Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz vyklizim, sepisu seznam a jdu s nim do antikvariatu. Jestli mas nejaky pobliz, sepisovat to budes, jak jsi psala, tak proc to nezkusit u nich.
@Nikca_Ko píše:
@eva valoi Zkus to, sice je dnes doba literárních ignorantů, ale nějací čtenáři se jistě najdouPokud se ti povede seznam vytvořit, stavím se také do řady evtl. zájemců!
Taky bychom uvitali seznam ![]()
Myslím, si že spoustu zájemců najdeš na podobných diskusí jako tady. ![]()
No víte s tím seznamem sem by to asi bylo proti pravidlům, ne?
@eva valoi tak ho udělej a zájemcům pošli sz
jako fakt beru, pokud máš cokoliv z toho, co mi zajímá.. scháním porůznu a jsou tituly, co jsou téměř nesehnatelné, takže uvítám každou příležitost…
Asi bych taky volila antikvariát, jsou i online, koupila jsem tam dost vzácné, nesehnatelné výtisky, myslím, že vykupují stále, bez omezení titulů, pokud jsou to knihy, po kterých lidi baží.
@eva valoi Doba literárních ignorantů sice je, ale já bych tvůj seznam taky uvítala:)
@eva valoi píše:
Zdravím všechny. Potřebovala bych poradit ohledně prodeje přes internet. Mám stovky knih, kterých bych se potřebovala nějak zbavit. Zkrátka je nemám kde mít, máme málo místa, knihy jsou přečtené a těžko je někdo ještě bude číst. Myslíte, že má smysl založit nějaký internetový e-shop? Jak se to případně dělá, máte některá zkušenost? A má to vůbec smysl?
Nečetla jsem diskuzi, možná už to někdo radil. Zkus www.databazeknih.cz, prodávám tam i nakupuju.
@eva valoi Nemáš Evangelium podle Jidáše (Vladzimir Karatkievič)? Leporelo Sůně Bumbík?
Příspěvek upraven 26.09.15 v 14:39
@eva valoi rozhodne bych to dala na Aukro a FB…
Kdybych hledala nejake knihy z druhe ruky, tak rozhodne na aukru nebo u znamych (takze FB)… Nebo proste na netu, ale rozhodne zalozeni obchudku je hodne prace.
A hodis ten seznam i sem, prosim? Taky bych se podivala… Moje mamca je docela knihomol a ja taky, takze bychom si urcite neco vybraly…
![]()
Taky bych poprosila seznam, kolikrat neco zurive shanim a nemuzu najit…nemas A. Christie?
Jo ja treba shanim od Primo Levi, Je-li toto clovek. Je to teda taky o koncentraku ![]()