Jak rozesmíváte miminko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
954
26.2.10 12:19

Jak rozesmíváte miminko?

Mám dotaz, hlavně abych se inspirovala, neb mi v pitvoření už dochází fantazie :lol:
Co zaručeně pobaví a rozesměje vašeho prcka? U nás už od druhého měsíce 100% funguje kýchání. Když se jako dlouze nadechuju a pak jako pšíknu, dělám he he he he he .....hepšík. To na Adélku funguje spolehlivě pokaždý. Myslím, že jí tenhle fór bude bavit tak do patnácti :lol: Pak taky někdy zabírá očuchávání nebo chrochtání na krku, ale ne vždycky.
Jak to máte vy? Čím rozchechtáte mrně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
26.2.10 12:23

Chrochtáním do bříška (teď mi to prcek už i oplácí :mrgreen:), lechtáním, společným skákáním na míči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.2.10 12:23

Predstiram, ze ho okusuju, hlavne na boku, to se muze smichy potrhat. A mame schodiste, takze je na brise u zabradli a ja na schodisti pod nim a udelam drep a pak na nej kuknu, tak z toho je blazenej. Libi se mu i ruzne nadhazovani v naruci.
Nosime v manduce na zadech, takze kdyz delam kone, trochu poskakuju a rehtam, tak je z toho hotovej.
Akorat posledne jsem delala kone a naproti na ulici stali lidi a koukali na me (byla uz tma a my meli rozsviceno) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.2.10 12:37

Stoprocentně u nás zabírá pouze vykukování. Vezmu polštář, schovávám se za ním, občas vykuknu a malá řičí blahem, když se jí povede odhadnout, kde se zrovna objevím.
Občas lechtání hlavou na bříšku, ale to se musím trefit do nálady, jinak riskuju skalpování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.2.10 12:42

U nás taky kýchání, okusování na boku nebo na bříšku, šimrání pod krkem a vykukování, teď už se začíná schovávat a vykukovat sám. Velký úspěch má (a nekamenujte mě), když po něm hodím míčem a trefím ho do bříška. Osvědčené je taky lehnout si na záda, dát si něco do pusy (malý kelímek, míček nebo něco takového) a silou to vyplivnout směrem vzhůru :roll: . A tatínek, jak zarachotí klíče v zámku, mastí do předsíně, řehní se na celé kolo a dělá ta-ta-tá-ta-ta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.2.10 12:45

Ahoj, tak u nás stačí a stačilo, když jsem se hoooodně rozesmála. Jasně, že se taky řehní malá, když děláme spolu takové ty kravinky, co psaly holky přede mnou - lehtání, funění za krk apod. Ale bohatě stačí, že otevřu pusu a ukážu zuby… :mrgreen: . To naše dítě je smíšek od miminka. Pořád se řehní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.2.10 12:47
čičinka píše:
Predstiram, ze ho okusuju, hlavne na boku, to se muze smichy potrhat. A mame schodiste, takze je na brise u zabradli a ja na schodisti pod nim a udelam drep a pak na nej kuknu, tak z toho je blazenej.

tak tak
akorat tim okusovanim a lechtanim setrim, protoze vim, ze to nekdy nuti smat, ale ve skutecnosti je to neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.2.10 13:01

http://www.youtube.com/watch?…

A to „okusování“, to měla taky ráda… Aktuálně se může potrhat smíchy z říkanky Šije šije švec - nechápu, co je tom tak srandovního :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.2.10 13:05

kdyz reknu jeho jmeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
26.2.10 13:16

Fouknu do tvářičky… okamžitě vysmátej jak lečo… tady důkaz… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.2.10 13:20

Tradičně

• he he hepčík
  • předstírání kašle
  • když na něj dělám haf haf
  • směje se i když ukážu na kocoura a říkám čiči :nevim:
  • když předstírám, že mu spapám ruku
  • vařila myšička kašičku… (uvaříme na ruce kašičku a ten poslední, co nedostal se honem utíkal schovat…přešimrám z ruky až do podpaží)
  • to samé i leze leze po železe, nedá pokoj až tam vleze…
  • od té doby, co sám leze, tak se mu schovávám za rohem a vždycky jen vykouknu, udělám BAF! a on se může radostí zbláznit a peláší ke mně. Po čtyřech odlezu za další roh a pokračujem
  • jo a jako miminko měl rád, když jsem po noze rukou jakoby „překusovala“ až k zadečku, tam mu chytla plínku a přitom vesele povídala "spapám tě, spapám tě a spapám tě i s tou tvojí plínkou :mrgreen:
  • a zaručeně ho rozesměje, když tancuju na „polámal se mraveneček“, no kdyby jste mě viděli, tak se smíchy taky pos…te :oops: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.2.10 13:26

Nahlas se směje: Okusování 100%, různé píchání. Pak když nafouknu tváře a jeho nohou si prásknu do tváře a pusou prdnu.
usmívá se hodně při: Schovka s plínkou. Různé blbiny, kdy ho zvedám nad hlavu, nebo na ruce lítá po bytě. Když fouknu do obličeje - nadechne se a pak usměje - ale to je asi reflex. S tátou zase blbnou s hyenou - zeptá se: A víš jak dělá hyena? Pak udělá děsné zavytí. Někdy už se směje jak dořekne hyena.

• Citovat
  • Upravit
14721
26.2.10 13:38

Pusinkuju po obličeji, a to tak, že se s hlasitým „áááá“ přiblížím, vlepím pusu a zase se oddálím a zas znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.2.10 14:43

Když zpívám Bílá, bílá, bílá z broučků, to miluje.
Když foukám do obličeje.
Ve vaně, když je na bříšká a „plave“ a já jí říkám „trrrénuj, trééénuj na olympiádu“
Když tancuju kuřecí tanec a kdákám u toho.
Když mlaskám, to se může uřehtat.
Když papám krk, popř. nahatej zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.3.10 20:27

a od kdy vlastne mimi muzete roesmat? v jakem veku reaguhjji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek