Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám dotaz, hlavně abych se inspirovala, neb mi v pitvoření už dochází fantazie ![]()
Co zaručeně pobaví a rozesměje vašeho prcka? U nás už od druhého měsíce 100% funguje kýchání. Když se jako dlouze nadechuju a pak jako pšíknu, dělám he he he he he .....hepšík. To na Adélku funguje spolehlivě pokaždý. Myslím, že jí tenhle fór bude bavit tak do patnácti
Pak taky někdy zabírá očuchávání nebo chrochtání na krku, ale ne vždycky.
Jak to máte vy? Čím rozchechtáte mrně? ![]()
Chrochtáním do bříška (teď mi to prcek už i oplácí
), lechtáním, společným skákáním na míči…
Predstiram, ze ho okusuju, hlavne na boku, to se muze smichy potrhat. A mame schodiste, takze je na brise u zabradli a ja na schodisti pod nim a udelam drep a pak na nej kuknu, tak z toho je blazenej. Libi se mu i ruzne nadhazovani v naruci.
Nosime v manduce na zadech, takze kdyz delam kone, trochu poskakuju a rehtam, tak je z toho hotovej.
Akorat posledne jsem delala kone a naproti na ulici stali lidi a koukali na me (byla uz tma a my meli rozsviceno) ![]()
Stoprocentně u nás zabírá pouze vykukování. Vezmu polštář, schovávám se za ním, občas vykuknu a malá řičí blahem, když se jí povede odhadnout, kde se zrovna objevím.
Občas lechtání hlavou na bříšku, ale to se musím trefit do nálady, jinak riskuju skalpování.
U nás taky kýchání, okusování na boku nebo na bříšku, šimrání pod krkem a vykukování, teď už se začíná schovávat a vykukovat sám. Velký úspěch má (a nekamenujte mě), když po něm hodím míčem a trefím ho do bříška. Osvědčené je taky lehnout si na záda, dát si něco do pusy (malý kelímek, míček nebo něco takového) a silou to vyplivnout směrem vzhůru
. A tatínek, jak zarachotí klíče v zámku, mastí do předsíně, řehní se na celé kolo a dělá ta-ta-tá-ta-ta…
Ahoj, tak u nás stačí a stačilo, když jsem se hoooodně rozesmála. Jasně, že se taky řehní malá, když děláme spolu takové ty kravinky, co psaly holky přede mnou - lehtání, funění za krk apod. Ale bohatě stačí, že otevřu pusu a ukážu zuby…
. To naše dítě je smíšek od miminka. Pořád se řehní…
čičinka píše:
Predstiram, ze ho okusuju, hlavne na boku, to se muze smichy potrhat. A mame schodiste, takze je na brise u zabradli a ja na schodisti pod nim a udelam drep a pak na nej kuknu, tak z toho je blazenej.
tak tak
akorat tim okusovanim a lechtanim setrim, protoze vim, ze to nekdy nuti smat, ale ve skutecnosti je to neprijemne
http://www.youtube.com/watch?…
A to „okusování“, to měla taky ráda… Aktuálně se může potrhat smíchy z říkanky Šije šije švec - nechápu, co je tom tak srandovního ![]()
Tradičně
Nahlas se směje: Okusování 100%, různé píchání. Pak když nafouknu tváře a jeho nohou si prásknu do tváře a pusou prdnu.
usmívá se hodně při: Schovka s plínkou. Různé blbiny, kdy ho zvedám nad hlavu, nebo na ruce lítá po bytě. Když fouknu do obličeje - nadechne se a pak usměje - ale to je asi reflex. S tátou zase blbnou s hyenou - zeptá se: A víš jak dělá hyena? Pak udělá děsné zavytí. Někdy už se směje jak dořekne hyena.
Pusinkuju po obličeji, a to tak, že se s hlasitým „áááá“ přiblížím, vlepím pusu a zase se oddálím a zas znovu.
Když zpívám Bílá, bílá, bílá z broučků, to miluje.
Když foukám do obličeje.
Ve vaně, když je na bříšká a „plave“ a já jí říkám „trrrénuj, trééénuj na olympiádu“
Když tancuju kuřecí tanec a kdákám u toho.
Když mlaskám, to se může uřehtat.
Když papám krk, popř. nahatej zadek.