Jak probíhají státnice?

14
11.8.24 15:01

Jak probíhají státnice ?

Ahojky,
chci se zeptat, zda je zde někdo, kdo skládal SZZK na Fakultě veřejných politik v Opavě - obor veřejná správa a sociální politika? Zajímalo by mě, jak to celé probíhá, zda se dozvím výsledek ihned nebo musím čekat, až zkoušky dokončí poslední student? Jak probíhá obhajoba? Vím, že na každé škole, fakultě je to jiné.
Mě tohle celé čeká za 10 dní a už jsem nervózní. Navíc jsem měla studium přerušeno kvůli dětem, takže jsem se vrátila do studia skoro po 5 letech. Celý návrat byl trochu šok, protože nám bylo před půl rokem oznámeno, že tento obor končí 8o Takže buď studium dokončit v tomto roce, ukončit studium a nebo jej dodělat v nové akreditaci, která je dosti jiná. O to více jsem tedy nervóznější…
Budu ráda, když se zde se mnou podělíte o zkušenosti ze SZZk na této škole :) Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.8.24 15:28
@Maminka A píše: Více

Já se teď učím na LF na dvě velké zkoušky, přeji si, aby mi vyšla jedna. První mám cca za 16 dní. Takže jsme v tom všichni spolu (určitě nás je víc, kdo se učí). Určitě ti to vyjde, přeji hodně štěstí! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze