Plastové boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
21.3.12 15:20
mahdalka píše:
Tak v Pantoflích se noha nepotí,to je jasný,ty jsou otevřený,ale ty baleríny jsou uzavřený a nemá tam ani kudy proudit vzduch

Já je měla pracovní a nepotila jsem se - ale je fakt, že jsem je nenosila na boso, resp. mám pořád ale nenosím, nevím proč bych měla nosit zrovna takhle ošklivý balerýny do civilu :mrgreen: , ty nosím normálně látkový nebo kožený ( v kožených se teda ale třeba potím dost )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
21.3.12 15:20

Mám pantofle crocs a dost oceňuju snadnou údržbu. Ve srovnání s mojí vášní pro bílý baleríny, který můžu na podzim vždycky vyhodit :-) Nosím je ven, pokud potřebuju někam přeběhnout (jako třeba do kontejneru), nosila jsem je i na dovolené, ale do města mezi lidi bych v nich nešla :-)

• Citovat
  • Upravit
4132
21.3.12 15:22
ncc1701 píše:
Mám pantofle crocs a dost oceňuju snadnou údržbu. Ve srovnání s mojí vášní pro bílý baleríny, který můžu na podzim vždycky vyhodit :-) Nosím je ven, pokud potřebuju někam přeběhnout (jako třeba do kontejneru), nosila jsem je i na dovolené, ale do města mezi lidi bych v nich nešla :-)

To já už taky ne, měla jsem ale období, kdy jsem je nesundala z nohy :oops: :oops: , ale to bylo tehdá když to byl velký trhák :oops: :mrgreen:, to mě trošku omlouvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
21.3.12 15:29

Mám origo crocsy mimo jiné tyhle http://www.crocs.eu/…n_ES,pd.html?…
a přijde mi to jako supr kompromis.
Klasický jejich pantofle jsou vzhledově hnusný, v uzavřených se noha fakt potí. V těhle jsem běhala celý léto, nepotí se, nevyzouvaj, jsou pohodlňoučký a pořád bílý.
Už se na ně těšim až je zas vytáhnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 15:46

Já mám ty co jsou na tom obrázku černý,jen ve fialovym a noha se mi v nich tedapotí-logicky je nosim na boso a pak mi v tý botě i tak trochu klouže.A taky se mi za ty dva roky nošení vytáhly,tak mi trochu padaj z nohy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.3.12 15:51

Holky, zkoušely jste proti tomu pocení sprej do bot se stříbrem? Prodávají ho třeba u Deichmanna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.3.12 15:54

Se stříbrem?To slyším prvně :think: To se jako nastříká na nohu a ona se nepotí? :nevim: Kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.12 16:41

Ja mam klasicky crocsy a jsem s nima spokojena. Obcas v nich i normalne chodim, v tehotenstvi byly k nezaplaceni. Manzel ma taky a v lete je nosi a nohy se mu poti dost, ale tady ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková