Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky z Prahy a okolí,
synovi bude 10 měsíců a pomalu se chystáme na nákup prvních botiček. Ráda bych poprosila o tipy na dobré obchody v Praze, kam zajet, chci koupit kvalitní a zdravé boticky. Zatím jsem objevila jen prodejnicku na Praze 10 - Kubánském náměstí, a na Edenu v shopping centru - nemátě některá zkušenost?
Díky za rady a pěkný den ![]()
Na Budějovické otevřeli novej krámek. Ještě jsem tam nebyla ale kamarádka mamina říkala že mají dobrý výběr a super ceny, taky se tam chystám ![]()
Zkus urcite obchod Victoria Magic v OC Chodov nebo NC Fenix na Vysocanske. Jsou sice drazsi, ale kvalita zarucena. A pak taky Little Foot v Kotve ve 2.patre. Ve vsech obchodech maji Super Fitky, coz jsou nejvice doporucovane boticky pro prvni krucky, aby nozka byla zpevnena v kotnicku.
Monny, jesti myslíš na Budějovické tu obuv, kde mají Fare boty, tak je dobrý, ale boty jsou tam drahé. A to až o několik set oproti ceně na netu a i v eshopu fare jsou levnější. Já je tam jezdím s dětmi okouknout, vyzkoušet a nakonec je objednám přes net.
My byli taky ted koupit první botičky - v Holešovicích v areálu Holešovického pivovaru, mají tam obchod s kvalitníma botičkama, je to i na internetu, jmenuje se to přímo Detskeboty ![]()
@Laaja píše:
Monny, jesti myslíš na Budějovické tu obuv, kde mají Fare boty, tak je dobrý, ale boty jsou tam drahé. A to až o několik set oproti ceně na netu a i v eshopu fare jsou levnější. Já je tam jezdím s dětmi okouknout, vyzkoušet a nakonec je objednám přes net.
Fakt? Mě kamarádka právě říkala že jsou levné oproti jiným..
Nebyla jsem tam, je to prý vedle drogerky tam někde, až tam pojedu tak se tam mrknu ![]()
Aha, tak to já asi mluvím o jiné. Tahle je přímo v tom komplexu DBK, v druhé patře. Koukala jsem tam na zimní fare, měli je za 1700kč a já je objednávala za 1000kč. A letní sandálky, tam mají taky o 300kč drážší.
Já můžu doporučit jakékoliv zdravotnické potřeby, kde prodávají obuv - od Santé
měli jsme a velká spokojenost, jsou kotníčkové, mají tvarovanou vložku uvnitř, zkrátka vše tak jak má být a cenově se to také dá ![]()
@Laaja píše:
Aha, tak to já asi mluvím o jiné. Tahle je přímo v tom komplexu DBK, v druhé patře. Koukala jsem tam na zimní fare, měli je za 1700kč a já je objednávala za 1000kč. A letní sandálky, tam mají taky o 300kč drážší.
Tak to je fakt drahé
tohle mělo být do 1000kč určitě.. až tam půjdu tak se mrknu
Ted jsme malymu pro prvni krucky kupovali botky Biomecanics z Victoriamagic na chodove a krasne se mu v nich chodi…uz tu o nich nekde v diskuzich neco zaznelo, kdyztak si precti
Podrazka je akorat ohebna, pevny opatek, vzadu vykrojene aby mohl i lezt, cele kozene, podrazka rovna aby jim pomahala drzet stabilitu kterou v zacatcich obcas nemaji… Meli tam i jine zname kvalitni znacky, ale vsechny byly dost tuhe oproti temto, chodil v nich jak kosmonaut - asi jako kdybychom my sli v preskacich ![]()
Ahoj, jestli ti není protis srsti projet se metrem, tak hned u stanice Lužiny doporučuji toto http://www.detskaobuv.cz/ Malé je rok a půl a kupovala sem tam už čtvery botky a jsem moc spokojená. Mají opravdu veliký výběr kvalitních bot (i českých)
Konkrétně kotníčkové zavazovací číslo asi tak 25…někdy jsou v týhle velikosti už nekotníčkové nebo na sucháč. jo a zdravotní, ty určitě. kamennou prodejnu nebo na objednání a v kamenný na vyzkoušení. díky.
Zkusim se ti dnes optat kousek od nas v kam. prodejne - metro B - Luziny ![]()
@ninabu píše:
Zkusim se ti dnes optat kousek od nas v kam. prodejne - metro B - Luziny
děkuju. Ty asi myslíš Sluníčko v Zázvorkový?
Já nedám dopustit na boty Ecco, pro syna i pro dceru. Zimní už jiné nekupujem. Mám zrovna jedny v inzerátu, mrkni jak vypadaj ![]()