Životnost tataráku z lososa

7867
17.12.18 17:46

Životnost tataráku z lososa

Ahojky. Nevím, koho se zeptat, tak zkusím zde. Muž měl v sobotu firemní večírek. Přinesl mi tatarák z lososa, ptž tam toho hodně zbylo, tak si to rozebrali. Muž a děti to nejí. Já si dala včera a ještě tu mám, ale nevím, zda je to ještě v pohodě? Je pořád voňavý, ale muž říká, ať už ho vyhodím, že už to není vhodné. Nemáte někdo zkušenost, jak dlouho se může jíst? Moc děkuji.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

18459
17.12.18 17:52

nevím, ale osobně bych to vyhodila

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 17:55

Melo by se to snist hned cerstve je to preci jen syrove maso… za pripadne strevni problemy tp fakt nestoji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 17:56

Ja bych z toho udělala třeba rybí karbanátek - proste to tepelně upravila. Syrové uz bych to nejedla

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7867
17.12.18 17:59

Moc děkuji,jdu vyhodit.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.18 18:00

A je to tatarák z uzeného nebo ze syrového lososa? Dělá se oboje :) Ze syrového bych už nejedla

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7867
17.12.18 18:02
@Zubenka01 píše:
A je to tatarák z uzeného nebo ze syrového lososa? Dělá se oboje :) Ze syrového bych už nejedla

ze syrového,už je v koši :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
2293
17.12.18 18:10
@carola píše:
ze syrového,už je v koši :)
Ženský vy naděláte…v restauraci by ho podali, jako delikatesu na Nový rok po 1/2 noci…
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
7867
17.12.18 18:11
@ontar píše: Ženský vy naděláte…v restauraci by ho podali, jako delikatesu na Nový rok po 1/2 noci…
:mrgreen: :mrgreen:
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9110
17.12.18 18:58
@carola píše:
Ahojky. Nevím, koho se zeptat, tak zkusím zde. Muž měl v sobotu firemní večírek. Přinesl mi tatarák z lososa, ptž tam toho hodně zbylo, tak si to rozebrali. Muž a děti to nejí. Já si dala včera a ještě tu mám, ale nevím, zda je to ještě v pohodě? Je pořád voňavý, ale muž říká, ať už ho vyhodím, že už to není vhodné. Nemáte někdo zkušenost, jak dlouho se může jíst? Moc děkuji.

Když to voní, tepelně bych to upravila a snědla to.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
8589
17.12.18 19:32
@meduzza píše:
Když to voní, tepelně bych to upravila a snědla to.

udělala bych stejně. Vyhazovat jakékoli jídlo, hlavně maso, do koše se mi příčí. Jestli to chceš fakt vyhodit, odnes to aspoň slepicím

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.12.18 19:38

My jsme měli na firemním večírku taky tatarák. Teda ne rybu, ale normální. Ještě druhý den jsme ho dojídali, třetí den jsem si z něj udělala hambáč. A bylo to v pohodě. :palec:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.18 15:20

To je něco jako zavináč. To vydrží dlouho. Mňam. :dance:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama