Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, mam prosbu, chtela jsem se zeptat, zda nektera nejezdite do Rakouska, pripadne manzel nebo pritel nebo nekdo z rodiny a neni moznost mi pomoci s nakupem vyse zminene cukrovinky, chtela bych udelat radost jedne pani, ale jak jsem se docetla neni Mozartova koule jako Mozartova koule, byl by nekdo ochoten pomoci?? Dekuji za pripadnou pomoc. M.
No už jsem se děsil, o jaký originál by mělo jít.
To by musely být naložené někde ve formaldehydu, aby tak vydržely. ![]()
@Doctus hah, tak ty bych fakt neshanela
ale i tu original cukrovinku je problem sehnat
tady u nas v Cr.
@Moreno81
Bohužel, vozí k nám samou nejvyšší kvalitu, kterou by si v Rakousku apod. vůbec nedovolili prodávat. My Češi ale koupíme a pozřeme všechno. ![]()
@Doctus a to prave nechci, treba se najde nekdo, budu doufat ![]()
@karlosina prave ze ani tyto nejsou ty prave, ty prave maji modry obal a u nas je nesezenete
![]()
Jedine prave jsou od Fursta…cena za jednu je kolem jednoho eura, tady u nas jsem nenasla zadny obchod, ktery by je nabizel, snad se zadari a nekdo se ozve, kez by
Tady jsem našla, že pravé jsou od cukrářství Fürst http://www.original-mozartkugel.com/ a jsou k dostání, jak píší, v Salzburku v jejich cukrárnách.
… die „Original Salzburger Mozartkugeln“ handwerklich erzeugt und exklusiv in unseren vier Salzburger Konditoreien verkauft.
Máš pravdu, kdo pojede do Salzburku. Vidíš, díky emiminu mám rozšířené obzory.
@karlosina tak tak, presne jak pisete, zkousim, zda nekdo nema cestu a nejezdi pravidelne do Rakouska, uvidime, verim, ze pani by mela velkou radost, ma je moc rada, ale original jeste nemela a je to hodna duse, rada bych ji potesila ![]()
@karlosina a taky jsem vubec nevedela, mela jsem zafixovane ty cervene kulicky, ze to jsou ony, az jsem se na to zamerila, tak jsem zjistila, ze to vlastne ony az tak nejsou ![]()
Jak píší, mimo Salzburk je nekoupíš, ale můžeš si je objednat. I když kvůli teplotám nyní nerozesílají. http://www.original-mozartkugel.com/…artkugel.php
@karlosina beru to jako posledni moznost
treba se nekdo ozve, kdyz ne, tak ji na Vanoce udelam tedy radost ![]()
Když se nikdo neozve, tak si udělejte předvánoční výlet do Salzburku. Možná by to vyšlo levněji než poštovné.
![]()