Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky,
zajímalo by mě,jak to řešíte.Začíná teplo a přes tričko ty vložky prostě jsou vidět a mě to vadí.Pokud je nemám,stane se mi občas teplem,že se mi samo spustí mlíko a mám tričko mokré
Máte to nějak vychytané?Jde to nějak vyřešit ke spokojenosti?
Ahoj,
koupila jsem si pár triček, ve kterých to nebylo tak nápadné - zkoušela jsem jich moc.
Hodně nosím košile nebo zavinovací halenky.
Nebo zkusit jiný typ prsních vložek? Mně jeden druh neseděl, ale už nevím, který. Teď používám látkové a jsem spokojená.
já jsem používala místo klasických prsních vložek slipovky, ty jsou tenké
ale je fakt, že moc mléka jsem neměla, tak nevím jak moc se spoléhat na savost ![]()
Jediné vložky, co mi nebyly vidět, byly od Chicca. Jsou to tyto http://www.babygoods.cz/…-Chicco.html. Sice celkem drahé, ale fakt tenounké, skvěle tvarované a naprosto spolehlivé.
já právě používám z DM,ale jsou poměrně tlusté.Lepit si do podprdy slipovku,to mě nenapadlo
Možná to vyzkouším,nic za to nedám ![]()
tak ty Chicco jsou fakt docela drahé. Možná je dobré je používat na ven a doma, kde to člověk nemusí tak řešit, nějaké obyčejné, za pár korun. Já používala na ven vždy vypodloženou podprsenku, pod kterou nebyly vidět žádné vložky, ani ty nejobyčejnější.
mně byly nejmíň vidět asi johnson´s, ale i ty byly docela výrazné
takže jsem si buďto vzala vyztuženou podprsenku, která to trochu schovala, nebo jsem to riskla (podle situace s kojením) a vzala si něco vzorovaného, aby tam ten mokrý flek případně nebyl tolik vidět…
v tmavém triku v létě zdechnu,to asi neklapne ![]()
A vypodložené nemám a v mé velikosti nevím,jestli dělají.A z klasické se mi špatně dolují ke kojení
Jsem hrozná
![]()
Nosila jsem barevná tílka, pod bílými ty prsní vložky průsvitaly. A nejvíc šaty bez ramínek a podprsenku s gelovejma ramínkama, to byla letní kojící pohodička ![]()
Já používala ze začátku od Fixies - ty vidět nebyly. A pak jsem si ušila ze starých plínek, s viditelností už to bylo horší, ale hodně se tím ušetří páč jsou pratelný ![]()
Ahoj, tak nic proti, ale prsní vložky od Chicca byly ty nejpříšernější, beztvaré a šustivé. Já kojila loni celé léto až do prosince, mlíko mi teklo proudem pořád. Nosila jsem spíš tmavší trika nebo nějaké vzorované, aby to odpoutalo poroznost od prsou. Z prsních vložek mě nejvíc vyhovovaly od Johnson's, nikdy neprosákly, skvělý tvar - vytvarovaný i ďolík na bradavku
prostě skvělé. Ale co vyhovovalo mě, nemusí ostatním. Jestli máš velká prsa, tak to možná bude vidět víc, než na mých lentilkách, kdy ta vložka byla skoro přes celé prso
![]()
Celkem dobré jsou vzorované košile nebo tuniky s nějakým řasením, žebrováním nebo jinými blbinami přes prsa.
jana32 píše:
v tmavém triku v létě zdechnu,to asi neklapne
A vypodložené nemám a v mé velikosti nevím,jestli dělají.A z klasické se mi špatně dolují ke kojení![]()
Jsem hrozná
![]()
![]()
Já bych se nebála, každý nakonec najde to, co mu bude nejlíp vyhovovat. Já kojila v pohodě i s vypodloženou, prostě jsem ji vyhrnula
a když člověk přes sebe hodí šátek/tetraplenu, tak není nic vidět. Mně to stálo za to, že jsem si byla jistá, že nic není vidět a neproteču
Jelikož jsem si párkrát zažila fest mokré triko, když jsem šla s kojicí podprdou a byla z toho celá nesvá, tak to pak byla příjemná změna ![]()
jana32 píše:
já právě používám z DM,ale jsou poměrně tlusté.Lepit si do podprdy slipovku,to mě nenapadloMožná to vyzkouším,nic za to nedám
No to jsou snad jedny z nejtlustších, to se s těma Chicco fakt vůbec nedá srovnat.