Kam vyrazit pro první botky?

2041
5.4.12 14:27

Kam vyrazit pro první botky?

ahoj holky, poraďte prosím. Kde koupím botičky pro lezení a první krůčky?Dnes v sama doma ukazovali krásné, ale vůbec nevím, kam. prý je blbost kupovat boty, až když dítě chodí. A chtěla bych je synovi nejdřív vyzkoušet. Kde jste je kupovali vy a jaký? chtěla bych takový ty sandálky. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
5.4.12 14:32

Ahoj, určitě bych zašla do specializované obuvi s dětskýma botičkama. Já tam se synem chodím od 10.m, co začal chodit a jsem spokojená. Ve smíšené obuvi(dětské i dospělé) se mě nikdo na nic neptá, jen ukáží regál a jdou ode mne pryč :roll:
Zkus třeba naspat, odkud jsi a holky ti tady poradí, dke v tvém okolí je dobrá dětská obuv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.4.12 14:35

No právě, nevím, kde je specializovaná dětská obuv, možná zkusit zdravotní potřeby. Jsem z Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.4.12 14:35

Akorát my nekupovali sandálky, ale takové ty první tzv. capáčky - plné, kotníkové, měkčí podrážka. A potom plné kožené botičky - začal chodit na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
5.4.12 14:36

Doboručila bych Ti specializovanou prodejnu v Berouně.. Ale vidím, že jsi z Plzně :think: . Jedině, že byste si udělali s prckem výlet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.4.12 14:37

no já právě chci aby se mu v tom moc nepotila noha. Koupili jsme adidasky na ven, ale to spíš až začne chodit. teď začíná stát a dva tři krůčky. Ty sandálky by se pak hodily i na jako, když už za to dá člověk 600kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.4.12 14:37
@Nelluška píše:
No právě, nevím, kde je specializovaná dětská obuv, možná zkusit zdravotní potřeby. Jsem z Plzně.

Jedině se zkusit zeptat známých nebo vygooglit a nebo jestli nějaké plzeňačky tady neporadí :think: Do zdravotních potřeb nevím, tak většinou vídám jen pro starší děti :think: Ale Plzeň je velká, tak určitě toho bude víc než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.4.12 14:40
@Nelluška píše:
no já právě chci aby se mu v tom moc nepotila noha. Koupili jsme adidasky na ven, ale to spíš až začne chodit. teď začíná stát a dva tři krůčky. Ty sandálky by se pak hodily i na jako, když už za to dá člověk 600kč.

Jenom pozor na trvdou podrážku, musí být dost ohebná, přeci jen není plně chodící a neumí ještě sporávně použít chodidla.
Na ceny se připrav, pokud budeš chtít kvalitní botičky. Já synovi měním botky a bačkůrky cca 3-4měsíce, jak mu roste rychle noha......to pak lítají částky :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.4.12 14:44

Nelluško, nejsem teda z Plzně a nemám zkušenosti osobní, ale zkoušela jsem něco vygooglit. Mrkni sem http://www.ustonozky.cz/kontakt.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
5.4.12 14:47

Já před měsícem pořizovala botičko-capáčky, jsou to botičky jen dovnitř ne na ven a jsou celokožené, Pegres http://www.pegres.cz/…a-obuv/1091/?…, mají je v dětské zdravotní obuvy. Když na odkazu najedeš na dětské, najdeš tam ještě další i na ven.
Ono se to musí vyzkoušet, my zkoušeli Santé sandálky a byli velikostně o 2 čísla menšínež ostatní boty 8o a vybrali jsme nakonec botičky plný Jonap http://www.jonap.cz/detska_obuv.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
5.4.12 14:49

Já před měsícem pořizovala botičko-capáčky, jsou to botičky jen dovnitř ne na ven a jsou celokožené, Pegres http://www.pegres.cz/…a-obuv/1091/?…, mají je v dětské zdravotní obuvy. Když na odkazu najedeš na dětské, najdeš tam ještě další i na ven. Dali jsme za ně asi 350Kč
Ono se to musí vyzkoušet, my zkoušeli Santé sandálky a byli velikostně o 2 čísla menšínež ostatní boty 8o a vybrali jsme nakonec botičky plný Jonap http://www.jonap.cz/detska_obuv.php máme plný tmavě modrý, dali jsme za ně 475Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
5.4.12 14:57

Pozor na sandálky, mně doporučili na první krůčky pevnou obuv, zpevněné kotníky a plnou špičku kvůli zakopávání a kvůli kamínkům. Jinak se nelekej cen- já dala za první botky 1500,– a 700,– za bačkůrky, protože jsem nikde nemohla sehnat velikost 17. Všude začínali od vel. 20., kde byly nižší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.4.12 15:04
@Nelluška píše:
no já právě chci aby se mu v tom moc nepotila noha. Koupili jsme adidasky na ven, ale to spíš až začne chodit. teď začíná stát a dva tři krůčky. Ty sandálky by se pak hodily i na jako, když už za to dá člověk 600kč.

Adidasky jako tenisky? To jsem teda překvapená, že se takhle malé vůbec dělají.
Já kupuju od malička dětem všechny boty zdravotní kožené kotníkové. Tyhle tenisky jsou na kotník, nebo jsou to takové ty nízké? Aby se mu v tom nevyvracela noha - to mě jen napadlo, zkušenost s nima nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
5.4.12 15:10

Ahoj, náš malý měl tyto capáčky. Jsou pevný, kožený, měká podrážka. :palec:
Nebo ještě DPK (stonožka na podrážce). Taky dobrý. Ty má na doma do dneška (místo bačkůrek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
5.4.12 15:13
@Milli píše:
Adidasky jako tenisky? To jsem teda překvapená, že se takhle malé vůbec dělají.
Já kupuju od malička dětem všechny boty zdravotní kožené kotníkové. Tyhle tenisky jsou na kotník, nebo jsou to takové ty nízké? Aby se mu v tom nevyvracela noha - to mě jen napadlo, zkušenost s nima nemám.

Milli, můžu se zeptat? Jak to řešíš v létě? Já jen, že náš malý má vbočené kotníky, a taky by měl pořád nosit pevnou kotníkovou obuv. Na léto mi ho je ale líto, aby měl furt zavřené boty. Nešlo by to pořešit nějakým sandálem? Můžeš nějaké doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková