Kam odkládáte nošené oblečení?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1408
11.11.25 10:20

Jak řešíte nošené oblečení?

Čeká nás stěhování do domu a já přemýšlím, jak co nejvíce minimalizovat takový ten denní nepořádek.
Kam doma odkládáte oblečení na doma/do práce/pyžamo?
Dáváte do koupelny, máte němého sluhu nebo tradičně zaházené křeslo/židli v ložnici? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.25 10:24

Děti na to mají na chodbě skříňku, 3 police a tyč na ramínka, tam si mají dávat roznošené oblečení, mají tam i pár mikin a šatů a vyměňuju jim to, pro snažší sebeobsluhu…já si to dávám k nim na kupičku nebo mám v šatně místo na roznošené, manžel má klasického sluhu…ale přiznám se, že taky občas jsou v koupelnách taky občas nějaká kupička vznikne…pyžama v postelích

• Citovat
  • Upravit
129
11.11.25 10:27

My máme sluhu :D nebo tedy, máme dva, ale využívám jednoho na své oblečení a druhého když potřebuju něco přehodit ze sušičky. Manžel má věci buď na židli nebo všude možně po bytě, nějak ho nedokážu „dokopat“ k tomu aby použil sluhu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.11.25 10:28

Taky máme sluhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
11.11.25 10:47

V koupelně mám skřnku na ručníky a na tu si skládám oblečení denního nošení. Jinak vracím do skříně. Nesmí to teda být špinavé ani smradlavé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.11.25 11:00

Já mám tedy asi zlozvyk a praktikuju ho i na svých dětech.
Mám tedy děti ještě malé (4 a 1 rok).
V tom čem jde malá do školky, tak má pak i doma. Každý večer to dáváme do koše na praní, to samé mladší doma. Své oblečení na doma, dávám také každý den prát.
Manžel má oblečení do práce, tak to si nechává v koupelně. Rifle, halenky co si vezmeme na 2-3 hodiny vracíme do skříně.
Pyžama si též bereme každý den čisté.

Ale rozhodně nejsem nějaký čistotný maniak, jen asi ráda peru a uklízím každý den hromadu prádla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
11.11.25 11:07

Pyžama jsou na gauči za polštářem, roznošené oblečení za zahradu mám u nářadí, jinak dcera nosí to samé ve škole, na zahradě i doma a večer se to dá kromě mikiny do pračky. Teplé kalhoty na ven, čepice a bundy jsou na věšáku. Jestli jsem něco jako dítě nenáviděla, bylo to převlékat se třikrát denně. V létě chodíme i ve stejných botách doma a venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
11.11.25 11:10

Pyzamo davam pod ustlanou perinu, veci na doma mam na kosi s pradlem na vyzehleni v loznici, a denni veci do prace, ven, normalne ve skrini, pokud ho jeste nedavam vyprat.
Chlap ma trvale obsazenou jednu zidli v kuchyni nacatyma vecma :roll:,a neco malo v predsini..nesnasim to…
Ctrnactileta pubertacka vsude po pokoji, kde co zrovna odlozi/odhodi, vetsinou i jeden roh v mistnosti je odkladiste :zed: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24581
11.11.25 11:23

Na pyžamo mám háčky v koupelně a v ložnici sluhu nebo to věším na ramínkách na úchytky na skříni. Nošené bych zpět do skříně nedala.

Příspěvek upraven 11.11.25 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24581
11.11.25 11:25
@Markéta188 píše: Více

Ty jo, to musíte vycamrat vody a spálit elektřiny každý všechno prát. Trochu obsese, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9977
11.11.25 11:42

Sluha nebo něco na ten způsob. Nesnáším zandavat nošené oblečení do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
11.11.25 11:50

Pyžamo má každý ve své posteli, pod pokrývkou/polštářem. V koupelně na špinavé věci koš. Na chodbě klasicky věšák na bundy, každý člen má pak svého němého sluhu - děti v pokoji, my v ložnici. A máme podsklepený dům, tak za dveřma jsou nechané věci pracovní, co má manžel různě od lepidla, cementu apod. a nechci to dávat do skříně a nechává tam i věci, co bere právě na zničení. Známí mají tady ty horší věci zas ve skříňce v tech. místnosti. Ručníky a ložní prádlo mám složené v přihrádce pod postelí, používané ručníky jsou na žebříku v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
11.11.25 12:05

Manžel roznosene pracovní v kotelně, věci do práce každý ve své skříni v šatně - v poličce na tyto věci. Děti nemají oblečení na druhý den použitelne nikdy, takže to jde do koše na prádlo. Pyzama větším do šatny vsem.

• Citovat
  • Upravit
3722
11.11.25 12:08

Mám na šatní skříní košík kam to uložím. Nic i košili zastylam do postele. Nechci aby se nikde válelo prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.11.25 12:10

Pyžama pereme každý den. Tedy ti co je nosí.
Oblečení na zahradu máme v technické místnosti. To do baráku nenosíme. To samé oblečení se psy, včetně bot.
Malé dítě má v chodbě věšák kam si tedy věší roznošené věci z venku (pokud jsou) a my máme každý věšák v pokoji u sebe na pracovní a tedy i domácí oblečení. Dali jsme je bokem (děti v pokoji mají taky každý zvlášť), takže nejsou hned na očích a díky velikosti je to nutný obsah občas probrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný