Jak přestat kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
20.7.10 21:45

Tak to taky závidím ale já mám taky nej kamarádku a malej opravdu v 15m.už nechtěl a odstavil se taky sám.Já teda skusils citrin ocet a nic:-(tak holt nastoupí tatínek a já pujdu hajat vedle tak snad to bude za pár dní dobrý:-)Akorád mě bude dost líto tatínka i malé to bude boj:-)Ale věřím jim :-)Pak písnu spíš mam stzrach jestli ten pláč vydržim já:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.7.10 23:17
Ja udelala to same, ale s manzelem. Taky jsem v roce kojila 3-4× za noc. Pak uz mi to prislo fakt vycerpavajici. Do te doby malej nevzal UM do pusy. Rezolutne ne! Tak si k nemu jednoho vecera lehl manzel, kdyz se probudil, podal mu lahvicku a malej cucal jak bobicek. Od te doby mame zavislost na lahvi :-) Jo, povazuju za zasadni, aby kdyz bys ho dala spat treba s manzelem, dite vedelo, ze nejsi nablizku. Ja se treba s malym rozloucila jeste pred koupanim, zavrela se do druheho pokoje a uz se neukazala. Az rano. Mam pocit, ze to bylo to hlavni!
Kajaaada1 píše:
Ahojky,
já malou odstavila ve 13-ti měsících a to tím způsobem, že jsem ji dala na noc k mojí mamce. Byla na ni zvyklá a v noci, když se probudila tak dostala flašku ze sunarem a spinkala dál.Potom doma jsem udělala to samé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová