Jak prodávat knihy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
7.3.13 16:25

Kdyz vyklizim, sepisu seznam a jdu s nim do antikvariatu. Jestli mas nejaky pobliz, sepisovat to budes, jak jsi psala, tak proc to nezkusit u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

Prdni to na aukro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@eva valoi pokud něco máš, okamžitě směr ke mně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.3.13 16:26
@Nikca_Ko píše:
@eva valoi Zkus to, sice je dnes doba literárních ignorantů, ale nějací čtenáři se jistě najdou :-) Pokud se ti povede seznam vytvořit, stavím se také do řady evtl. zájemců! :mavam:

Taky bychom uvitali seznam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
7.3.13 16:27

Myslím, si že spoustu zájemců najdeš na podobných diskusí jako tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
7.3.13 16:28

No víte s tím seznamem sem by to asi bylo proti pravidlům, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.13 16:29

@eva valoi tak ho udělej a zájemcům pošli sz :mrgreen: jako fakt beru, pokud máš cokoliv z toho, co mi zajímá.. scháním porůznu a jsou tituly, co jsou téměř nesehnatelné, takže uvítám každou příležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.3.13 16:29

Asi bych taky volila antikvariát, jsou i online, koupila jsem tam dost vzácné, nesehnatelné výtisky, myslím, že vykupují stále, bez omezení titulů, pokud jsou to knihy, po kterých lidi baží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
7.3.13 16:31

.

Příspěvek upraven 07.03.13 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
7.3.13 16:31

@eva valoi Doba literárních ignorantů sice je, ale já bych tvůj seznam taky uvítala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.3.13 16:33
@eva valoi píše:
Zdravím všechny. Potřebovala bych poradit ohledně prodeje přes internet. Mám stovky knih, kterých bych se potřebovala nějak zbavit. Zkrátka je nemám kde mít, máme málo místa, knihy jsou přečtené a těžko je někdo ještě bude číst. Myslíte, že má smysl založit nějaký internetový e-shop? Jak se to případně dělá, máte některá zkušenost? A má to vůbec smysl?

Nečetla jsem diskuzi, možná už to někdo radil. Zkus www.databazeknih.cz, prodávám tam i nakupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
7.3.13 16:34

@eva valoi Nemáš Evangelium podle Jidáše (Vladzimir Karatkievič)? Leporelo Sůně Bumbík?

Příspěvek upraven 26.09.15 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.3.13 16:48

@eva valoi rozhodne bych to dala na Aukro a FB…

Kdybych hledala nejake knihy z druhe ruky, tak rozhodne na aukru nebo u znamych (takze FB)… Nebo proste na netu, ale rozhodne zalozeni obchudku je hodne prace.

A hodis ten seznam i sem, prosim? Taky bych se podivala… Moje mamca je docela knihomol a ja taky, takze bychom si urcite neco vybraly… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
14856
7.3.13 16:50

Taky bych poprosila seznam, kolikrat neco zurive shanim a nemuzu najit…nemas A. Christie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.3.13 16:51

Jo ja treba shanim od Primo Levi, Je-li toto clovek. Je to teda taky o koncentraku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová