Jak probíhá miniinterrupce a interrupce

Anonymní
19.4.22 12:38

Jak probíhá miniinterrupce a interupce

Ahojky holky jen se chci zeptat jak probíhá interupce a miniinterrupce? U živého plodů nebo embrya

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
19.4.22 13:32

Na yt bude určitě nějaké video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17300
19.4.22 13:40

Úplně stejně… jen stáří těhotenství se liší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 19:57

Ahoj holky, obnovuji diskuzi - zajímalo by mě vyšetření a celkově jak to probíhá.

Vím, že je nutné zajít ke svému gynekologovi, nechat si vypsat žádanku, což stojí cca 1000kč a pak? Je nutné objednání, nebo chemický potrat jde absolvovat tentýž den? Nevíte někdo? U kyretáže se dělají i krevní testy, že? Tam se termín interrupce objednává, že?

Moc děkuji za odpovědi.

Anonym Terka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.22 21:24

Podle me to urcite nejde vsechno v jeden den ani pri tabletovym potratu. Krevni testy delaji i pri tomhle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.22 21:57

No úplně tak rychlé to není. Nicméně já jsem šla jeden den na konzultaci na klinice, soukromé zařízení, a druhý den na vyšetření a zákrok. Takže během 24h bylo vyřešeno. Žádnou žádanku od mého gyndr jsem nepotřebovala. Šla jsem na miniinterrupci v 6 TT, u farmakologické formy nevím jak by to bylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.22 22:00

Jo a tyto a jiné zákroky se na klinice dělaly 1× týdně. Měla jsem štěstí, že jsem se tam informovala zrovna den předtím a šlo to zařídit takhle rychle. Žádanka stala 1000 a zákrok asi 7 000. Plus něco přes 1 tis injekce anti D pokud máte Rh -.

• Citovat
  • Upravit
5889
8.8.22 22:12

Na youtube jsou o tom videa, ale je potřeba na to mít žaludek, aby se na to člověk podíval a nic to s ním neudělalo. Já kdysi viděla nějaké video, kde byly ukázané dvě metody a u obou to končilo rozmašírováním na kousky a to člověk vidět nechce, když to už prostě je malinkatá hlavička, najednou oddělená od zbytku apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 22:16

@Fiveone záleží v jaké fázi člověk je. Já byla v 6 TT. Vidět byla tečka, která se odsala. :nevim: Jak to přesně konkrétně vypadá jsem nikdy vědět nepotřebovala. K čemu? Když je to nutné, tak proč se ještě týrat.

• Citovat
  • Upravit
16951
9.8.22 07:05
@Fiveone píše:
Na youtube jsou o tom videa, ale je potřeba na to mít žaludek, aby se na to člověk podíval a nic to s ním neudělalo. Já kdysi viděla nějaké video, kde byly ukázané dvě metody a u obou to končilo rozmašírováním na kousky a to člověk vidět nechce, když to už prostě je malinkatá hlavička, najednou oddělená od zbytku apod..

Ano, jsmenuje se to Němý výkřik a je to interupce ve velmi pokročilém stadiu těhotenství. Což není nic, na co by se zakladatelky ptaly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
9.8.22 07:28
@Fiveone píše:
Na youtube jsou o tom videa, ale je potřeba na to mít žaludek, aby se na to člověk podíval a nic to s ním neudělalo. Já kdysi viděla nějaké video, kde byly ukázané dvě metody a u obou to končilo rozmašírováním na kousky a to člověk vidět nechce, když to už prostě je malinkatá hlavička, najednou oddělená od zbytku apod..

Asi film Nemy vykrik, ten ma k realite dost daleko. A propos, zadna operace nebo lekarsky zakrok nevypadá pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
9.8.22 11:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi - zajímalo by mě vyšetření a celkově jak to probíhá.

Vím, že je nutné zajít ke svému gynekologovi, nechat si vypsat žádanku, což stojí cca 1000kč a pak? Je nutné objednání, nebo chemický potrat jde absolvovat tentýž den? Nevíte někdo? U kyretáže se dělají i krevní testy, že? Tam se termín interrupce objednává, že?

Moc děkuji za odpovědi.

Anonym Terka.

Terko, o žádná videa nebo filmy se nezajímej. Jsou to jen propagační materiální zfanatizovaných klerikálů a jejich jediným účelem je citové vydírání žen, které nechtěně otěhotněly. Jdi bez váhání za svým gynekologem, ten provede předoperační vyšetření a doporučí nemocnici, která zákrok provede. Každá má jiný pracovní rozvrh, kterým se řídí. Čím dříve se zákrok provede, tím je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty