Boty pro širokou nohu (u dospělého)

880
17.3.12 10:41

Boty pro širokou nohu (u dospělého)

Ahoj holky, potřebuju poradit, kde sehnat boty pro širokou nohu s vysokým nártem. Kamarád s tím má problém ač jinak je jak vyžle, dosud kupoval tz. skate boty v Prioru (široké s velkým jazykem), a vyhovovali mu. Ale teď už je nemají a prý mít ani nebudou a on je v koncích. V okolí objezdil co se dá, když mu byli boty na šířku, tlačil ho nárt, nebo naopak. Přes léto to řeší sandálama, ty se sehnat dají, ale jsou situace, kdy potřebuje prostě boty. Máte nějaký tip, kde sehnat takové boty? Podle jeho slov, si klidně pro vyhovující boty dojede přes celou republiku :D
A ještě jeden dotaz, máte zkušenost s šitím bot na míru? Na kolik to tak přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
17.3.12 11:07

A zdravotní potřeby nezkoušel? já si tam taky kupuju, mám hodně široký nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.3.12 11:13

Zkoušel místní prodejnu zdravotních potřeb, nabídli mu jen pantofle a asi dvoje sandály. Tam mu právě navrhli, ať si nechá boty ušít na míru, že oni mu víc nabídnout nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.3.12 11:16

tak třeba u nás v PLzni jsou zdravotní potřeby na každém rohu a neskutečně velký výběr opravdu pěkných bot. Už to nejsou takový komunistický děsy:-)Kupuju je tam i malý sandálky, bačkůrky, tchýně si tam koupila i krásný kozačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.3.12 11:17

Plzeň říkáš? Asi se k vám vypraví, tady mají opravdu velmi omezený výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.3.12 11:26

Jen kolem náměstí je minimálně 5×zdravotní potřeby, možná by se mohl kouknout i na net, je toho spousty. Přítel má zase problém sehnat normální boty, protože má vel 46 a jeho brácha dokonce 48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
17.3.12 11:38

U nás v Budějcích je přímo nadměrná obuv…taky mám s tím problémy protože mám širokej nárt a všechno se vesměs dělá ve velikosti G..když náhodou objevím H jsme štastná jak bleška…Veškej obuvnickej průmysl šel tady jako všechno do háje a ten humus co se sem vozí z Číny,tam maj malí nohy a materiál je tak nekvalitní že to je o zdraví…Chodím nakupovat do Rena..mám odtad tenisky už 2 roky!!Super že tak dlouho vydržely,jsme i dost těžká…a když se naskytnou výprodeje tak je to celkem bomba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.3.12 13:05

a co boty KEEN,ty jsou dost široký,můj přítel má taky širokou nohu a vysoký nárt.Jsou to sice drašší boty,ale jediný který mu vyhovují :palec: http://www.botykeen.cz/…PRAVA-ZDARMA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
17.3.12 13:37

boty šité na míru stojí kolem 5000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
17.3.12 14:02

Já už jsem si dvakrát koupila boty v tomto obchodě - http://www.drkubba.cz/prodejny Mám nohu šíleně širokou, nikde nic neobuju a tam mají fakt výběr. Šířky bot G i H, což je fajn. A ceny tak od 1500,– Do 2000,– Většinu sortimentu mají i na netu k podívání. Ale samozřejmě je nutné pozkoušet.Popřípadě zkusit zjistit, zda značku bot, které jsou uvedené na jejich stránkách, nemají třeba někde poblíž vašeho bydliště.
Jo a širší boty má i firma Santé, ta je většinou v lékárnách po celé ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
17.3.12 14:10

Doporučuji boty Rieker a Mustang. Kupuji u nich manželovi už celou věčnost. Má velikost nohy 48-49. Jsou dražší, ale velmi kvalitní. Jen to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.3.12 19:35

Díky holky, předávám kamarádovi k přečtení, at se s tím popere. Hlavně, že nebude muset chodid bos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.3.12 20:17

Ahoj, nadměrné boty pro manžela, botičky pro malého i boty pro mě nakupujeme tady http://www.arno.cz/ sice chodíme do kamenné prodejny, ale mají i e-shop. Vždycky jsou slušní, ochotní a poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.17 22:26

Holkym ozivuji diskusi. Koupila jsem si u Bati boty, v obchode se zdaly dobre, doma taky, ale venku des. Mam silene sedrene paty a hlavne me na bocich tlaci. Mam asi vic sirokou nohu. Myslite ze to jeste povoli? A hlavne, mate nejaky tip, kde v Praze sehnat nejake pekne damske boty na sirokou nohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.5.17 22:29

Takoveto jsem si koupila, jsou kvalitni, ale nevim, jestli se jeste roztahnou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková