Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, máte někdo pro dítě tyto botičky? Chtěla jsem je pro malou na písek. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo zkušenost… Jinak má Superfitky, ale rve mi to srdce, když je odírá na písku, má je 14 dní a už jsou jak zděděné ![]()
přidávám odkaz http://www.urbanlux.cz/…ak-kids.html
Ahoj Vero,já s těmito botičkami nemám zkušenost, ale také hledám botky na písek…Nepřijde Ti škoda dát malé na písek botky za 950kč?Přesně jak říkáš, hned jsou odřené…-(
na písek máme BEFADO. Nejsou drahé a není mi líto, když se hned šoupnou, nebo zničí. Zatím mi teda neudělaly ani jedno a měnili jsme jen kvůli větší velikosti
crocsky jsou krásný, ale tyhle by mi na písek líto byly a tuším, že by se taky poničily - přeci jen je to pěna -guma, nepodře se to?
máme tyhle
http://im9.cz/…f250x250.jpg
Ahoj Zuzo, ty vypadají dobře-máš, prosím, odkaz? A jak jsou na tom s patou, je pevná (tvrzená)?Děkuju…
já je kupuju tady:
detskeboticky.cz
Mají atest Zdrowa stopa (není to asi správně polsky, ale prostě zdravá nožka), což je ekvivalent k žirafě. Já se teda podle ní úplně neřídím, spíš citem. Ale přijdou mi kvalitnější a za tu cenu super. Naše ortopedka mi je na ven schválila. Doporučuji osahat, vyzkoušet. Jsou to plátěnky, mají špičku proti okopání. Pata ale tvrzená není jestli myslíš opatek. Na písek jsou ideální na střídačku s jinými (např. v létě máme sandálky Fare, v zimě sněhulky Superfit, na jaře a podzim celoroční DPK). Takže takhle asi adekvátní ![]()
kupuji je tam, protože si je vyberu a pak vyzvednu v našem městě. Jinak mají svoje webovky s katalogem na befado.cz
já právě mám s crocsama zkušenost bohatou a co měla malá na lítání pantofle, nebo gumáky, tak jsou úplně netknuté a vypadají jako nové. Takže se určitě neponičí a zůstanou pořád jako nové…
Jen tenhle typ jsme ještě nezkoušeli, tak se bojím, aby nebyly nepraktické třeba z jiného důvodu.
@xxLeninka píše:
Ahoj Vero,já s těmito botičkami nemám zkušenost, ale také hledám botky na písek…Nepřijde Ti škoda dát malé na písek botky za 950kč?Přesně jak říkáš, hned jsou odřené…-(
já mám na crocsy úchylku, víš
Takže líto mi peněz nebude. Spíš myslím aby se v nich třeba nepotila nožka, nebo aby to někde nedřelo
tak to jo ![]()
já vím třeba že si holky stěžovaly, že se jim v balerinách ale hrozně potí noha a to běžně nosí crocsky klasické. Tak asi toho bych se obávala, že budou nepraktické. Ale pokud se ti líbí a není líto vyhodit za ně peníze, tak do nich běž
třeba se ještě někdo ozve, kdo je konkrétně má ![]()