Jak rezervovat kino 3D + brýle?

24870
5.6.12 11:22

Jak rezervovat kino 3D + brýle?

Ahojte :mavam:

Asi jsem nějak mimo nebo co, ale za boha mi nejde rezervovat film v 3D, abych k němu dostala brejle. Nevím, co dělám blbě, ale na konci rezervace mám zas cenu bez brýlí a nevím, kde se dopracovat k ceně s brýlema :zed:

Chceme jít do Olympie (Brno) na Muže v černém 3 - 3D

Víte si s tím někdo rady, nebo je tam nějaký fígl? Já totiž na 3D v kině ještě nebyla, tak mě omluvte, pokud se tu ptám, jak ehmm… :oops:

Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
5.6.12 11:33
@Maky.p píše:
Ahojte :mavam:

Asi jsem nějak mimo nebo co, ale za boha mi nejde rezervovat film v 3D, abych k němu dostala brejle. Nevím, co dělám blbě, ale na konci rezervace mám zas cenu bez brýlí a nevím, kde se dopracovat k ceně s brýlema :zed:

Chceme jít do Olympie (Brno) na Muže v černém 3 - 3D

Víte si s tím někdo rady, nebo je tam nějaký fígl? Já totiž na 3D v kině ještě nebyla, tak mě omluvte, pokud se tu ptám, jak ehmm… :oops:

No nevím jak to chodí v Brně,ale v Praze za brýle neplatíš půjčují je. Přijde mi to divný kupovat si brýle kvůli filmu v kině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
5.6.12 11:35

Já jsem si v praze i brýle koupila a stály myslím 20 Kč nebo kolik a platily se normálně u kasy. Určitě je tam budou mít :-)

• Citovat
  • Upravit
24870
5.6.12 11:36

No já právě nevím, jak to chodí :nevim: Na stránce je napsaný:

V ceně vstupenky není zahrnutý poplatek za 3D brýle. Tuto vstupenku si vyberte, pokud již 3D brýle pro MasterImage systém vlastníte.

A kvůli tomuhle nevím, jestli ty brýle mít budeme nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.6.12 11:37

Jenže jiná vstupenka tam na výběr není.. Mělo by tam být +15,– za brejle :nevim: Ale to prostě nikde nemůžu najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.6.12 12:01

S tím jsem se teda ještě nesetkala, že musíte mít vlastní brýle. Pod vstupném píší:
Filmy promítané ve 3D formátu lze zhlédnout pouze se speciálními brýlemi. Od 19. 5. 2011 cena vstupenky zapůjčení těchto brýlí nezahrnuje. Poplatek za brýle je možné uhradit na pokladně při platbě vstupenek a převzít je u vstupu do projekčního sálu. Brýle si můžete ponechat pro případnou další návštěvu 3D představení našeho kina, vyhnete se tak nutnosti pořídit si brýle nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.6.12 12:03

Takže asi rezervovat normální vstupenku bez těch brýlí a pak se dokoupí u pokladny. Se tam zeptejte a uvidíte, případně na ten film nemusíte jít, pokud ty brýle mít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.6.12 12:10

@kklarysek - takže je to myšleno teda tak, že se brýle kupují zvlášť od vstupenky :think: Ok, tak děkuju za rozlousknutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.6.12 12:15

Já jsem to pochopila tak, že brýle se kupují až na místě u pokladny. Při vstupu na sál vám je dají. A ta cena bude těch 15kč. Není za co a ať se film líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.6.12 12:32

Ok, děkuju :kytka: My to máme právě rozdělený baby jdeme na Líbáš jako ďábel a chlapi jdou na Muži v černém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.