Kde prodat kočárek?

2419
25.5.11 10:23

jak prodat quinny speedi

Potřebuji rychle prodat quinny speedi, mám ho na mmb i na pár dalších bazar. Poraďte jak ho nejrychleji prodat a kde. Kde se tak nejčastěji kupují kočarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6542
25.5.11 10:37

radu zkuz ho hodit na aukro :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.5.11 11:27

ja na mmb prodala vsechny kocary okamzite…i stary vergly byly do 14 dnu pryc…a ten tvuj se kupuje hodne..tak si myslim ze by to nemela byt az takova potiz…jestli ti to nejde prodat tak nemas nekde neco spatne zadany…aby ho holky podle parametru dobre nasly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
26.5.11 09:51

A jak to na tom aukru funguje mám ho založený ale dočetla jsem se že se za to platí. a nevím zda to mám dát jako kup ted nebo aukce poradíš mi Neli. JInak na mmb to mám dobře zadané normálně pod quinny speedi + úplný leh i sed takže to najdu vždycky když dám quinny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
28.5.11 20:54

Ahojky,
myslím, že na aukru se platí, až když něco prodáš. Mrkni např. http://aukro.cz/help.php?…
Jinak já mám také inzeráty na MMB, ale paradoxně jsem veliké věci prodala na Sbazaru :-) Je to služba Seznamu, takže pokuď máš emailovou schránku u nich tak na Sbazar.cz je stejné přihlášení. Náhodou jsem narazila na bazar kočárků, tak můžeš mrknout i tam http://www.kocarky-bazar.eu/

Držím palce, ať se co nejdříve prodá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.3.12 01:23

Kde nejlépe prodat kočárek trojkombinace?

Ahoj holky, potřebuji prodat kočárek v trojkombinaci, máte nějaké tipy na odkazy, kde se dobře kočárky prodávají, nebo kde jste je prodaly vy? Díky předem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.3.12 05:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.3.12 06:54

Nemáte u vás nějaký místní zpravodaj, kam jde dát inzerát? Nebo nástěnku s inzercí?
Podle mě je to nejlepší, odpadnou problémy s dopravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.3.12 07:20
rejžička píše:
Nemáte u vás nějaký místní zpravodaj, kam jde dát inzerát? Nebo nástěnku s inzercí?
Podle mě je to nejlepší, odpadnou problémy s dopravou.

Souhlasím…u nás je to jde v knihovně např

• Citovat
  • Upravit
17013
10.3.12 07:42

Já jsem prodala už 4 kočárky přes aukro, pro jeden si přijeli sami, zbytek PPlkou a prodala jsem je na tom aukru za pěkný peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.3.12 07:47
lesněnkaa píše:
Ahoj holky, potřebuji prodat kočárek v trojkombinaci, máte nějaké tipy na odkazy, kde se dobře kočárky prodávají, nebo kde jste je prodaly vy? Díky předem za odpovědi :)

Ahoj. Nemáte u vás dětské bazárky? U nás to pořádají dětské kluby, že každou sezonu se koná dětský bazárek, kde maminky vystaví vše po dětech, co chtějí prodat a buď si to prodávaji mezi sebou nebo někdo jiný přijde jen nakoupit. Já tam teda ještě nebyla, čekám, až se mi to nakupí a pak to zkusím udat najednou ;) . Doteď prodávám buď na Aukru nebo na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
10.3.12 08:20

Holky a jakým způsobem to balíte když to posíláte třeba PPL?Já taky chci prodávat kočár a bude toho docela dost.Hluboký,sporťák a k tomu autosedačka.Vůbec nevím co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.3.12 08:33
monika32 píše:
Já jsem prodala už 4 kočárky přes aukro, pro jeden si přijeli sami, zbytek PPlkou a prodala jsem je na tom aukru za pěkný peníze :nevim:

Jo jo Moni :mavam: Na aukro jsem zapomněla, přitom ho vždy doporučuju na prvním místě..i když už to není ono, dřív se tam prodávalo líp :think: Ale i tak tam úspěšně prodávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.3.12 08:37
petra79 píše:
Holky a jakým způsobem to balíte když to posíláte třeba PPL?Já taky chci prodávat kočár a bude toho docela dost.Hluboký,sporťák a k tomu autosedačka.Vůbec nevím co s tím?

Mě přinesla dcera krabici z elektra, normálně jsem tam nacpala 3kombinaci Cortinu s autosedačkou, taškou, deku a fusak. PPLka si ráno přijele, chlap krabici popadne a je pryč :mrgreen: Přes poštu jsem posílala takovej ten polskej klasickej kočár, jenom omotanej folií za cca 250,– jestli si dobře vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.3.12 08:38
Libza píše:
monika32 píše:
Já jsem prodala už 4 kočárky přes aukro, pro jeden si přijeli sami, zbytek PPlkou a prodala jsem je na tom aukru za pěkný peníze :nevim:
Jo jo Moni :mavam: Na aukro jsem zapomněla, přitom ho vždy doporučuju na prvním místě..i když už to není ono, dřív se tam prodávalo líp :think: Ale i tak tam úspěšně prodávám :palec:

Já si na aukru na prodej nestěžuju, koupím kočár na mimibazaru a na aukru ho vždy pak prodám dráž :mrgreen: Lidi tam přihazujou jak šílenci, z toho důvodu tam velmi nerada nakupuju, ale moc ráda prodávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí