Boty na užší nohu

488
24.3.12 15:12

Boty na užší nohu

Jaké boty na užší nohu?Jaké kupujete vy?máme 3roky,od mala jsme jeli v essi,ty byli dobrý,pak jsem koupila pegres na tkaničky a ta nožka už neseděla jak by měla,ta bota je širší.Mám dvojčata,tak si nemůžu dovolit kupovat boty přes tisícovku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
24.3.12 15:22
@mazlove píše:
Jaké boty na užší nohu?Jaké kupujete vy?máme 3roky,od mala jsme jeli v essi,ty byli dobrý,pak jsem koupila pegres na tkaničky a ta nožka už neseděla jak by měla,ta bota je širší.Mám dvojčata,tak si nemůžu dovolit kupovat boty přes tisícovku. :mavam:

Superfity jsou na uzkou nohu idealni. Koupila jsem ted za 850,–, ale chce to vychytat slevu, ja dostala tip tady od jedne maminky, jinak v krame jsou ty nase kolem 1100,–. Za tu kvalitu ale stoji, jsem z nich nadsena.
Slysela jsem, ze Pegres jsou delane prave na sirsi nozky, vyssi narty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
24.3.12 15:42

tak já mám poměrně dobré zkušenosti s botičkama od Deichmanna, vždycky se tam našly nějaké užší botky a za poměrně dobrou cenu, kór když třeba zrovna byly v akci :dance: .

Pak taky jsem jednou sehnala skvělé Ciciban, ale ty ceny :roll: .

Ale z vlastní zkušenosti třeba určitě ne Fare, ty jsou děsně široký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.3.12 15:58
@nakukovatelka píše:
Superfity jsou na uzkou nohu idealni. Koupila jsem ted za 850,–, ale chce to vychytat slevu, ja dostala tip tady od jedne maminky, jinak v krame jsou ty nase kolem 1100,–. Za tu kvalitu ale stoji, jsem z nich nadsena.
Slysela jsem, ze Pegres jsou delane prave na sirsi nozky, vyssi narty atd.

Jo superfity jsme měli ted na zimu a velká spokojenost,bota jak ulitá na naše nožičky a nikdy nebyla noha mokrá a to se malá stále čvachtala v loužích,ale ta cena zimní 1200 na netu.Ale nechce se mi dávat tolik peněz :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22055
24.3.12 16:24

Nejužší boty, s jakými jsem se zatím v obchodech setkala, jsou Superfit. Jsou dražší, ale pokud má dítě jen trochu netypickou nebo nekonfekční nožičku, tak holt ten výběr nebude moc velký a vyšším vydáním se asi nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květkulka
24.3.12 17:38

Souhlasím s BuhunkouP No v takové chvíli je fakt asi potřeba zainvestovat. My máme nožičku normální, ale kamarádka má přesně tenhle problém a také nosí většinou Superfity.

• Citovat
  • Upravit
makrella
24.3.12 21:30

Nebo značka Béďa obuv (Židlochovice). Malá má taky úzkou nohu a tahle značka jí sedí velmi dobře A jsou kvalitní, kožené, lehké, ohebné. A s vyjímací stélkou, což je skvělé při měření. Souhlas, Fare mi také připadají naopak pro širší nožky. Se SDuperfit zkušenost nemám, kvůli ceně.

• Citovat
  • Upravit
9066
29.10.19 17:26

Oživuji - jaké zimní boty pro 10ti letou úzkonohou žížalu? Do loňska Superfit, celkem v pohodě (loni měla 35ky). Letos by potřebovala 36-37, a problém. Větší čísla než 35 jsou brané jako juniorské/dámské a vše je jí neskutečně široké. Jaké existují kvalitní pokudmožno goretexové boty, co jsou úzké a lehké? Zkušenost máme se Superfit a Viking, odzkoušeno x typů a fakt ne.

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.10.19 18:13

Adidas…za nas 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.19 18:16

Sportovní jedině Adidas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.10.19 18:25

Chci zimní, goretexové, a nejlíp vysoké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.10.19 18:46
@Aliik píše:
Chci zimní, goretexové, a nejlíp vysoké ;)

Vsak ty maji taky…nejsem si ted jista tim goretexem ale nepromokave, zimni, vysoke jsme meli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková