Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak předem chci všechny snažilky sem nahnat a začít se radit jak rychle otěhotněť v červenci,pro ty co už dlouho se snaží a vytoužená // nepřichází,zaručené tipy,triky a rady.Holky pojďme do toho.
![]()
Má někdo zkušenosti se sojovými produkty na tvoření vajíček?
holky kdyby existovala nějaká rada na rychlé otěhotnění tak by nebyly tisíce holek v CAR … ![]()
co si myslím že po 2 letech snažení (po IVF, IUI) pomohlo byla mobilizace Mojžíšové možná náhoda ale do měsíce jsem otěhotněla.
já doporučuji alkohol! Já se zrovna opila a zrovna to klaplo ![]()
Já doporučuju sex
.
Ale vážně - rozhodně bych nespoléhala, že to na první pokus vyjde. Spíš jsem pro dlouhodobější přípravu - měření BT, celkově sledování cyklu atd.
no nevím já už se snažím o třetí a nikdy problém nebyl až teť to nejde no jom roky přibývají
,no nevím takové rady některé........ale každá rada dobrá
No hlavně to chce hlavu v klidu… Dokud jsem byla v nervech, tak mi otěhotnět nešlo. Všechny kamarádky si řekly, že do toho praští a do jednoho, max. dvou měsíců byly v tom, jenže já se začala nervovat a trvalo to… Takže to chce klid, relax, pohodu a hlavně vyeliminovat partnerské problémy ![]()
no já vím, že se to dobře říká, hůř udělá
Vím o tom své. Je to těžké, ale když se nedostaneš do pohody, tak si to sama zbytečně komplikuješ. Těch kapesníků, co jsem probrečela… Neboj, teď dělám chytrou, ale taky to nebylo jednoduchý… ![]()
no já jsem v poho mám spoustu starostí s dětma s domem tak na to nějak nemyslí jen až přijde období ms tak na to začnu myslet a to neovlivním ![]()
ahoj holky první mimčo jsem měla před 3mi lety neplánovaně,opily jsme se s přítelem a byla jsem v tom,a teď když bych chtěla malý pořídit sourozence a snažíme se přes půl roku tak nám to nejde,a to jsme s přítelem skoušeli skoro vše..ještě chvilku vyčkáme a pak asik skusíme umělé oplodnění