Kde sehnat botičky v Hradci Králové

51
15.4.12 19:11

kde sehnat botičky v HK

Ahoj holky ještě máme chvilku čas malá si teprve začíná sama stoupat ale nemohly by jste mi poradit kde v HK sehnat dobrý botičky za dobrou cenu díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
15.4.12 20:22

Ahojda, zalezi jake boticky chces ;)

Superfitky (fakt kvalitni, drazsi) maji v Jitrence a ve zdravotnich potrebach v Malsovicich.
Fare (kvalitni, o malinko levnejsi, dle meho nazoru ne tak mekke) koupis v podnikove prodejne nedaleko Masarykova namesti.
Ve zdravotnich potrebach ve meste (u kina Central) nebo v Malsovicich koupis take Essi, Pegres a par dalsich znacek.
Celkem vyber boticek spise stredni tridy maji ve Finese (Gocarova trida) - berou Pegres a dal netusim.
A nebo pak treba Elefanten v Deichmanu (taky kvalitni, mekke) ci Bubblegummers u Bati (u tech chce vybirat, ne vsecky jsou super, ale take se daji vybrat dobre boticky).

Hodne stesti na lovu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.4.12 20:23

A kolik je rozumná cena?Já nakupovala ve Finese na Benešovce- byla ale zrušená.Mají ale pobočku kousek u Ulrycháče.
Pak je jeden dětský krámek u skleněné věže.Super- fit boty krásné,ale drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.4.12 20:26

děkuji a to dražší znamená kolik nevíš jinak děkuji člověk toho bude muset poběhat víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.4.12 20:33

no myslela jsem si že kolem 500Kč botky seženu ale jak to vypada tak ne no co se dá dělat kvalitní botky jsou potřeba budem si muset připlatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.4.12 20:38

Superfitky stoji kolem tisicovky (kdyz beru sandalky nebo kotnickove celorocni botky), Fare vetsinou tak 700-800, Elefanten podobne, Essi a Pegres si myslim sezenes do cca 700Kc ;) Kolem petistovky je to dost utopie, i kdyz ja vloni treba koupila u Bati celkem kvalitni boticky ve sleve z 800 na 400, celokozene a moc pekne (ale letos takhle dolu nejdou, kdyz jsem tam videla lepsi kousek, stal take 700-800kc) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.4.12 20:39

A take hodne zalezi jakou ma prcek nozicku. Je spousta lidi spokojenych s Fare, ale ja treba kupuju Superfitky, protoze nase prte ma drobnou a uzkou nozicku a Fare na ni jsou prilis siroke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.4.12 20:45

tak děkuji moc aspon vím s čím počítat a nevyvrátím se tam až se dozvím cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
1.5.12 17:29

Finesa na benešovce sice je zrušená, ale místo ní je fantazie a holky tam pořád berou - Pegres a Fare? tuším. Koukala jsem, že dětské botičky prodávají stále ve Stivalu ve Futuru (geoxky tuším), pak taky v Dapi (hypertesko). Za mě nejlepší zkušenost se značkami Superfit, Primigi, Richter a překvapivě botičkami z Bati. Každopádně myslím, že okolo 800 začínají pěkné botičky všech značek. Mimochodem naše malá teď chodí v teniskách z lidovky za 70Kč…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková