Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky ještě máme chvilku čas malá si teprve začíná sama stoupat ale nemohly by jste mi poradit kde v HK sehnat dobrý botičky za dobrou cenu díky moc za radu
Ahojda, zalezi jake boticky chces ![]()
Superfitky (fakt kvalitni, drazsi) maji v Jitrence a ve zdravotnich potrebach v Malsovicich.
Fare (kvalitni, o malinko levnejsi, dle meho nazoru ne tak mekke) koupis v podnikove prodejne nedaleko Masarykova namesti.
Ve zdravotnich potrebach ve meste (u kina Central) nebo v Malsovicich koupis take Essi, Pegres a par dalsich znacek.
Celkem vyber boticek spise stredni tridy maji ve Finese (Gocarova trida) - berou Pegres a dal netusim.
A nebo pak treba Elefanten v Deichmanu (taky kvalitni, mekke) ci Bubblegummers u Bati (u tech chce vybirat, ne vsecky jsou super, ale take se daji vybrat dobre boticky).
Hodne stesti na lovu ![]()
A kolik je rozumná cena?Já nakupovala ve Finese na Benešovce- byla ale zrušená.Mají ale pobočku kousek u Ulrycháče.
Pak je jeden dětský krámek u skleněné věže.Super- fit boty krásné,ale drahé.
děkuji a to dražší znamená kolik nevíš jinak děkuji člověk toho bude muset poběhat víc
no myslela jsem si že kolem 500Kč botky seženu ale jak to vypada tak ne no co se dá dělat kvalitní botky jsou potřeba budem si muset připlatit
Superfitky stoji kolem tisicovky (kdyz beru sandalky nebo kotnickove celorocni botky), Fare vetsinou tak 700-800, Elefanten podobne, Essi a Pegres si myslim sezenes do cca 700Kc
Kolem petistovky je to dost utopie, i kdyz ja vloni treba koupila u Bati celkem kvalitni boticky ve sleve z 800 na 400, celokozene a moc pekne (ale letos takhle dolu nejdou, kdyz jsem tam videla lepsi kousek, stal take 700-800kc) ![]()
A take hodne zalezi jakou ma prcek nozicku. Je spousta lidi spokojenych s Fare, ale ja treba kupuju Superfitky, protoze nase prte ma drobnou a uzkou nozicku a Fare na ni jsou prilis siroke ![]()
tak děkuji moc aspon vím s čím počítat a nevyvrátím se tam až se dozvím cenu ![]()
Finesa na benešovce sice je zrušená, ale místo ní je fantazie a holky tam pořád berou - Pegres a Fare? tuším. Koukala jsem, že dětské botičky prodávají stále ve Stivalu ve Futuru (geoxky tuším), pak taky v Dapi (hypertesko). Za mě nejlepší zkušenost se značkami Superfit, Primigi, Richter a překvapivě botičkami z Bati. Každopádně myslím, že okolo 800 začínají pěkné botičky všech značek. Mimochodem naše malá teď chodí v teniskách z lidovky za 70Kč…