Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, nemate nejake doporucenie na boticky - pro chlapecka 26 na jaro? diky
Malýmu kupuju boty zn.Pegres je to česká firma botičky jsou kožený kotníčkový pěkně drži nožičku.
@lynč píše:
Malýmu kupuju boty zn.Pegres je to česká firma botičky jsou kožený kotníčkový pěkně drži nožičku.
nmáš nějaký odkaz,nebo kde je prodávají? Zkusím pohledat.
My jsme zatím vždycky sehnali u Daichmana.Ale letos ne a koupili jsme Superfitky.
Malý má superfity, malá dpk a ještě jedny superfity musíme koupit.
Jinak co s emi moc moc líbí jsou primigi.
@janinka4444 píše:
nmáš nějaký odkaz,nebo kde je prodávají? Zkusím pohledat.
tak to nemám odkaz já je kupuju u nás v Litomyšli.Ale myslím, že nebude problém je sehnat v jakkekoliv obuvi
@lynč píše:
tak to nemám odkaz já je kupuju u nás v Litomyšli.Ale myslím, že nebude problém je sehnat v jakkekoliv obuvi
jo jo já koukala na net,myslím,že tady je budou mít taky.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Ahoj,
letos jsem kupovala pegres a objednávala od paní z odkazu.
Já už mám vybráno Keen Alamosa na sucháče, kotníčkové a vydrží vše, a mlže je mít jak do města tak i do terénu, do školky atd.. Koupím jedny pořádný a max, jedny rezervní třeba na odrážedlo a jedny tenisky Salomon a stačí. fakt nemá cenu kupovat tisíce bot tam a tam, stejně to pak nestihne, alespon u nás ne, záleží také kde bydlíte a jaké máte zájmy, kde trávíte nejvíce času, u nás je to zahrada, les, terén, a bláto, takže něco odolného, sem tam návšteva civilizace (botky omyjeme) a je to ![]()