Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
máte zkušenost s melissama nebo jinýma plastovýma botkama? Každý to nosí a já nějak pořád nechápu proč - líbí se mi to moc, jen mi to přijde absolutně nepohodlné. Ale třeba se pletu a je to naopak měkkoučké. Jaká je vaše zkušenost?
Já mám baleríny od crocs a dost se mi v tom v létě potěj nohy.A navíc mám pocit že se mi tím častým nošením i trochu vytáhli
Jsou teda gumový,ne plastový ale zase jsou dot pohodlný a nosim je prakticky celý léto
Taky mám baleríny od Crocsu, měkkoučké to jo, to jsou,ale opravdu se dost potí noha
. Ale u moře, na pláž, k bazénu apod. fajn, na běžné nošení moc nejsou ![]()
Já mám crocs pantofle i baleríny a nedám na ně dopustit… jedny pantofle mám i jako pracovní a to si je obouvám každý den už nějakých 5 let … nejsou zničený, přijdou mi pohodlný, opláchneš je … uschnou, pokud větší očista… vydrhneš cifem… druhý pantofle se mnou jezdí k moři (nosím do vody, na pláž do písku) a celý léto nosím… klidně i do města k džínům!!! Musím říct, že baleríny nic moc… pohodlný jsou ale opravdu se v nich potí noha ale zas jak píšu lehká údržba… a taky mi přijde, že se roztáhly!
Cena za kus plastu sice vysoká ale jsou super!! Doporučuju a to hlavně pantofle…
ja mam klasicky crocsy doma jao backory, nelibi se mi
, ale v domacnosti, kde lita jogurt a podobne lepivosti vzduchem neustale, je to lepsi nez kozena bota, casem doufam, ze budu moct nosit opet kozene ![]()
crocsy upřímně nesnáším, když jsem jela k našim na návštěvu a objevila tam dva nové páry těchto bot, šla jsem jim vynadat
ALe uznávám, že na zahradu apod je to skvělé.
Já chci ale spíš baleríny, ale potvrdily jste mi můj názor, že se v tom bude potit noha. Uvidíme, není to moc levné. Ale prý je to měkké a chodí se v tom krásně. Já si představuji, jak mě to bude řezat do nohy a než dojdu na tramvaj, budu mít v botách mokro ![]()
Taky mám v botách „mokro“a pak boty nepříjemně „vržou“a někdy mi v botě i klouže noha,jak je zpocená.A ještě pozor-minulý rok jsem si v nich málem zlomila nohu,když pršelo a já uklouzla po žížale ![]()
Ataky jsem kolikrát uklouzla i po blátě a to je fakt o zlomení nohy ![]()
pokud jsou to originály crocsy, tak se v nich noha nepotí, dcera hodně trpí potivostí nohou a tady v pohodě.
Crocsy se mi nelíbí, teď je občas obuju u našich a nejsou mi ani pohodlné, noha se v tom potí .. za mě ne-e:-)
Já mám originální crocsy,kupovala jsem je v destroy a stály skoro 900 kč,ale když je venku vedro,tak se mi v nich noha teda potí - píšu o těch balerínách
Originál crocsy nejsou z plastu ani gumy ale pryskyřice a noha by se v nich opravdu potit neměla. A já jsem velký potič a smraďoch
a v crocsech „nemá probléma“. Já mám klasické pantofle už několikatery a nedám na ně dopustit. Příští rok je kupuji malé i v zimní verzi ( letos měla ještě pidinožku ).
Tak v Pantoflích se noha nepotí,to je jasný,ty jsou otevřený,ale ty baleríny jsou uzavřený a nemá tam ani kudy proudit vzduch
Mám gumové Melissky a jsem s nima moc spokojená
A nádherně voní
Tyhle červené http://emartins.cz/…stela-_1.jpg