Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@vertunka Bublinková fólie
koupíš v nějakém hobby marketu stejně jako plastové boxy.
@vertunka nemáš po ruce někoho, kdo by dělal na LDNce, nebo v domově důchodců? Já balila nádobí do takových velkých krabic, ve kterých nám dodávají pleny. Měla jsem to pár měsíců složené u táty na baráku, převážela a nerozbilo se nic. Balila a prokládala jsem klasicky novinami. A ty boxy bych se podívala v Pepcu, popřípadě když mají ty velké řetězce výprodeje.
Nádobí jsem balila do novin, letáků a dávala do pevných papírových krabic od ovoce ze supermarketů.
My použili klasické krabice od banánů, jsou dost pevné. Plastové boxy mají hodně levné v Jysku.
Chce to pevnou lepenku (aspon petivrstvou). Prokladali jsme zmuchalnymi letaky, a zapalene v letacich… myslim, ze mi neprezili 2 sklenicky. Jinak v pohode prevazeli jsme nekolikrat+rok skladovali na pude
Balila jsem do novin a do krabic. Základ je nedávat k tenkým skleničkám nic těžkého, pak to přežije.
Používala jsem teď letáky Penny, zdarma halda dole v paneláku ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Používala jsem teď letáky Penny, zdarma halda dole v paneláku
Tyjo, leda že bych šla vyrabovat nějakej panelák ![]()
Mám doma tu bublinkovou folii a asi koupím pár těch boxů v jysku.
Balila jsem do bublinkové fólie a a následně do pevné krabice (asi pětivrstvé). Až na jednu misku vše přežilo i let.
@vertunka píše:
Stěhujeme se a teď budu balit kuchyň, respektive nádobí - hrnce, talíře, skleničky, hrnky apod. A potřebuju to 2×převézt autem a rok uskladnit. A hlavně nerozbit. Original krabice už nemám. Máte někdo radu, jak to nejlépe sbalit? Bojím se, že když to dám do obyc krabic, tak se mi to rozbije.
Tak mě napadlo dát to do pevných plastových boxů. Kde bych je mohla koupit nejlevněji? A čím to nádobí prokladat?
Díky za vaše rady
Stěhovala jsem celou kuchyň do jiného státu
kup si bublinkovou folii a každý hrnek, talíř nebo misku zvlášť zabal. Jako v obchodě. Krabice nepln úplně, aby neprasklo dno. Já měla pevné kartonové krabice, koupis treba na amazonu, a ještě jsem dno vystlala bublinkovou fólií. Nerozbila se jediná věc.
@vertunka pri poslednim stehovani jsem na tohle nemela cas, takze jsem vse krome sklenicek naskladala do stehovacich krabic (maji treba v ikea 2 za 80kc) uplne na sprostaka - zadny noviny, bublinky, nic. proste jsem vzala komin taliru, postavila ho do krabice, vedle nej druhej a nazdar.
sklenicky jsem balila do bublin a na spoustu z nich mame i originalni krabice, ale to jen u drahyho skla.
nerozbila se jedina vec, stehovaky jsem jen upozornila ze nadobi neni baleny