Jak rozhýbat lenocha - 7 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
25.2.18 21:52

Přidávám se do diskuze - náš 7,5m je taky lenoch. Je to takový paša, kterému stačí mléko a občas „oběd“ 8) :lol: starší syn byl v jeho věku už „plazič“, u hraní seděl, motoricky byl o hoooodně moc dopředu. Druhý se narodil o cca 3 týdny dříve, tak si říkám, že „má ještě čas“. Zase u něj vidím ten zájem v mluvení (otvírá ústa jak kapr), v předčítání (rád mě poslouchá), dívání do knížeček (ukazuju mu zvířátka), to první o to zájem vůbec neměl. Takže třeba bude v tomto napřed, uvidíme…Každopádně, co vaše děti? Korunu všem dodává mladší i v tom, že se vůbec nezabaví sám - nosítko je záchrana, ale všechno se s tím dělat nedá :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
25.2.18 22:17

@ASAndrea muj byl lenoch v 8 mi měsicích se začal plazit(korigo 6,5mesice)je narozený o 7 tydnu driv ale myslim že to má i v povaze, hlavně jak měl mliko a byl v pohodě, mohla jsem s nim kamkoliv jit byl moc hodné miminko jen koukal a usmival se, kolem roka to začlo nabirat obrátky a je z něj pěkné torpédo(jsou mu teď už 2 roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
25.2.18 22:27

@ASAndrea s určitě má čas, zase je šikula že ho zajimaji knižky, to meho začali zajímat až kolem 17měsíců snad, viš co bud ráda že ho nemusíš odevšad zatim sundávat a hlidat kde zase spadne :kytka:
Já jsem si řikala"proboha ať už leze, at už chodí",a pak jsem si řikala zase "sakra už ani kafe si nevypiju v klidu " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
26.2.18 00:41

Moje teda ma zatim jen pul roku, ale krute jsem zanedbala cviceni, tim, ze jsem ji nechavala ve chvilich volna na jeji milovane hrazdicce. Jinak je chovaci. Vcera mi doslo, ze mame tento tyden pulrocni prohlidku a tam se tezko budou zajimat, jak bravurne obsluhuje vsechny hejblata na hrazde. Ona nechce byt na brise a nepretaci se. Tak jsem si ji vcera vzala do parady a ucila ji pretacet, hrozne se ji valeni sudu libilo a dnes to uz zmakla parkrat sama a dokonce zkousi lezt. Zatim to na olympiadu batolat nebude, ale mam z ni desnou radost. Hrazdicku uz ji dam jen v nouzi nejvyssi.

Tim padem se mi vyskytl novy problem - nonstop monitoring, aby nekde nespadla nebo se nebouchla. Jinak knizky ji zajimaji take, velice rada by je roztrhala. Obrazky ji absolutne neberou a i u nejkratsi pohadky knuci, ze ji to neba.

• Citovat
  • Upravit
1776
26.2.18 00:48

@Myssicka a vy máte nějak cvičit? Pokud nemáte nějaké rehabilitace tak bych dite nechala tak a jen zdravě stimulovala, dala kolem něj hračky aby mělo samo motivaci se přetáčet a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
26.2.18 00:54

Já chci malého lenochoda. U nás musí bejt furt vzrůšo a nějaká akce. Od probuzení až do večera. Můj život před dítětem byl klidný, spořádaný a režimový. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
26.2.18 09:23
@niki V píše:
@Myssicka a vy máte nějak cvičit? Pokud nemáte nějaké rehabilitace tak bych dite nechala tak a jen zdravě stimulovala, dala kolem něj hračky aby mělo samo motivaci se přetáčet a tak…

Nemame, ale prave se bojim, aby nas ted na pulrocni prohlidce neposlal. Proto uz stimuluju :mrgreen: Snad to k necemu bude

• Citovat
  • Upravit
1226
26.2.18 09:30

Starsi syn byl taky pod hrazdickoumoc rad. Ve trech mesicich se zacal zajimat o hejblatka, kopal do hraciho micku, otacel se za hrackama…no mate pravdu v tom, ze aspon je to nyni klidnejsi??? starsi chodil od 10mesicu, to jsme skoncili i s kocarem, narocne obdobi. Ja jsem se mu teda nejak extea nevenovala, rekla bych, ze geny zapracovaly a je to tak s nim porad, sice mluvi ufrofinstinou, ale motoricky vede vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí