Jak roztáhnout boty?

MishaSAD
28.4.12 08:16

Jak roztáhnout boty?

Ahoj, koupila jsem si včera parádní lodičky od Rieker. V obchodě se zdály, že jsou šité na mě a že nikdy nebudou tlačit … po hodinové procházce mám „zmasakrované“ malíčky. Nechci se jich vzdát, tak mi prosím poraďte: Jak je roztáhnout do šířky? Koukal jsem a jsou z úsně. Mám do nich nacpat vlhký hadr? Koupit si roztahovací kopyto? Fakt nevím :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17631
28.4.12 08:23

ahoj, mamka to dělá ta, že oblékne vlhkou ponožku a chodí a chodí. Kůže povolí a přizpůsobí se, neboj ;)
Vlhký hadr bych nedávala, bála bych se aby se to nevytahalo zase moc… Lepší je když se to uzpůsobí přesně tvojí noze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
28.4.12 08:24

jinak botky jsou moc krásné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
28.4.12 08:29

Ještě se říká,tu ponožku,namočit do piva,ne do vody 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
28.4.12 08:31

taky to znám s mokrou ponožkou, teda o pivu nic nevím, ale možná :)

• Citovat
  • Upravit
15134
28.4.12 08:33

Popravdě,já to nikdy nezkoušela,tak proto,píšu,že se to říká.Možné to,je třeba je tam něco,co to změkčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
28.4.12 08:36

hlavně bacha,aby tam po zaschnutí nezůstaly mapy,to by byla škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.4.12 08:38

Také trochu pomůže - navlhčit místo, které tlačí, lihem (možná stačí nějaká francovka…) a takto nosit. Kůže se vytvaruje podle nohy.
Ale asi to bude chtít udělat víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.12 08:47

Nebo jen olepovat malíček náplastí… Já jsem tak trpěla loni, rozdíralo se mi to nad patou, jak končí bota.
Vždycky jsem tam přilepila pásek náplasti a za pár nošení to pěkně povolilo a změklo a už je klidně můžu nosit skin on skin :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
28.4.12 09:49

Já taky nosím boty-balerínky a jarní skin on skin. Silonkové ponožky se mi příčí :poblion: a potí se noha. Používám do nich vložky z dm protipachový a kupodivu to funguje. Škoda,že to nejde do sandálů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.12 10:02

@1024 Do sandálů používám sprej na smradlavé nohy (sprej proti pocení :mrgreen: ) od Oriflame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.4.12 10:06

radu nemá,ale moc pěkné boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.4.12 10:09

nečetla jsem diskuzi, ale mě na roztažení pokaždé pomůže dát do pytlíku vodu, nacpat do boty a strčit n pár hodin do mrazáku. Když je vyndám, tak si do nich vlezu v ponožce a pak je to paráda. Jsou roztažené akorát. dělám to tak se všemi botami, peep toe i lodičkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
28.4.12 10:16
@MadGirlNancy píše:
nečetla jsem diskuzi, ale mě na roztažení pokaždé pomůže dát do pytlíku vodu, nacpat do boty a strčit n pár hodin do mrazáku. Když je vyndám, tak si do nich vlezu v ponožce a pak je to paráda. Jsou roztažené akorát. dělám to tak se všemi botami, peep toe i lodičkami…

a co když se pytlík roztrhne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
28.4.12 10:18

jinak děkuji za rady … dnes ráno jsem je obula zase s oblepenýma malíčkama. málem jsem nedošla z obchodu zpátky do auta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková