Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, prosím, kolik jste doplácely za ortopedické vložky do bot pro dítě - na předpis. Máme kvůli plochým nohám, vím, že pojišťovna přispívá 300,– dvakrát ročně. Mám kontakt na ženskou, co chce jako doplatek 300-650 Kč plus ty 300 od pojišťovny. To je nějak moc, ne?
![]()
A prosím, pokud máte kontakt na pracoviště z Prahy, kde dělají ty vložky a byly jste spokojené, tak sem s ním.
Děkuji.
Já byla v Motole, měla poukaz na ort. pomůcku a platila jsem 150,–- pro dvouleté dítě. Je tam firma, co se tím zabývá, už nevím název, na netu to bude, je to v takových těch nízkých budovách v dolní části nemocníce, ne v těch hlavních pavilonech.
My neplatime nic, jen pokud by jsme chteli navic jeste jedny tak 300. Mame na valgozitu pat.
Já platím ve Studiu zdravého obouvání (tuším Praha 5 - je to jednu zastávku od Anděla směr Řepy) cca 320Kč/pár.
sice nejsem z Prahy, ale aspoň pro info - doplácíme 365/pár (300 přispívá pojišťovna), velikost má 35, když jsme měli menší, tak jsme platili tuším 300 .
já teď doplácela 365 Kč, snad mi příští týden budou volat že jsou hotové, plná cena stála 665, pojištovna platí 300kč, máme taky na ploché nohy.
Tak to je teda mazec. Já jsem si ted volala kvůli vložkám v Brně a paní říkala že budu doplácet tak 40 kč. Máme je předepsané.
Prosím, kolik jste kde doplácely za ortopedické vložky do bot pro dítě - na předpis.
@vile, minulý rok cca 350,– za dítě
, předminulý 390,– protetika Ostrava.
Ve Frýdku-Místku v Protetice dělané přímo na nohy dcery za 102 Kč. Můžeme je mít 2× ročně.
Vcera jsme delali obtisky na ortopedické vložky pro tříletou dceru. Budeme doplácet 500 kč v studiu zdravého obouvání. A dostaneme poukaz na ortopedické boty. Měli ste je někdo? A kolik se doplácí za takové boty?