Kde v Praze koupit dětské botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
204
24.4.12 08:20

Kde v Praze koupit dětské botičky?

Ahoj maminky z Prahy a okolí,

synovi bude 10 měsíců a pomalu se chystáme na nákup prvních botiček. Ráda bych poprosila o tipy na dobré obchody v Praze, kam zajet, chci koupit kvalitní a zdravé boticky. Zatím jsem objevila jen prodejnicku na Praze 10 - Kubánském náměstí, a na Edenu v shopping centru - nemátě některá zkušenost?

Díky za rady a pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.4.12 08:26

Na Budějovické otevřeli novej krámek. Ještě jsem tam nebyla ale kamarádka mamina říkala že mají dobrý výběr a super ceny, taky se tam chystám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 08:40

Zkus urcite obchod Victoria Magic v OC Chodov nebo NC Fenix na Vysocanske. Jsou sice drazsi, ale kvalita zarucena. A pak taky Little Foot v Kotve ve 2.patre. Ve vsech obchodech maji Super Fitky, coz jsou nejvice doporucovane boticky pro prvni krucky, aby nozka byla zpevnena v kotnicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.4.12 08:42

Monny, jesti myslíš na Budějovické tu obuv, kde mají Fare boty, tak je dobrý, ale boty jsou tam drahé. A to až o několik set oproti ceně na netu a i v eshopu fare jsou levnější. Já je tam jezdím s dětmi okouknout, vyzkoušet a nakonec je objednám přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.4.12 08:45

My byli taky ted koupit první botičky - v Holešovicích v areálu Holešovického pivovaru, mají tam obchod s kvalitníma botičkama, je to i na internetu, jmenuje se to přímo Detskeboty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.4.12 09:04
@Laaja píše:
Monny, jesti myslíš na Budějovické tu obuv, kde mají Fare boty, tak je dobrý, ale boty jsou tam drahé. A to až o několik set oproti ceně na netu a i v eshopu fare jsou levnější. Já je tam jezdím s dětmi okouknout, vyzkoušet a nakonec je objednám přes net.

Fakt? Mě kamarádka právě říkala že jsou levné oproti jiným.. :nevim: Nebyla jsem tam, je to prý vedle drogerky tam někde, až tam pojedu tak se tam mrknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.4.12 09:10

Aha, tak to já asi mluvím o jiné. Tahle je přímo v tom komplexu DBK, v druhé patře. Koukala jsem tam na zimní fare, měli je za 1700kč a já je objednávala za 1000kč. A letní sandálky, tam mají taky o 300kč drážší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.4.12 09:13

Já můžu doporučit jakékoliv zdravotnické potřeby, kde prodávají obuv - od Santé :palec: měli jsme a velká spokojenost, jsou kotníčkové, mají tvarovanou vložku uvnitř, zkrátka vše tak jak má být a cenově se to také dá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.4.12 09:16
@Laaja píše:
Aha, tak to já asi mluvím o jiné. Tahle je přímo v tom komplexu DBK, v druhé patře. Koukala jsem tam na zimní fare, měli je za 1700kč a já je objednávala za 1000kč. A letní sandálky, tam mají taky o 300kč drážší.

Tak to je fakt drahé :lol: tohle mělo být do 1000kč určitě.. až tam půjdu tak se mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
24.4.12 19:38

Ted jsme malymu pro prvni krucky kupovali botky Biomecanics z Victoriamagic na chodove a krasne se mu v nich chodi…uz tu o nich nekde v diskuzich neco zaznelo, kdyztak si precti ;-) Podrazka je akorat ohebna, pevny opatek, vzadu vykrojene aby mohl i lezt, cele kozene, podrazka rovna aby jim pomahala drzet stabilitu kterou v zacatcich obcas nemaji… Meli tam i jine zname kvalitni znacky, ale vsechny byly dost tuhe oproti temto, chodil v nich jak kosmonaut - asi jako kdybychom my sli v preskacich :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.5.12 17:19

Ahoj, jestli ti není protis srsti projet se metrem, tak hned u stanice Lužiny doporučuji toto http://www.detskaobuv.cz/ Malé je rok a půl a kupovala sem tam už čtvery botky a jsem moc spokojená. Mají opravdu veliký výběr kvalitních bot (i českých)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.2.14 08:10

Konkrétně kotníčkové zavazovací číslo asi tak 25…někdy jsou v týhle velikosti už nekotníčkové nebo na sucháč. jo a zdravotní, ty určitě. kamennou prodejnu nebo na objednání a v kamenný na vyzkoušení. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
21.2.14 08:19

Zkusim se ti dnes optat kousek od nas v kam. prodejne - metro B - Luziny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.2.14 08:33
@ninabu píše:
Zkusim se ti dnes optat kousek od nas v kam. prodejne - metro B - Luziny ;)

děkuju. Ty asi myslíš Sluníčko v Zázvorkový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.2.14 09:23

Já nedám dopustit na boty Ecco, pro syna i pro dceru. Zimní už jiné nekupujem. Mám zrovna jedny v inzerátu, mrkni jak vypadaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková