Nepřejídám ho?

10
17.7.10 14:02

Nepřejídám ho?

Mám tříměsíčního chlapečka, už dva týdny jsme jenom na UM, MM už odmítá. Krmila jsem ho 6× denně, teď když jsou velká vedra, tak mu dávám 7× denně 150ml, většinou všechno vypije. Předtím jsme měli problémy s váhou, teď krásně přibívá. Jen abych to s tím krmením nepřehnala. Asi by mu mělo stačit 6× denně 150ml,že? A taky bych mohla přidat dětský čaj, co myslíte? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
17.7.10 14:20

já prcka kojila do jeho 8m tak si nejsem jistá, ale měla jsem za to, že sunar či něco jiného funguje spíš jako jídlo a na pití by se měl dávat čaj nebo voda a pokud jsou takový vedra tak určitě dávat tekutiny navíc ne jen v UM třeba fenyklový čaj, ten je výborný i na prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.7.10 14:29

Malý byl od narození na UM, ale když prostě neměl hlad, tak jsem do něj mléko nedostala. Já mu teda čaj dávala, protože ho prostě vyžadoval. Ze začátku jsem si myslela, že není potřeba, hodně se o tom na diskusích píše, ale mléko nechtěl a řval. Tak jsem dala čaj a byl spokojený. A zase, když měl hlad a já dala čaj, tak po pár locích řval. Ono si i takhle málé dítko „řekne“, co chce. Ovšem v těhle nesnesitelných vedrech, bych čaj určitě vyzkoušela. Mně se osvědčil fenyklový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
17.7.10 14:30

Jo a jinak vypil po dlouhou dobu vždy o jednu dávku víc, než bylo uváděné na krabici UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
17.7.10 15:19

pokud neblije, neboli ho brisko, mozne prezirani bych neresila. lepsi, nez naopak (a navic tekutiny v UM jsou tedka taky potrebne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 15:23

Rozohdně dávej k UM čaj my jsme na UM od narození a od narození ještě dostává fenykĺový čaj a teď ve vedrech ani moc nejdel hlavně hodně pil vypil klidně 200-300ml čaje a jídlo mu stačilo 4× 150ml a to bude mít ukončený 4.měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.7.10 16:17

ahoj..určitě ho nepřekrmuješ..dítě když nemá hlad tak prostě nejí. Ale určitě bych začala přidávat čaj a nebo zchlazenou převařenou vodu. UM totiž není pití je to jídlo!!!! Moje dcera (3,5 měsíce) vypije dejme tomu 150 UM a ještě za tím 50 čajíku. Prostě má po jídle žízeň.
Denně krom UM vypije ještě tak 200 až 300 čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
18.7.10 08:49

muj syn ma 8 tydnu a je plne na UM- tez se bojim, ze ho precpavam/ma 6,03 kg 8-o pri 63 cm/… ale vyzaduje to… vypije 180ml asi 5×-6× denne… ziji v UK, kde mi je odborniky porad opakovano, ze mu mam dat kolik chce…
P.S. tady se misto caje doplnuji tekutiny jen vodou/prevarena, vychlazena/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.8.10 14:29

aha tak teda ted si pripadam ze Gitus taky precpavam.. my teda jime 5× 160ml +caj cca 100ml jak kdy, v poledne prikrm.. to je pak mensi davka mleka od 22 do 06 spi.. holce je skoro 5mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.8.10 16:54

Ahojky! Jsme na tom stejně… Malé budou za pár dní 3 měsíce a má 6× denně 150ml (v 6,9,12,15,18,20 hod.) + denně vypije asi 60 ml čaje. Ale už se začíná hlásit… Protože spí celou noc, tak jsem jí přidala, takže ráno v 6 a večer ve 20 hod dostává 180 ml. Myslím si, že kdyby měla moc, tak to vyblinká… nebo nedojí… Ale ona to vycucne až do dna :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová