Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych se obrátila na soud.. nevím, jestli by on sám přistoupil na tvé podmínky, tak to soud jistí.
Jestli se ho bojíš tak to je zlí. Asi bys měla podat trestní oznámení .Pak bude soud a připadně zákaz styku s malim. Na byt v Praze asi fakt nedošáhneš takže bud z Prahy pryč nebo azylák ale i tam se čeká docela dlouho na misto.
Určitě si zajdi na sociálku (péče o dítě). Vše s tebou sepíší, podají za tebe návrh na výživné k soudu a hlavně poradí, co dál !! Jestli je ex zaměstnaný, podáš hned exekuci na plat, z důvodu, že hraje a pije.
@mamaho píše:
Určitě si zajdi na sociálku (péče o dítě). Vše s tebou sepíší, podají za tebe návrh na výživné k soudu a hlavně poradí, co dál !!.
Nejsem tazatelka.
Jen se chci zeptat.Všechny píšete jak vám pomáhá sociálka,že i podají návrh já chtěla pomoc s PO a paní mě pěkně odpálkovala,že oni to nedělají at si zajdu k právníkovi a to ví že mě on nechal bez peněz jen o rodičáku.Mezitím se jedná o to že otec se neumí o dítě postarat a vrací mi ho pročůraného,opruzelého i klidně s modřinou.Taky s ním nechodí vůbec ven,nedodržuje jeho režim.Problém je ten že dítě je hyperaktivní a potřebuje lítat venku.
Jak mám tedy donutit sociálku aby něco dělala když je při otci?
Hm, tak to je docela síla. Vůbec netuším, co s tím. Já se zatím vždy setkala s velice příjemným jednáním ze strany sociálky. A zajít za nějakou jinou soc. pracovnicí ?? Třeba jsi natrefila zrovna na nějakou zapšklou, zlou babu…
S tím, jak ti chlap malého vrací, co udělat pár fotek a předložit to oné paní ??
@mamaho píše:
Hm, tak to je docela síla. Vůbec netuším, co s tím. Já se zatím vždy setkala s velice příjemným jednáním ze strany sociálky. A zajít za nějakou jinou soc. pracovnicí ?? Třeba jsi natrefila zrovna na nějakou zapšklou, zlou babu…
S tím, jak ti chlap malého vrací, co udělat pár fotek a předložit to oné paní ??
Bohužel spadám pod tuto
a fotky jsem jí chtěla ukázat řekla mi že jí to nezajímá.Aspon jednu jsem jí vecpala ale nic jsem si nepomohla
pořád jen máte důkaz a když mám nezájem.Otec vše popírá a dělá super tátu a chlapa.Má totiž dlouhé prsty.
Doufám,že soud to bude aspon zajímat?
Jsem rozhodnuta ještě jednou mi přijde dítě opruzelé tak jdu hned k mudr klidně i na pohotovost a pak na policii,že podám trestní oznámení na zanedbání péče.Nehodlám čekat až dítě zmrzačí.
Zdavim vsechny mam problem ohledne vyplaceni vyzivneho pro 2 leteho synka. Ex manzel mi tvrdi ze mi bude vse platit co syn bude potrebovat a neda mi pro nej ani korunu…zajimalo by me jestli je to mozne??
nebo mi vzdy musim vyplacet?? ![]()
@kvetinkapodsluncem a co soudní rozhodnutí? Dle toho je potřeba se řídit, pokud se nedomluvíte.
Chtela jsem snim domluvit bez soudu, ale to asi nebude mozne… Tak me zajima jestli to jde i tak ze malemu bude kupovat potrebne veci sam nebo mi musi davat kazdy mesic castku urcenou soudem???
![]()
ahoj,
vetsina z vas stejne ozna kdo jsem, ale mam tenhle profil trvale prihlaseny u EX a nerada bych aby to hned videl.
takze ve zkratce, EX hraje automaty a pije. odesla jsem od nej kdyz me opilej v nedeli v deset rano po lahvi vodky napadl. utekla jsem se psem a dvoumesicnim miminkem zpet ke svemu otci.
domluvili jsme se ze pujde na leceni ale nakonec chodil jen tak ze tam dochazel a mirne se to zlepsilo, tak jsem obcas sla k nemu a vse ok, uz to vypadalo ze by bylo realne ze se to zlepsi, ALE ted po dvou mesicich prijel za nama na navstevu, mel uplne sklenene oci a motal se, rovnou jsem ho vyhodila a uznala ze to vazne nema smysl. neustale mi vola (cele ty dva mesice) furt me otravuje, nahodne ho potkavam u nas pred barakem atd.
vim ze spolu mame dite a ze s nim ,,nejak vychazet musim,, jenze ja se ho bojim. nejradsi bych se sbalila a nekam utekla ale bohuzel to tak lehky neni, pac z rodicaku byt v praze nesezenu
jsem uplne v p… a nevim co s tim 
nevite nekdo jak se to resi s alimentama a pripade jak se da upravit styk s ditetem? mam ja povinnost mu davat syna kdyz pije? nerada bych dosla do situace ze ja ochlastovi budu sverovat nase dite
omlouvam se za zmatenost ale uz fakt nevim