Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@tasa píše:
děkuju. Ty asi myslíš Sluníčko v Zázvorkový?
teda se priznam, ze jsem tam zatim byla jen jednou, tak nazev nevim. Ale tady jsou vyhlaseny… ![]()
Já byla ve Sluníčku několikrát a mně tam fakt nesedí ty prodavačky, chodím tam jen pro bačkorky. ![]()
@tasa
Tak jsem tam byla - koukala jsem ti na profil, že máš kluka
- původně jsem myslela, že ti je i vyfotím, ale paní mi začala ukazovat tolik botiček, že jsem to vzdala ![]()
Prý jim teď začínají chodit.
Tak jen hlásím: Skuníčko má, 25 vel., šněrovací kotníčkový, od béžových, přes modrý až po černobílé - hezký.
@ninabu píše:
@tasa
Tak jsem tam byla - koukala jsem ti na profil, že máš kluka- původně jsem myslela, že ti je i vyfotím, ale paní mi začala ukazovat tolik botiček, že jsem to vzdala
Prý jim teď začínají chodit.
Tak jen hlásím: Skuníčko má, 25 vel., šněrovací kotníčkový, od béžových, přes modrý až po černobílé - hezký.
děkuju moc. jinak jsem zjistila, že jsou na netu, ale někdy nemají aktuální web, takhle je to nejnej. moc díky.
Za nás teda jednoznačně to Kubánské náměstí. Bývají tam nejlevnější Superfitky a paní má sama dvojčátka, takže umí výborně poradit. Má i web, kde jsou občas akce.
@MisaHanuska píše:
Za nás teda jednoznačně to Kubánské náměstí. Bývají tam nejlevnější Superfitky a paní má sama dvojčátka, takže umí výborně poradit. Má i web, kde jsou občas akce.
to je dočasně v rekonstrukci, ne?
Já nakupuju v DPK, maj prodejnu V praze na Francouzský, v říčanech a nově od února v Troji či bohnicích (myslím v centru Krakov - kámoška tam bydlí, tak už hlásila že nemusí pro boty do centra
.
Na Kubánském náměstí určitě nemaj Superfity nejlevnější… to je blbost… hahaha…
Tyhle boty jsem minulý tejden koupila v DPK v akci za 750 Kč.
http://www.svetdetskeobuvi.cz/…00037264.jpg
Omlouvám se, vmísím se se svým dotazem. Netušíte, kde - nejlépe na Praze 10 - koupit bačkůrky Jonap, velikost 18 a větší? Děkuju moc!
Netusim jestli mají Jonap, ja jsem z Prahy 10 a boticky chodim kupovat bud na Kubanske namesti (ty Superfity se mi tam fakt zdaji za dobrou cenu), druhemu synovi zase od nich sedi Protetiky. Ještě jezdim na Skalku do Tesca, primo proti pokladnam je maly kramek, ale vyborne zasobeny.
@Coromikeso Moc děkuji za radu. Prosím, kde je na Kubáni ta dětská obuv?
Je to přímo na náměsti, na konci rady obchodu jako je optika, lékárna, nějaké kadeřnictví… Maji webovky www.svetdetskeobuvi.cz, tak mrkněte ![]()
@Coromikeso Moc děkuji, obchod vypadá dobře. Tak snad něco pořídíme ![]()
Maminky, chci se zeptat, zda je ještě v OC Chodov prodejna Victoria Magic, popř. zda mi můžete doporučit nějakou jinou ověřenou prodejnu dětské obuvi v okolí Braníka?
Chtěla bych dceři koupit první botičky značky Biomecanics.
Díky moc.
@Arrietty píše:
Maminky, chci se zeptat, zda je ještě v OC Chodov prodejna Victoria Magic, popř. zda mi můžete doporučit nějakou jinou ověřenou prodejnu dětské obuvi v okolí Braníka?Chtěla bych dceři koupit první botičky značky Biomecanics.
Díky moc.
@Arrietty
myslím, že Victoria MAgic v OC chodov je zrušená, jezdíme teď s prďolama do Říčany do Dětské obuvi DPK (DPK je český výrobce obuvi se žirafou, ale maj tam i spoustu dalších značek: Suprfity, Geox, PRimigy, Richtery, a spoustu dalších najdeš to na webu dpk. cz Prodavačky supr poradí, vyzkouší, doporučí