Co s ex a alimenty?

Anonymní
7.4.12 12:30

Jak s EX?

ahoj,

vetsina z vas stejne ozna kdo jsem, ale mam tenhle profil trvale prihlaseny u EX a nerada bych aby to hned videl.

takze ve zkratce, EX hraje automaty a pije. odesla jsem od nej kdyz me opilej v nedeli v deset rano po lahvi vodky napadl. utekla jsem se psem a dvoumesicnim miminkem zpet ke svemu otci.

domluvili jsme se ze pujde na leceni ale nakonec chodil jen tak ze tam dochazel a mirne se to zlepsilo, tak jsem obcas sla k nemu a vse ok, uz to vypadalo ze by bylo realne ze se to zlepsi, ALE ted po dvou mesicich prijel za nama na navstevu, mel uplne sklenene oci a motal se, rovnou jsem ho vyhodila a uznala ze to vazne nema smysl. neustale mi vola (cele ty dva mesice) furt me otravuje, nahodne ho potkavam u nas pred barakem atd.

vim ze spolu mame dite a ze s nim ,,nejak vychazet musim,, jenze ja se ho bojim. nejradsi bych se sbalila a nekam utekla ale bohuzel to tak lehky neni, pac z rodicaku byt v praze nesezenu :zed: jsem uplne v p… a nevim co s tim :nevim:

nevite nekdo jak se to resi s alimentama a pripade jak se da upravit styk s ditetem? mam ja povinnost mu davat syna kdyz pije? nerada bych dosla do situace ze ja ochlastovi budu sverovat nase dite :zed:

omlouvam se za zmatenost ale uz fakt nevim :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
7.4.12 12:35

já bych se obrátila na soud.. nevím, jestli by on sám přistoupil na tvé podmínky, tak to soud jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.4.12 12:42

Jestli se ho bojíš tak to je zlí. Asi bys měla podat trestní oznámení .Pak bude soud a připadně zákaz styku s malim. Na byt v Praze asi fakt nedošáhneš takže bud z Prahy pryč nebo azylák ale i tam se čeká docela dlouho na misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.4.12 08:41

Určitě si zajdi na sociálku (péče o dítě). Vše s tebou sepíší, podají za tebe návrh na výživné k soudu a hlavně poradí, co dál !! Jestli je ex zaměstnaný, podáš hned exekuci na plat, z důvodu, že hraje a pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.12 10:17
@mamaho píše:
Určitě si zajdi na sociálku (péče o dítě). Vše s tebou sepíší, podají za tebe návrh na výživné k soudu a hlavně poradí, co dál !!.

Nejsem tazatelka.

Jen se chci zeptat.Všechny píšete jak vám pomáhá sociálka,že i podají návrh já chtěla pomoc s PO a paní mě pěkně odpálkovala,že oni to nedělají at si zajdu k právníkovi a to ví že mě on nechal bez peněz jen o rodičáku.Mezitím se jedná o to že otec se neumí o dítě postarat a vrací mi ho pročůraného,opruzelého i klidně s modřinou.Taky s ním nechodí vůbec ven,nedodržuje jeho režim.Problém je ten že dítě je hyperaktivní a potřebuje lítat venku.
Jak mám tedy donutit sociálku aby něco dělala když je při otci?

• Citovat
  • Upravit
425
8.4.12 15:30

Hm, tak to je docela síla. Vůbec netuším, co s tím. Já se zatím vždy setkala s velice příjemným jednáním ze strany sociálky. A zajít za nějakou jinou soc. pracovnicí ?? Třeba jsi natrefila zrovna na nějakou zapšklou, zlou babu…
S tím, jak ti chlap malého vrací, co udělat pár fotek a předložit to oné paní ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.12 16:40
@mamaho píše:
Hm, tak to je docela síla. Vůbec netuším, co s tím. Já se zatím vždy setkala s velice příjemným jednáním ze strany sociálky. A zajít za nějakou jinou soc. pracovnicí ?? Třeba jsi natrefila zrovna na nějakou zapšklou, zlou babu…
S tím, jak ti chlap malého vrací, co udělat pár fotek a předložit to oné paní ??

Bohužel spadám pod tuto :-( a fotky jsem jí chtěla ukázat řekla mi že jí to nezajímá.Aspon jednu jsem jí vecpala ale nic jsem si nepomohla :-( pořád jen máte důkaz a když mám nezájem.Otec vše popírá a dělá super tátu a chlapa.Má totiž dlouhé prsty.
Doufám,že soud to bude aspon zajímat?
Jsem rozhodnuta ještě jednou mi přijde dítě opruzelé tak jdu hned k mudr klidně i na pohotovost a pak na policii,že podám trestní oznámení na zanedbání péče.Nehodlám čekat až dítě zmrzačí.

• Citovat
  • Upravit
29.4.14 12:29

pomoc jak s alimenty

Zdavim vsechny mam problem ohledne vyplaceni vyzivneho pro 2 leteho synka. Ex manzel mi tvrdi ze mi bude vse platit co syn bude potrebovat a neda mi pro nej ani korunu…zajimalo by me jestli je to mozne?? :cert: nebo mi vzdy musim vyplacet?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
29.4.14 12:46

@kvetinkapodsluncem a co soudní rozhodnutí? Dle toho je potřeba se řídit, pokud se nedomluvíte.

• Citovat
  • Upravit
29.4.14 13:20

Chtela jsem snim domluvit bez soudu, ale to asi nebude mozne… Tak me zajima jestli to jde i tak ze malemu bude kupovat potrebne veci sam nebo mi musi davat kazdy mesic castku urcenou soudem???
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
30.4.14 14:30

Záleží, co soud přiklepne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie