sourozence. ![]()
Koupila bych ji pěkný kočárek, moderní a k ní malého psíka, který se bude rad vozit (my máme třeba jorksira) ten bude hrdě sedět a nechat se vozit dokud to decka baví
.
Jen ji ho kup.
Ja si s barbinama hrala skoro do 14
.Zadny nasledky to na me nezanechalo
.