Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nevíte někdo, proč mi nejde k podpisu přidat druhý metřík?
Zkouším to podle návodu, z minulých diskuzí, tak jak jsme ukládala metřík Tomíka, ale vždycky se mi pod jeho metříkem objeví jen ta změť písmenek místo obrázku
Myslela jsem si, že je to tím, že je to delší než těch 255 znaků, co jsou povoleny, ale některé zvás taky mají dva metříky za sebou, tak čím to je???
Už jsem si k Tomíkovi chtěla přidat i mimíska ![]()
Díky za radu.
Fifík+Tomík+fazolka
ahoj Fifíku,
většinou jsou ty dva metříky opravdu dlouhé, já jsem z prvního musela vyhodit fotky, aby se zkrátil a ještě jsem dala pryč ten začátek metříku (kde je jen odkaz na stránky), mám tam až ty písmena a čísla začínající hranatou závorkou, ve které je img (odkaz na samotný vytvořený metřík). Dalo mi to docela práci všechno odstranit tak, aby se to tam vešlo ![]()
Hurá, hurá!
Díky za radu, Pavčo! Stačilo vymazat jen ten začátek - ten odkaz - a vlezlo to i fotkou ![]()
Díky moc!
Ahoj Fifiku, ja tam mam sice metriky dva, ale nejak se mi nezobrazuji, jen nekdy
asi to nejak zlobi?
Jak ti je?
S.
Ahoj Simi,
ale všimni si, že když nemáš metřík ty, tak nikdo
Teda aspoň u mě to tak je. A zaseklo se to i přímo na těch jejich stránkách, když jsem si ten metřík „vyráběla“.
Jinak jsem v pohodě, klep klep, stejně jako s Tomajsem, tedy žádné nevolnosti a podobné hrůzy, ale jsem teprv na začátku, tak doufám, že se už nic nedostaví ![]()
S Tomíkem jsem asi na čtyři měsíce nemohla cítit kafe, což mě teda štvalo, protože jsem závislák, teď zatím nic…naštěstí, svoje Nescafé si neodpustím ani v těhotenství
, ale zase bych jinak byla ve stresu
a to by bylo pro mimčo ještě horší než trocha kofeinu ![]()
A co ty? Už jsi byla u dr.? Máš přesný termín? A je ti špatně?
M.