Jak probíhá rozvodový soud

53
8.3.14 13:16

JAK PROBIHA SOUD

Mate zkusenosti?

Příspěvek upraven 11.03.14 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2090
8.3.14 13:21

Jestli je vše jak říkáš tak se nemáš čeho obávat.  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.3.14 13:23

Jak jsem psala v predeslich diskuzi,´požádala jsem o syna do sve peče a vyse alimentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.3.14 13:23
@TereuliJa píše:
Jestli je vše jak říkáš tak se nemáš čeho obávat. :think:

Přesně. A s právníkem se domlouvat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.3.14 13:25
@TereuliJa píše:
Jestli je vše jak říkáš tak se nemáš čeho obávat. :think:

Budu jedine doufat ze pravda vždy vytezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 13:26

@anonymni14 a jste nějak domluvení, jak byste chtěli pečovat o syna, jak by měly být vysoké alimenty..nebo to necháte na soudu? Jinak asi ano, v tomhle případě je jedno co mezi sebou máte, zásadní je schopnost a chuť vás obou pečovat o dítě. Kromě svěření do péče by se měl řešit i styk dítěte s otcem. Alimety pak budou podle potřeb syna a příjmů otce.
 K.

• Citovat
  • Upravit
53
8.3.14 13:26
@Tereza1986 píše:
Přesně. A s právníkem se domlouvat můžeš.

Dobře děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.3.14 13:30
@Anonymní píše:
@anonymni14 a jste nějak domluvení, jak byste chtěli pečovat o syna, jak by měly být vysoké alimenty..nebo to necháte na soudu? Jinak asi ano, v tomhle případě je jedno co mezi sebou máte, zásadní je schopnost a chuť vás obou pečovat o dítě. Kromě svěření do péče by se měl řešit i styk dítěte s otcem. Alimety pak budou podle potřeb syna a příjmů otce.
K.

S otcem se domluvim a vsem v klidu, odjede promluvi o tom na nej jeho nova pritelkyne která nechce aby jsme spolu komunikovaly v klidu tak zacne zase z vyhruzkama apod. POkud soud nebude koukat na nas vztah nebo co mezi nami bylo, tak to je smutny protože otec nam prodal všechen majetek do ted neposlal ani korunu a syna si diktoval jak on chce a kdy se jemu zrovna hodi a neustale to menil a ja porad jen vyhovovala v klidu. I přes všechny neprijemnosti kterej mi do ted dela.On pro syna nemá zazemi zije v karavanu a je kazdej tyden v jinem meste a denne neustale nekde lita takze nemá ani dostatek casu. Takto to trva 9 mesicu v roce, zbyle tri mesice je u svých rodicu, s tim ja problém vůbec nemam, ale horsi je když takhle jezdi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 13:35

@anonymni14 no tohle by se mělo řešit při rozvodu, v majetkovém vyrovnání. Ale do soudu o změnách v péči o dítě to moc nepatří. Ten styk bych si nechala určit jasně stručně a podle toho postupovala. Podle mě to bude v pohodě, opravdu podle toho co píšeš moc zázemí pro dítě nemá. Alimenty budou podle příjmů a majetku.
Nejhorší je když se rodiče domluvit i chtějí a zasahuje do toho někdo třetí. Už tak je to přece složité. A na děti má největší vliv právě to, jak se k sobě rodiče chovají, i po rozchodu. bohužel někdo to nikdy nepochopí, že dítě je na prvním místě.
K.
PS. Taky mě to čeká, příští týden podávám žádost. Ale my jsme domluvení na společné péči. No ale i tak si užívám svoje, manipulace, vyhrožování..nenápadné..on si to asi ani neuvědomuje jak se chová. Tak je to taky pro mě těžké.

• Citovat
  • Upravit
53
8.3.14 13:48
@Anonymní píše:
@anonymni14 no tohle by se mělo řešit při rozvodu, v majetkovém vyrovnání. Ale do soudu o změnách v péči o dítě to moc nepatří. Ten styk bych si nechala určit jasně stručně a podle toho postupovala. Podle mě to bude v pohodě, opravdu podle toho co píšeš moc zázemí pro dítě nemá. Alimenty budou podle příjmů a majetku.
Nejhorší je když se rodiče domluvit i chtějí a zasahuje do toho někdo třetí. Už tak je to přece složité. A na děti má největší vliv právě to, jak se k sobě rodiče chovají, i po rozchodu. bohužel někdo to nikdy nepochopí, že dítě je na prvním místě.
K.
PS. Taky mě to čeká, příští týden podávám žádost. Ale my jsme domluvení na společné péči. No ale i tak si užívám svoje, manipulace, vyhrožování..nenápadné..on si to asi ani neuvědomuje jak se chová. Tak je to taky pro mě těžké.

Tak také drzim palce a pevne nervy.
Ja uz jsem se silama dole, ano nejhorsi je ta treti osoba, ktera by se do tohodle plest vůbec nemela, ale to je clovek kterej ma rad zle, bohuzel je to dokonce ma znama a vždycky každému jen chtěla z neprijemnovat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 13:51

@anonymni14 tak to si teda ex dobře vybral :zed:
Já taky mám partnera (rozvod už řešíme víc jak půl roku, fakticky spolu nežijem rok a čtvrt), ale ten mě jen podporuje a pomáhá, ale nemíchá se do ničeho.
Děkuji, už je toho na mě moc..taky spousta ústupků a vycházení vstříc, dojednávání..už aby bylo po všem. Určitě pak dej vědět jak jste dopadli a jak to probíhalo. :hug:
 K.

• Citovat
  • Upravit
53
8.3.14 13:55
@Anonymní píše:
@anonymni14 tak to si teda ex dobře vybral :zed:
Já taky mám partnera (rozvod už řešíme víc jak půl roku, fakticky spolu nežijem rok a čtvrt), ale ten mě jen podporuje a pomáhá, ale nemíchá se do ničeho.
Děkuji, už je toho na mě moc..taky spousta ústupků a vycházení vstříc, dojednávání..už aby bylo po všem. Určitě pak dej vědět jak jste dopadli a jak to probíhalo. :hug:
K.

DObře urcite tady dam vedet.Tak dekuji. Mejte se hezky a vše nejlepší k MDZ. JInak ano vybbral si blbe, je jak na voditku, take se mi zda ze i lituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 13:56

@anonymni14 taky taky :kytka:
K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie