Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chtěla bych se zeptat jaké dáváte boty? ještě pořád zimní nebo už sportovní? Pořád váhám aby holce nebyla zima
Děkuju za názory ![]()
Já jsem v sobotu malé už koupila jarní botky, kožené, nezateplené. Zima jí teď určitě není. Pokud se ještě ochladí pod 5st vytáhneme zimní, ale myslím že už nebudou potřeba ![]()
Ahoj,
zatim davam zimni. Jsou omyvatelne, takze ty nanosy bahna je neznici (ze skolky chodi mlady pan jak prase…), az bude jasno, jake pocasi muzu cekat, dam sportovni (mam je objednane, tak jenom cekam, kdy dorazi)
j
ja zimni nedavam vubec…teda jako na snih snehule..ale jinak nosi nezatepleny kozacky a pohoda…ja taky nemam zadny specialne zimni boty…i sportovni se daji nosit celou zimu kdzy neni snih..spis jde ted o prakticnost a bahnovou odolnost…takze gumaky jsou ted TOP! ![]()
Terka dneska vyrazila v botaskách, jinak dostává kožené, kotníkové, už nezateplené.
Dávám podle toho, kam jdeme, pokud někam, kde je vysoká pravděpodobnost bahna, dávám ještě zimní (malej je čuně
), jinak už má normálně jarní. Dneska tady máme 10 stupňů…
Už pár dní dávám malému botasky a tepláky bez punčocháčů. U nás se razí studenej odchov. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Už pár dní dávám malému botasky a tepláky bez punčocháčů. U nás se razí studenej odchov.
Nathalka01 píše:
Chtěla bych se zeptat jaké dáváte boty? ještě pořád zimní nebo už sportovní? Pořád váhám aby holce nebyla zimaDěkuju za názory
Já dávám takové jako celoroční (nosili jsme na podzim), vyšší, s goretexovou membránou. Něco jako toto, akorát že máme superfity (obrázek jsem nenašla).
http://img.mimishop.cz/…a3818019.jpg
My dáváme ještě zimní.Malé se v nich nožka nepotí.Jsou to lehce zateplené kožené vyšší botky.
Já jsem teď nemocná, tak jsme ještě nebyly jarní koupit.
Ale o víkendu má být až 18st. tak jí kdyžtak dám botasky aby se mi neupekla ![]()
Zatím dávám ještě zimní…malá miluje blátíčko a kaluže, botky má pogumované, takže si v tom hnusíku může klidně dupat a nožky má v teple
![]()
@maminka159 koupila bych celoroční, ještě fakt není taková zima. A využije je i na jaře
.A do 500 myslim že certifikované prostě nekoupíš-možná když bude nějaká mimořádná akce, ale my na takovou bohužel nikdy nenarazili.Ale někdy kupujeme v lékárně kde mají Santé a i jiné značky a botky tam stojí kolem 650 korun.
A teď to čtu-proč by mu nebyli? Zas ta noha roste právě tím „skokem“a to číslo navíc je taky dost-podle mě by mu na jaře byli. Ale nevím jak je syn starý. Ten můj má 2 a půl a noha vždy vyroste skokem a pak dlouho nic, takže taky počítám že na jaro mu boty vydrží
.Vždyt by měl za chvíli 38 jako já ![]()
@maminka159 taky jsem řešila stejnou situaci. Nakonec jsem koupila tuším za 5 nebo 6 stovek v Humanicu kotníkové celoročky. Nemají certifikát (ale na ty já fakt nedám. Důležité je, že mají pevnou patu, ohebnou podrážku a krásně mu sedí). Na ty dva měsíce naprosto dostačující ![]()
Syn teď nosí takové flísové z Tchiba. http://www.tchibo.cz/…0058041.html
Z celoroček měl studené nohy, když bylo venku chladněji.