Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
mahdalka píše:
Tak v Pantoflích se noha nepotí,to je jasný,ty jsou otevřený,ale ty baleríny jsou uzavřený a nemá tam ani kudy proudit vzduch
Já je měla pracovní a nepotila jsem se - ale je fakt, že jsem je nenosila na boso, resp. mám pořád ale nenosím, nevím proč bych měla nosit zrovna takhle ošklivý balerýny do civilu
, ty nosím normálně látkový nebo kožený ( v kožených se teda ale třeba potím dost )
Mám pantofle crocs a dost oceňuju snadnou údržbu. Ve srovnání s mojí vášní pro bílý baleríny, který můžu na podzim vždycky vyhodit
Nosím je ven, pokud potřebuju někam přeběhnout (jako třeba do kontejneru), nosila jsem je i na dovolené, ale do města mezi lidi bych v nich nešla ![]()
ncc1701 píše:
Mám pantofle crocs a dost oceňuju snadnou údržbu. Ve srovnání s mojí vášní pro bílý baleríny, který můžu na podzim vždycky vyhoditNosím je ven, pokud potřebuju někam přeběhnout (jako třeba do kontejneru), nosila jsem je i na dovolené, ale do města mezi lidi bych v nich nešla
To já už taky ne, měla jsem ale období, kdy jsem je nesundala z nohy
, ale to bylo tehdá když to byl velký trhák
, to mě trošku omlouvá
Mám origo crocsy mimo jiné tyhle http://www.crocs.eu/…n_ES,pd.html?…
a přijde mi to jako supr kompromis.
Klasický jejich pantofle jsou vzhledově hnusný, v uzavřených se noha fakt potí. V těhle jsem běhala celý léto, nepotí se, nevyzouvaj, jsou pohodlňoučký a pořád bílý.
Už se na ně těšim až je zas vytáhnu ![]()
Já mám ty co jsou na tom obrázku černý,jen ve fialovym a noha se mi v nich tedapotí-logicky je nosim na boso a pak mi v tý botě i tak trochu klouže.A taky se mi za ty dva roky nošení vytáhly,tak mi trochu padaj z nohy ![]()
Holky, zkoušely jste proti tomu pocení sprej do bot se stříbrem? Prodávají ho třeba u Deichmanna.
Se stříbrem?To slyším prvně
To se jako nastříká na nohu a ona se nepotí?
Kolik to stojí?
Ja mam klasicky crocsy a jsem s nima spokojena. Obcas v nich i normalne chodim, v tehotenstvi byly k nezaplaceni. Manzel ma taky a v lete je nosi a nohy se mu poti dost, ale tady ne.