Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jak já vám závidím, moje mládě má v 5ti letech 35tku nohu, tedy botku
Jinak k dotazu, řekla bych, že o 2cm větší botky stačí.
no já vázám nad 30 a 31 ale ona je tak velká že ten kabáte bude nosit už ted do 7 dmy let mám to naplánovaný ![]()
Bundu nosila od 2 let a byla velikost 3-4 roky a nosí ji do ted ale příští rokmusím koupit novou.
Tak asi ty 30tky budou stačit stélka je 19 cm já že ponožka a tak
max to bude nosit spolu jen chvíli a bude to ![]()
35 tka noha?
Tak to bych těch gumáčků měla vzít od 30tech po 35tky at mně to určitě společně výjde
![]()
Vezmi větší a dej dovnitř dvě vložky, případně do špičky vatu
Naše děti teda v gumovkách žádné dlouhé pochody nechodí, takže bych to zkousla, nevím, jak u vás…
tak vzít i 31?jde o botky z nextu nevím zda bývají větší než uvádí výrobce.
No tak tohle je spíš věštění z koule
. Anežka má teď v necelých 6 letech 30, v 5 letech nosila 27, ale třeba před rokem jí za jednu sezonu (tj za 3 měsíce) vyrostla noha o 3 čísla
.
Ale jo, vzala bych ty 30
.
@Marry11 Já myslim, že když bude 2 cm rezerva, že to chvilku unosí.. U nás by to bylo tak max na 2 měsíce, ale my jsme extrém ![]()
My máme botu vel. 32. Dětem nožičky rostou skokově, takže těžko uhádnout, jakou nožičku bude mít tvoje holčička za rok ![]()
asi jo diky za radu vetsi o 4 cisla je asi šílené
A kdyby tak to bude spolu chvili kompatibilní ![]()
Jé, to jsem ráda, že jediné moje děcko nemá tak velkou nohu
Ve 4 letech má 29, a to už skoro rok, takže čekám za chvilku další růst..
U holinek bych řekla, že neva, když jsou trochu větší, stejně to není na dlouhé pochody. Dcera má v 5 letech 28, ale taky jí to docela roste skokově.
Moji dceri rostla noha pravidelne o dve cisla za rok. V peti letech mela, myslim, 30-32. Ja bych koupila vetsi a dala ji tam vlozku( ale jak odpovida velikost bot v Nextu, nevim, ceske byvaji vetsi. Ja objednavam gumaky od George a tam velikost odpovida, ale treba tenisky meli vetsi o cislo( ve stejne velikosti).
Měla bych dotaz kolikátku může mít dcera nožičku v 5 letech?
Koupila jsem ji kabátek a je velikost 5-6 let a mají ty stejný gumáčky a ted otázka mám vzít o 2 cm větší nožičku než má ted?
J8 at to chvíli nosí společně.
Je to výprodej už to nebude nikdy
Ted má nožičku 17cm a nosí 27 boty tak jestli stačí 19 a 30tky boty.
Díky za pomoc