Jak psát deníček

1701
19.3.13 23:32

jak psát deníček

Dobrý den, možná je to hloupá otázka, ale zasekla jsem se na tom :)
chtěla bych napsat svůj příběh a zveřejnit ho v deníčku, ale když chci dát „uložit a nevkládat fotky“, tak mi to hlásí chybu, že musím mít aspoň 100 příspěvků k diskuzím, jinak to nejde. Ale je tu spousta holek, co mají i kolem 20ti příspěvků a jde jim to. Co dělám špatně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
19.3.13 23:33

Je to nové pravidlo pro vkládání deníčku. Takže teď všechno okomentuj… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
19.3.13 23:34

Aha. ty jooo :| to než budu mít sto příspěvků, tak porodim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.3.13 23:35

To je novinka :) teď to nově jde až po sto příspěvcích, aby nevznikaly deníčky jen na pohádání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.3.13 23:37

Ono se to nezdá, ale naskakuje to docela rychle. Ale moc to pravidlo nechápu, vůbec nechápu, co tady mají všichni proti anonymům - jak kdyby nějakej nic neříkající nick něco znamenal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
19.3.13 23:41

@janica252 no ono to máš jedno, hádaj se tam registrovaní i neregistrovaní :D @Zola :nevim: já s tim teda celkem souhlsim, že deníčky by měly povoleno psát jen registrované uživatelky. Pokud to myslíš takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.3.13 23:54

Myslím to obecně, přijde mi úplně zbytečný číst v každým 3. příspěvku větu „Omlouvám se za anonym, ale jde o osobní věc.“ Nedej bože když se začne za anonymní příspěvek nadávat - posledně jsem si chtěla tady v diskuzi přečíst vtipy na dobrou náladu a místo toho jsem pročítala na snad několik stran diskuzi o tom, proč tam někdo vložil vtip anonymně - tzn. diskuze o h*vně, aspoň pro mě.
Deníčky bývají někdy dost osobní, takže podle mě by mohla být možnost vložit anonymně i deníček (jen pro registrované, ale anonymně). Doteď se to řešilo tak, že si člověk založil novej nick, když chtěl být anonymní. Teď se to bude řešit tak, že si založí anonymní nick, pod kterým si napřed trochu pokecá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.3.13 00:17

Nováčci si sem většinou chodí dělat pr..l tak proto ty opatření a je to jen dobře.

• Citovat
  • Upravit
232
20.3.13 00:24

A snad si nemyslíš, že když někdo plýtvá energií na smyšlený deníčky, tak ho odradí 100 příspěvků? Tak akorát si bude dělat p*del ještě v diskuzích, aby ty příspěvky nahnal. Mně je to celkem jedno, jen mi to přijde jako nesmyslný opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
20.3.13 02:22

Taky mi přijde, že je to blbost, 100 příspěvků. Jako taky bych třeba napsala osobní deníček, ale nechci aby byl spojený s mou osobou. Za spoustu věcí se stydím. Takhle se radši nebudou psát vůbec… už takhle mi to tu přijde hrozně „cenzurovaný“. jak za komunistů, nikdo nesmí říct a napsat něco, co vybočuje z řady! nejsem konfliktní typ v tomhle, ale tohle mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
20.3.13 08:30

@Granda nechci se tě nijak dotknout, ale tak proč zveřejňovat něco, za co se stydim? akorát tim naženeš vodu na mlýn právě těm, který na to čekaj, až budou moct někoho setřít. já, když bych se z něco styděla, tak to sem nenapíšu, protože co jsem tu četla za pár dní po diskuzích - maminky dokážou být hodně hnusný a zlý. Na to bych neměla nervy číst ještě, jak jsem třeba hyena atd. Nedávno jsem četla deníček jedné maminky, co musela podstoupit potrat s dvojčatama. Začli jí nadávat do vrahů a nezodpovědný matky atd…to se fakt nedalo číst. to jí určitě pomohlo. tak já říkam, když se za něco stydimm, radši to neventiluju. spoustu lidí to pochopí po svém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.3.13 09:06

@Zola protože kdyby byl každej anonym, jak by probíhaly diskuze? Reaguji na anonym z 12.50, reaguji na anonym z 13.05 atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
20.3.13 09:30

Zdravím,
ano, nově jsme zavedli pravidlo, že deníček lze napsat až po sto příspěvcích.

Důvody jsou dva.
Jednak šlo o opatření vůči nováčkům - často napíší deníček s ne úplně kvalitním textem a pak ho chtějí hned smazat. Stává se, že je překvapí množství komentářů, které nejsou na jejich straně.

Druhým důvodem je zneužívání duplicitních nicků. Pokud si založíte druhý nick a přijdeme na to, mažeme. Většinou se u citlivých témat ale stává, že uživatelky prosí o neschválení ještě předtím, než deníček vyjde. Není ani výjimkou, že pak chtějí deníček smazat, protože je někdo poznal či ho našel někdo známý.

Nezapomínejte, že co je jednou na Internetu, může se dostat ke komukoliv. Takže anonymní deníčky nechrání soukromí o moc lépe, než když ho napíšete pod nickem. A jak píše @Lonna - má smysl zveřejňovat něco, za co se stydím?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
20.3.13 10:09

Já s tim souhlasim. 100 příspěvků zas neni tolik, aby se to za týden nedalo nahnat a kdo chce psát deníčky, jistě takovouto „oběť“ podstoupí a jak píše adminka to, že se něco napíše na netu anonymně neznamená, že to anonymní je, takže :nevim:
já jsem se ptala proto, protože jsem tu nováček a nevěděla jsem, že to je novinka. zmátlo mě, že jiné holky měly i jen 20 příspěvků a mohly vkládat své příběhy a já ne. teď už vím, jak to je, tak si počkam…ještě 70 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
20.3.13 10:11

Přesně tak, sto příspěvků je jako nic. :)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová