Jak řešit stravu na dovolené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
6.2.06 18:45

Jak řešit stravu na dovolené?

Ahojda, v létě chceme s Míšou (to mu bude 16 měsíců) jet na dovolenou, nejspíš penzion s polopenzí. Jak jste to řešili s papáním pro prcky? Měli jste vše s sebou zamrazené, nechali to uložené v hotelu či penzionu v mrazáku, nebo už v tomhle věku papali s Váma normální stravu? To myslím, že není dobrý, ale tahat s sebou všechno jídlo, hlavně když nám vyhoví, že ho uloží do mrazáku, tak abych jim nedala obr tašku plnou jídla… Nevím si rady…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
6.2.06 18:49

Ahoj Karambolko,
tak my jsme to řešili tak, že jsme jezdili tam, kde jsme si mohli vařit nebo jsme brali sebou Hippíky a na místě jsme kupovali jen ovoce, zeleninku a jogurty a.....
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.2.06 18:55

Alčo, s tou zeleninou, ovocem a jogurty máš pravdu, chlebík atd tam také koupíme, takže se vlastně jedná o obědy a večeře. Hippíky malej nepapá, asi ví proč. My jsme chtěli konečně po 5 letech jet na dovolenou, kde se o nás budou starat, kde nebudu muset jen stát u plotny (nedejbože před stanem u propanbutanové lahve :-) Ale nějak to snad vyřešíme :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.2.06 19:05

Ahooj…já si myslim,že pokud sebou budeš mít domácí stravu,že ti ji paní zamrazí a kdyby tak ten týden bych koupila k obědu třeba sunarky a neřešila to anebo se domluvila zda vám za malý příplatek udělá pro prcka třeba kaši s něčím,apod…uplně nejlepší by bylo,kdyby tam byla možnost zapůjčit si sporák a něco mu ukuchtit.S příkrmy začínám tak nemám tolik potuchu,ale v létě asi také někam pocestujeme malý bude mít něco málo přes rok a míním to řešit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
6.2.06 20:32

Karambolko,

já bych to už v 16 měsících nebrala tak vážně a klidně mu dala dospělácký jídlo. Samozřejmě bych se vyhýbala hranolkům apod., ale polívky, brambory s masem, i klidně knedlíky bych se mu nebála dát. Navíc i kdyby to nebylo 100%, tak se jedná jen o týden, určitě mu to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.2.06 21:01

Ahoj,
tak my jedeme taky v létě na dovolenou a to malýmu bude 17,5měsíce. Vybírala jsem dovolenou tak, abych se o nic nemusela starat. Takže letíme do hotelu máme kvůli malýmu all inclusive a nemusím se o jídlo starat. Ve většině hotelů vaří hodně zeleninky, těstoviny a tak. Tak mu budu dávat co bude míň kořeněné, tu zeleninu atd. No a přes den tam budou sendviče, pizza a tak. Tak mu vždy vyberu to nejzdravější. Pití je v ceně. A ten týden co tam budeme to nějak moc řešit nebudu.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.06 09:57

My jeli na dovcu, kdyz bylo male 15 mesicu a jedla klasicke jidlo s nama. Takze bych to taky neresila. My byli na Mallorce, takze stredomorska vyborna kuchyne a dokonce nam jedna Nemka rikala jak nase kinder gutt essen :lol:
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
35323
7.2.06 10:14

Ahoj,
ja ted resim neco podobneho. Jedeme na Slovensko na hory, nastesti to neni vylozene na samote pod sjezdovkou. Melo by to byt kousek do vesnice. Malou ale drzim v jidle docela zkratka, tak jsem zvedava, jak s to s polopenzi vyresim. Pocitam, ze vezmu presnidavky a sklenickovy obedy. kase a tam koupim ostatni, rano a vecer ji budu davat z polopenze, co uznam za vhodne - ryzi, brambory, zeleninku, mozna knedlik a maso, uvidime. Taky se moc tesim po asi 100 letech na dovcu a nehodlam cely den stat u plotny a myt nadobi v rukavicich, myslim, ze to mala prezije.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.2.06 10:49

Holky díky za rady, asi to vyřeším tak, že mu budu dávat normální jídlo. Bude to asi nejlepší. Jedná se jen o ten týden, tak mu to určitě neublíží. Kdyby papal Hippíky atd, tak bych se tím nezabývala, ale bohužel poznal, že je to „e-e“, takže mi chce jen domácí. Jinak se mi líbí, že třeba CK ATIS nabízí speciální Dovolenou s dětmi, kde je k dispozici hlídání a i speciální dětská strava a další výhody pro děti. Ale ty hotely co nabízejí jsou dost předražený… Našli jsme hezký zájezd na Slovensko do penzionu Bonaparte (www.bonaparte.sk), je tam přímo koupání v místě a hlavně je to jižní Slovensko, takže už v červnu tam bude teploučko. A i cena je prima :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect