Jak přestat kojit dvouleté dítě?

2
6.10.11 16:41

jak prestat kojit dvoulete dite

Dobry den.prosim Vas poradi mi nekdo jak prestat kojit dvoulete dite?je to cim dal tim vic horsi a uz ani v noci me nebavi k diteti vstavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
6.10.11 16:46

odjet na víkend pryč a už mu prostě nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.10.11 16:48

dekuji,ale to uz jsme zkouseli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
6.10.11 16:50

zkousela jsi nedat? tak proc stale kojis? ono to toiz jinak nepujde, nez ze MM nedas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
6.10.11 16:51

já myslím, že dvouletej prcek už je schopnej pochopit význam slova „není“, tak prostě mlíčko už není a hotovo, nesmlouvat, nepodlehnout,
v první řadě musíš být ty sama pevně rozhodnutá, že to chceš utnout, oni ti prcci vycítí, když mamča váha a zahrají na city … a mamina obvykle nevydrží
a co se zkazilo na tom odjetém víkendu? proč to neklaplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.11 16:57

jedine reseni je opravdu nedat a hlavne nepovolit, urcite to brzy pochopi, neobejde se to pravdepodobne bez slz, ale nesmis povolit, jak jednou povolis, bude vedet, ze si to vyrve i priste.
v noci mu nabidni jen caj nebo vodu v lahvicce, nic jineho proste neni a nebude. mala se mi jeste v roce a pul budila na kojeni 3× za noc, kdyz zjistila, ze dostane max vodu, tak ji buzeni preslo.
pevne nervy a nepovol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
6.10.11 17:11

No není to přímo z mé zkušenosti, ale moje kamarádka na malou zahrála divadlo, že má bebi na prsu :mrgreen: Zalepila si prostě bradavky a bylo :mrgreen: Ála byla zvyklá, že kdykoli chtěla, tak šla mamince pod tričko a najednou měla mamča přes bradavku náplast a jen ji vysvětlila, že má bebi a že mlíčko dát nemůže. Bebi děti znají a tak to chodila pár dní jen kontrolovat a bylo, za nějakou dobu už si na MM nevzpoměla :palec: Tak to zkus, třeba to taky vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.10.11 17:38

Tak hlavně v noci už bych se na dítko vyprdla. My to teď Kačku odnaučili, týden byl řev, já na nervy v obýváku, manžel s malou v ložnici, ale pochopila a noci krásně prospí. Přes den to zatim neřešim, ale jednoho krásného dne prostě nedostane, tři dny se bude vztekat, ale podle mě to já budu řešit víc než ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.10.11 17:43

Prostě není a hotovo :nevim:
Já nejprve přestala dávat přes den, to jsem ji naučila na kravské nebo UM. Pak jsem přestala kojit večer a teď mě čeká to nejhorší, nekojit v noci :roll:
Přiznám se, že se mi nechce, je to tááák pohodlné, jen vytáhnout prso a spát dál :mrgreen: Naštěstí se budí jen jednou - k ránu, snad to nějak zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.11 19:54

Taky kojím dvouletou a čekala jsem co kdo napíše. Ono to není tak lehké, když není kam odjet na víkend. A když je ještě druhé dítě a chlap v práci a babičky nějak „nejsou“. Malá prosí, že je to mlíčko dobré atd. Čekám, že ji to snad přejde :mrgreen: Jinak mi klidně napiš SZ jak ti to dopadlo a přeji hoooodně štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 21:19

Přesně jak píše Ar-tep u nás zafungovalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat