Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím vás, jak jezdíte s trojkolkou do schodů, kde jsou takový ty nájezdy. Myslela jsem, že bych ji táhla za sebou pozpátku, ale jestli znáte lepší řešení sem s ním
Díky!
Ahoj, jednoduše. Kočárek si nahnu na dvě kola zadní a jedu. Je to lehoučký. Když potřebuju nahoru, tak protisměru a dolu už normálně po smeru.
Měla jsem trojkolku 2 roky a vždy jsem do schodů couvala a vezla ji po zadních kolečkách. Manžel zá:,–(ně najížděl předním kolem na jeden z nájezdů, zbytek kočárku nadzvedl a tlačil ho do schodů. Takže způsobů je určitě víc ![]()
Někdy jako Petta a někdy jako Kykoušek - podel prudkosti schodů a kvalitě „nájezdů“!
Většinou jsem na to neměla nervy a kočárek zvedla a schody jsem vyšla s kočárkem v náručí, ale pak ty záda
![]()
Jezdím nahoru pozpátku (ale sama se otočím, jdu popředu a kočár táhnu jednou rukou za sebou) a dolů normálně popředu. Najet tím jedním kolem bych si asi netroufla, jedině možná, kdybych ho zaaretovala, ale to se mi nechce ohýbat…
Ahoj,
já - jak psaly holky - jedině takto (po schodech, po nájezdech, na eskalátorech):
http://www.kfy.tul.cz/…skalator.jpg
já přesně tak - jezdím nahoru, že opřu o dvě zadní kola a pak opřu přední kolo, dolu také po směru, jezdila jsem obráceně na začátku, ale je to složitější
SOuhlas, přesně dle obrázku. dolů po nájezdu normálně po směru…