Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zimní bych koupila jen v případě, že bych nějaké sehnala opravdu „za babku“ a ideálně v případě, že by měl mladšího sourozence, protože je třeba vezme jen párkrát (tvrdí, že má tento týden být ještě zima, popř. i sněžit, ale pak už bude asi spíš tepleji, psali až k 10°C). Takže pokud nejste vyloženě v horách, tak bych asi šla do bot, které užije v dalším období a do kterých dá teď tlustou ponožku. Starší měl už 2× celoročky Superfit s gore- texovou membránou, normálně nízké jako botasky, jednou je nosil prakticky i celou zimu, protože sníh nebyl, měl tlustou fusekli a nohu jako v pokojíčku i při vlhkých plískanicích. Dali se nosit až do léta, v teplejším počasí už s normální ponožkou. Tak do těch bych asi v tomto případě šla.
Ahoj já jsem v březnu koupila holinky od coquiho a v tom teď běháme
Zimní již rouzhodně nekupuj, to se neoplatí ![]()
@vendy777 Zimní teď asi nikdo kupovat nechce, reaguješ na dva měsíce starou diskusi ![]()
Ajo pardon
já si říkala, že by to bylo šílené kupovat zimní TEĎ
@Ainy píše:
@vendy777 Zimní teď asi nikdo kupovat nechce, reaguješ na dva měsíce starou diskusi
to je fuk, hlavně že si udělá reklamu, ne? ![]()
@Lama Lama píše:
to je fuk, hlavně že si udělá reklamu, ne?
Aha ![]()
@vendy777 píše:
Lamo, proč se navážíš? Já ti nic neudělala
a já tobě něco udělala? jen jsem uhodila hřebíček na hlavičku, viď? ![]()
@Ainy píše:
Aha
zadat do miminího vyhledavače „holinky“ a už tam valim reklamu. 5 příspěvků, všechny o holinách jedné značky. ![]()
Hihi.. tak to, že někdo řekne, že jeho dítě běhá v holinkách (tu firmu už neregistruju)..je na hlavu, ne reklama ![]()