Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, nemáte někdo tyto capáčky? www.capacky.cz
Jste s nimi spokojeni? Drží na nožce?
Máme 8m prcka, který se staví a chodí kolem nábytku a za chodítkem. Ale převážnou část dne ještě proleze po 4. Takže to ještě není na pevné kožené botky. Ale mám skoro všude plovoučku, chladněji a v ponožkách mu to klouže (docela i v protiskluzkách). Capáčky se mi zdají kvalitní, pěkné, funkční a mají i letní ,,děrovanou verzi,,.
Díky za odpovědi
já posílala objednávku minulý týden ve středu a přijali.No doufám,že do týdne dorazí.-)
AHoj! Já jsem je koupila oběma dětem a jsem fakt mac. spokojená. Jsou prakticky nezničitelný, na plovoučku ideální, pevný,vzdušný… Jsou super. Te´d sem se dívala, že opravdu pozastavili přijem objednávek. ALe za mě… určitě si počkej, jsou fakt super.
Mám je z druhé ruky a jsem naprosto spokojená. Tyhle , akorát já je mám na holku. Teda teď už ne, páč chodí, ale vlastně i dobu v nich chodila.
Já vím ale dnes ještě myslím příjmají, a jinak to za pár dní zase rozjedou…
Kupovala jsem je pro synka a byla s nimi naprosto spokojená. Nenapadá mě nic, co by se jim dalo vytknout. Měla jsem konkrétně tyto .
já měla pro viktora po bratránkovi tyto : http://www.capacky.cz/…kt/1066.html?…
byly jen na dotrhání a byla jsem moc spokojená. fakt jsou super. dokonce vydýchaly i týdenní ráchání v bazénu (musela jsem dát vikimu na dovolené něco na nohy, protože měl puchýře, jak se odrážel ode dna bazénu
). pak jsem je jen promastila indulonou.
Ahojky, můžu jen a jen doporučit - dcera v nicho chodila ten první půl rok a naprostá spokojenost. Určitě si na ně počkej ![]()
měli jsme a vracela jsem - špatná velikost. Ale záleží na tom, co od nich čekáš. Moje dítko se začalo stavět a popocházet v srpnu/září a to na ně už byla fakt zima. Na ven to rozhodně nešlo a na doma mi to přišlo zbytečné. A taky jsem měla problém s tím, že mi přišly klouzavé. Tak bych řekla, že cena odpovídá kvalitě.
@Kkomik
my je máme a maximální spokojenost a přesně jak píšeš, je to super pro dobu kdy se staví kolem nábytku, také máme plovoučku všude.
Nepřijde mi, že by klouzaly jak někdo psal, hezky drží na nožce a přijdou mi velmi praktické
Pokud změříš nožku dle jejich návodu, tak nehrozí, že by jsi objednala špatnou velikost
![]()
Ja doma nepouzivam nic jineho nez kozeny capacky, Noelen ale nemame, chtela jsem od nich objednat, ale brali jen na dobirku a to se mi nelibilo.
Ale celkove mi to na to neklouzani a staveni se a lezeni prijde idealni, fakt neklouzou (spodni vnejsi strana musi byt z brousene kuze) Na udrzbu mi ale prijde lepsi, kdyz je vrsek z te hladke, ale to maji myslim vsechny. A drzi, dite si je ale sundat umi.
Jsou dobré a za rozumnou cenu. Kluci je měli a vydržely jim hodně dlouho - koupila jsem maličko větší (gumička na patě udrží botičku na noze i tak) a pak se nošením ještě vytáhly. ![]()
Měli je jako bačkůrky, na ven jen vyjímečně.
Kačence jsem koupila capáčky Robeez, které jsou dražší. Jsou tedy zase mnohem hezčí a o něco lépe šité, ale zdaleka tak dlouho nevydržely. Ale možná jsem jen zvolila moc světlou barvu a kombinace kůže - látka nebyla asi moc dobrá - látka se rychle při lezení ošoupala. Nosit se sice ještě dají, ale na parádu to není ani náhodou. To ty od Nolenu vypadaly k světu celou dobu.
A s tím, že na Nolenu teď nepřijímají objednávky, to je vždy jen dočasně, když se jim sejde víc objednávek, než stíhají vyrobit.