Trekové sandálky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2904
21.4.12 22:51

Trekové sandálky

Tak jsem přemýšlela, co budu našemu chlapečkovi pořizovat na léto za botky, loni jsem pořád chtěla sandálky, nakonec měl adidasky, ale více méně jen na lítačku po dvorku - do bazénku a na převoz do auta, jinak vedli obyčejné plátěnky. Letos budu opět pořizovat plátěné tenisky - písek, odrážedla, po vyprání klidně i do města, ale narazila jsem na trekové sandálky a moc se mi líbí, že mají plnou patu i špičku, vypadají pohodlně a velmi prakticky? Co vy na to? Máte nějaké typy? Jo vím, že dělají super, drahé a kvalitní, ale tisícovku za ně fakt nedám…

Našla jsem např. tyto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2904
21.4.12 22:53

a pak se mi ještě líbily tyhle, docela mě i mate, zda je lepší, aby byla stélka textilní či kožená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
21.4.12 22:57

Ahojky,

my sme před dvouma rokama měli ty druhý a byly dobrý. Vloni sem pořídila zdruhý ruky Keeny a sou fakt super a nedám na ně dopustit. Už sem letos pořídila mladší taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
21.4.12 23:04

Díky, no keeny jsem viděla a vypadají super,ale u té ceny omdlívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.4.12 00:03

Kupuji už třetí rok veškeré boty od paní z třetího odkazu a jsem max.spokojená. Všechny jsem vždy „poslala dál“ a ve velice dobrém stavu. Super jsou Dr.Punto. Lze je koupit i na www.boty-detske.cz trekingové kupuji raději s koženou stélkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
22.4.12 07:58

ahoj Miňulko, tak mně se líbí ty z toho druhého odkazu a půjdu do nich taky, zrovna včera jsem totiž viděla nějaký leták z obchodu s obuví a zrovna tam tyto trekové měli. Dokonce mám pocit, že to na těch chlapečcích vypadá i lépe než klasika. Ale samozřejmě, že na tom tolik nezáleží :mrgreen: Takže díky za tip, a cena je super příznivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.4.12 09:00
@martinka456 píše:
ahoj Miňulko, tak mně se líbí ty z toho druhého odkazu a půjdu do nich taky, zrovna včera jsem totiž viděla nějaký leták z obchodu s obuví a zrovna tam tyto trekové měli. Dokonce mám pocit, že to na těch chlapečcích vypadá i lépe než klasika. Ale samozřejmě, že na tom tolik nezáleží :mrgreen: Takže díky za tip, a cena je super příznivá.

Můžu se zeptat kde je prodávají, ve kterém obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
22.4.12 09:09

Máme keeny a určitě investuju a pořídím je letos i malé. Jsou jedny z nejlepších na trhu, držáci, do terénu, vody.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
22.4.12 09:34

no mám pocit, že to snad byl Deichmann, ale nevím to určitě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.4.12 10:55
@martinka456 píše:
no mám pocit, že to snad byl Deichmann, ale nevím to určitě :oops:

díky, mrknu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.4.12 13:41

super, díky za názory, rozhodně si myslím, že t keeny budou skvělý, ale takto drahý botky jsou pro mě fakt moc a ještě na jednu sezonu na střídačku, to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
22.4.12 13:47
@laetti píše:
Můžu se zeptat kde je prodávají, ve kterém obchodě?

Boty Superun prodávají i vietnamci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.4.12 16:08
@marti81 píše:
Boty Superun prodávají i vietnamci :nevim:

Aha, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8624
22.4.12 17:08

mně se tam nějak usekl konec :lol: jsem tam ještě psala, že tedy nevím, jaké budou kvality a že v jiném obchodě za ně zaplatíš víc než u nich a jsou to ty samé boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.12 18:44
@Miňulka píše:
super, díky za názory, rozhodně si myslím, že t keeny budou skvělý, ale takto drahý botky jsou pro mě fakt moc a ještě na jednu sezonu na střídačku, to fakt ne

Klárka v nich lítala vloni celý léto. Pokud teda nebylo fakt hnusně. Počáteční investice je fakt velká, ale dají se pak ještě hodně dobře prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková