Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. Potřebovala bych poradit ohledně prodeje přes internet. Mám stovky knih, kterých bych se potřebovala nějak zbavit. Zkrátka je nemám kde mít, máme málo místa, knihy jsou přečtené a těžko je někdo ještě bude číst. Myslíte, že má smysl založit nějaký internetový e-shop? Jak se to případně dělá, máte některá zkušenost? A má to vůbec smysl?
Máš tam nějaké válečné romány? Kdyby si měla a za rozumnou cenu, tak beru, že ty miluju ![]()
Jestli to má smysl netuším, ale zkusila bych Aukro. Když o ně nebude zájem, tak zkuste kontaktovat nejbližší knihovnu…
@eva valoi píše:
A co přes facebook, to není možné?
je, jak jsou ty bazárky tam"pro maminky a miminka" se to tuším jmenuje, tak si udělje svoji stránku
@eva valoi Sice to bude stát docela dost práce, ale vytvořila bych abecední seznam i s cenou a ten hodila na facebook, sbazr, bazos, sem, aukro atd.
@eva valoi nemáš tam něco o holokaustu? beru vše
jinak zkus třeba bazoš nebo aukro.. víc vyděláš, pokud to dáš po kusech, né jako celou sadu, tu Ti koupí málokdo…
Když bych chtěla něco takového koupit, půjdu hledat na aukro.
Max. nějaký sbazar nebo bazoš, ale určitě ne na FB.
@eva valoi píše:
A co přes facebook, to není možné?
jojo, to taky jde, založíš si svou skupinu. Ale tam je to zase omezené tím, kolik se ti tam přidá lidí, na aukru máš podle mě větší šance ![]()
@Nikca_Ko To chci právě udělat. Jde o to, jestli se to vůbec vyplatí, mám pocit, že o knihy není moc zájem dneska.
@martina.se Já jsem měla možná ještě někde mám spíš knihy o koncentračních táborech.
@eva valoi Zkus to, sice je dnes doba literárních ignorantů, ale nějací čtenáři se jistě najdou
Pokud se ti povede seznam vytvořit, stavím se také do řady evtl. zájemců! ![]()