Jak rostete?

• Otevřená skupina

Miminka, která se narodí v prosinci 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3321
1.2.11 13:11

jak rostete?

tak jak rostete? My byli včera na vážení, máme 4200g a měříme 54,5 cm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.2.11 12:39

Ahojda…nám je měsíc a ručička váhy se nám zastavila na 4,780g…dr. nás zatím neměřila, prý snad až na 3 měsících, tak uvidím, chci se jí zeptat jestli by to nešlo dřív…vedu si deník, a délka mi tam nějak chybí…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
4.2.11 21:05
adorablemamka píše:
Ahojda…nám je měsíc a ručička váhy se nám zastavila na 4,780g…dr. nás zatím neměřila, prý snad až na 3 měsících, tak uvidím, chci se jí zeptat jestli by to nešlo dřív…vedu si deník, a délka mi tam nějak chybí…:-)

tak to je super váha :palec: , to máme co dohánět :lol: ! Deníčky si taky vedu( na všechny tři děti :mrgreen: )někdy je to hoňka, to dopisovat :lol: , ale je to super potom porovnávat kdo kdy co vážil, uměl atd. :palec: :palec: .
A vítám tě ve skupině :huban: doufám, že se ještě ostatní maminky přidají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.2.11 09:31

tyjo to koukám nám je dneska 2 měsíce a stěží jsme dofuněly k 4500 g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
5.2.11 13:11
žampion píše:
tyjo to koukám nám je dneska 2 měsíce a stěží jsme dofuněly k 4500 g

my ve dvou měsících víc mít taky nebudeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.11 21:43

Tak poslušně hlásíme, že je nám dnes měsíc a týden a naše velikost se došplhala na 58,5 cm a rovných pět kilo…pak se nemůžu divit, že dupačky jedny po druhých vyřazuju…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.11 17:26

Tak já se přidávám.
Máme dva měsíce a týden, váha 6 kg 8-o a délka 60 cm, porodní hmotnost byla 3300 g a 50 cm délka. Takže taky rosteme jako z vody :dance: .
Byla jsem nakupovat, koupila jsem krásný body vel. 62, ale ani jsme je neměli na sobě :-( , nějaké divné velikosti :-( . Docela mě to mrzí, taková pěkná bodyčka, jedno s mědvídkem a nápisem Míša kulička :-) , no co schováme ho na další mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.2.11 23:21

no tak my rosteme hlavně do šířky :mrgreen: v šesti týdnech měl ten náš buřtík 5830 g :mrgreen: Dr. nevěřil že jen kojím :lol: a měl 56 cm, ale teď mám pocit že se dost vytáhl tak jsem moc zvědavá jak na tom budeme ve třech měsících, ještě dva týdny už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
20.10.11 13:09

v deseti měsících máme 78 cm a 10,5 kg
Jak jste na tom ostatní? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...