Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pyzamo davam pod polstar, mikinu na vesak. Rifle pohozene pres zidli, a zbytek jde do pradla. Do prace nosim uniformu, vetsinou kalhoty 2× a triko menim na kazde smene, takze kalhoty nechavam v pracovnim batohu. Jinak se neprevlekam mezi venkem a domovem, jsem normalne v riflich cely den, kdyz nejsem v praci - takze mezi skolou/obchodem/domovem/prochazkou apod. se neprevlekam. Kdyz jsem cely den doma a vim, ze nikam nepujdu, tak si vezmu leginy a ty rifle mezi nosenim dam na zidli/supliky.
@lucad77 píše: Více
Však já nepíšu, že měníme denně. Ale běžně 2× týdně. My máme dva domácí kocoury. Kočka teda jde jen za děckama. My si ji ani pohladit nesmíme. Ale Eda je můj a chlapa rozmazlenec, kočičí mimino. Ten je furt na nás někde vlezený. Aj v posteli. Teda hlavně tam. Spí mezi námi. Převlékání postele je u nás zavedeno v sobotu a úklid. To měnit nebudeme. Teď jsem třeba koupala mikro psa. Dvě stará vyřazená prostěradla na sušení a osušky, než se šel fénovat. Tři stará povlečení na položení na zem ve sprše v garáži. Hned je pračka plná. Že to musím po oprat. Ať nikde hadry mokré, chlupaté nestraší.
Pokud někdo potřebuje denně pyžamo nové, ať má. Nevím, že tě to bouří.
Třeba syn mojí sestry se tak neskutečně od mala potí, že klidně denně nové pyžamo. Náš kluk se taky potí. Ale o chlup míň, než sestry syn. On zas věčně spí jen v trenkách, že v triku je mu horko.
Příspěvek upraven 11.11.25 v 21:44
Pyžama nesnáším. Nosím zásadně jen noční košile. A mam ji tři čtyři dny a měním. Divne mi to nepřijde. Dnes jsem si vzala čistou a počítám že tak do neděle. Pokud si ji něčím nepokydám.
@tevl píše: Více
U mne je to zavleceny nepouzivany hrejici zebrik v koupelne. Tam se toho veje ![]()
Máme takové ty věšáky co se dávají na dveře skříně, to co máme roznošené (domácí oblečení, džíny atd.) věšíme tam. Pyžamo zastýlám do postele.
Raději přikládám obrázek toho věšáku na dveře (jde to i na dveře od místnosti, nejen na skříň).
No naštěstí máme svoji studnu a fotovoltaiku, jinak bych nad tím přemýšlela asi více.
A píšu, že každý den dávám prát oblečení, co mám celý den na sobě.
Samozřejmě, že rifle a bundu po 1 vzatí neperu…