Plastové boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
975
21.3.12 14:06

plastové boty

Ahoj holky,
máte zkušenost s melissama nebo jinýma plastovýma botkama? Každý to nosí a já nějak pořád nechápu proč - líbí se mi to moc, jen mi to přijde absolutně nepohodlné. Ale třeba se pletu a je to naopak měkkoučké. Jaká je vaše zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
21.3.12 14:12

Já mám baleríny od crocs a dost se mi v tom v létě potěj nohy.A navíc mám pocit že se mi tím častým nošením i trochu vytáhli :nevim: Jsou teda gumový,ne plastový ale zase jsou dot pohodlný a nosim je prakticky celý léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.3.12 14:14

Taky mám baleríny od Crocsu, měkkoučké to jo, to jsou,ale opravdu se dost potí noha :| . Ale u moře, na pláž, k bazénu apod. fajn, na běžné nošení moc nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
21.3.12 14:23

Já mám crocs pantofle i baleríny a nedám na ně dopustit… jedny pantofle mám i jako pracovní a to si je obouvám každý den už nějakých 5 let … nejsou zničený, přijdou mi pohodlný, opláchneš je … uschnou, pokud větší očista… vydrhneš cifem… druhý pantofle se mnou jezdí k moři (nosím do vody, na pláž do písku) a celý léto nosím… klidně i do města k džínům!!! Musím říct, že baleríny nic moc… pohodlný jsou ale opravdu se v nich potí noha ale zas jak píšu lehká údržba… a taky mi přijde, že se roztáhly!

Cena za kus plastu sice vysoká ale jsou super!! Doporučuju a to hlavně pantofle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.3.12 14:25

ja mam klasicky crocsy doma jao backory, nelibi se mi :), ale v domacnosti, kde lita jogurt a podobne lepivosti vzduchem neustale, je to lepsi nez kozena bota, casem doufam, ze budu moct nosit opet kozene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.3.12 14:43

crocsy upřímně nesnáším, když jsem jela k našim na návštěvu a objevila tam dva nové páry těchto bot, šla jsem jim vynadat :) ALe uznávám, že na zahradu apod je to skvělé.

Já chci ale spíš baleríny, ale potvrdily jste mi můj názor, že se v tom bude potit noha. Uvidíme, není to moc levné. Ale prý je to měkké a chodí se v tom krásně. Já si představuji, jak mě to bude řezat do nohy a než dojdu na tramvaj, budu mít v botách mokro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 14:54

Taky mám v botách „mokro“a pak boty nepříjemně „vržou“a někdy mi v botě i klouže noha,jak je zpocená.A ještě pozor-minulý rok jsem si v nich málem zlomila nohu,když pršelo a já uklouzla po žížale :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.3.12 14:57
:lol:

žížala mě přesvědčila! :lol:

zůstanu věrná koženým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 14:59

Ataky jsem kolikrát uklouzla i po blátě a to je fakt o zlomení nohy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.3.12 15:01

pokud jsou to originály crocsy, tak se v nich noha nepotí, dcera hodně trpí potivostí nohou a tady v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.3.12 15:05

Crocsy se mi nelíbí, teď je občas obuju u našich a nejsou mi ani pohodlné, noha se v tom potí .. za mě ne-e:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 15:06

Já mám originální crocsy,kupovala jsem je v destroy a stály skoro 900 kč,ale když je venku vedro,tak se mi v nich noha teda potí - píšu o těch balerínách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.3.12 15:09

Originál crocsy nejsou z plastu ani gumy ale pryskyřice a noha by se v nich opravdu potit neměla. A já jsem velký potič a smraďoch :oops: a v crocsech „nemá probléma“. Já mám klasické pantofle už několikatery a nedám na ně dopustit. Příští rok je kupuji malé i v zimní verzi ( letos měla ještě pidinožku ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 15:15

Tak v Pantoflích se noha nepotí,to je jasný,ty jsou otevřený,ale ty baleríny jsou uzavřený a nemá tam ani kudy proudit vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
21.3.12 15:16

Mám gumové Melissky a jsem s nima moc spokojená :) A nádherně voní :) Tyhle červené http://emartins.cz/…stela-_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková