Zooper zydeco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
17.3.09 11:36

zooper zydeco

Omlouvám se, že zakládám další kočárkové téma, ale opravdu jsem diskusi na tento kočárek nenašla. Což mě i trochu děsí :)

Sháním pro své první prtě kočárek na vození od narození - do města i na výlety do lesa - a tento mi přijde jako dobrá volba, ale osobně neznám nikoho, kdo by ho měl a mohl poradit. Máte někdo zkušenost s touto trojkolkou? Ať už dobrou či špatnou?

Předem moc děkuji za odpovědi a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
18.3.09 10:01

76× shlédnuto, 0 odpovědí. Fakt dík :(
Asi budu první majitelka této 3kolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.3.09 19:40

Ahoj, 76× shlédnuto a 0 odpovědí - myslím, že to taky o kočárku něco vypovídá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cumi
25.2.10 20:54

Odpovidam pozde, ale snad to pomuze aspon nekomu jinemu. Ja si ten kocar koupila a po 9 mesicich se mi postupne ulomila vsechna kola. Stred se oddelil od rafku. V obchode DEPEMO mi neuznali reklamaci, takze nedoporucuji ani kocarek ani obchod. Navic otocne kolo je tezce ovladatelne a nefunguje spravne. Je to skoda, kocarek je jinak hezky a levny.

• Citovat
  • Upravit
matu53
20.9.11 20:25

myslim, ze je to dobra volba

vizte
http://www.windsorpeak.com/…stroller.htm
vypada to, ze jsou z toho vsichni nadseni.
My ho mame taky a jsme taky nadseni

• Citovat
  • Upravit
šoumustgoon
16.11.12 18:27

Zydeco Zooper - za mě ok!

Měla jsem trojkolku Zydeco Zooper sportovní (koupena v roce 2007 bez vložné tašky), vozila jsem v něm (postupně dvě děti) a vydržel. A to jsem ho používala k jízdě v terenu i k vožením nákupu v prostoru pod kočárkem. Ještě jsem ho v dobrém stavu prodávala v bazaru. Takže já jsem neshledala problém. Jen jsme tam přidělávali tyčku, protože brzdy na obou kolech nebyly propojené, takže sice šlo zabrzdit každé kolo zvlášť, ale mně to nevyhovovalo. A když byla korba po směru jízdy, tak si trochu vadila s madlem, ale dalo se to zvládnout, jen byla v tom místě korba trochu odřená. Takže za mě „palec nahoru“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4