Jak se dnes máte v předvánoční čas? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1255
23.12.11 13:25

Ahojte. :mavam:
Já si udělám za chvíli oběd, pak nazdobím stromeček (zítra bych to nestihla, protože jedeme ke tchýni) a budu koukat na telku. Dárky mám zabalené, uklizeno mám také… Takže pohoda, klídeček. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.12.11 13:26
Petra Z píše:
No mám antibiotika,zánět dutin,pusu samej opar,hlava třeští…
Dítko antibiotika včera dobralo,takže ten už řádí
Doma chaos,ale salát hotov,krapet uklizeno,stromek na balkoně,dárky zabalené.....klid a pohoda a tak to má být
Nikdy se nestresuju Vánocema :D

vítej do klubu lazarů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
23.12.11 13:29

Lakynko......díky,to jsme si přála,takový klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
23.12.11 13:30

Ahojky všem takže u nás dárky zabalené, uklizeno, salát hotov, stromek budu zdobit večer akorát na mě něco vlezlo na manžela taky a na syna taky něco leze fakt super ale jinak pohoda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.12.11 13:39
Petra Z píše:
Lakynko......díky,to jsme si přála,takový klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, my se v tom válíme od Mikuláše. Horečky, já zánět dutin, do toho zánět středního ucha, nachlazení, dávivý kašel a teď to dcera právě (DOUFÁM)uzavřela neštovicema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.12.11 13:40

Hned ráno byla paní doktrorka na telefonu v otřesné náladě, poté jsem málem urazila dveřmi panu sousedovi nos, protože jsem si ho nevšimla :roll: a malý byl v ůžasné já nechci a ne a to ne náladě :cert: Ráno nutně návštěva doktrora, zítra ještě ráno pohotovost, kvůli zádům :,( Dnes odpoledne ale už odmítám veškerý stres, budeme jen sedět doma, pozorovat stromeček a pojídat cukroví :D Veselé Vánoce všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.12.11 13:41

manžel na mě vyjel, neměl proč a asi taky nevěděl proč, já dopoledne uvařila brambory na salát, uvařila oběd, upekla vánočku, pusinky a korpus na dort, taky jsem zabalila dárky pro celou rodinu a te se jdu nasnídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.12.11 13:47

Ahojky :mavam: .Nemám pověšení prádlo,vyžehleno,zabalenou půlku dárků,dodělaný cukroví a na učení,na který se chystám podívat od pondělí sem ještě nekoukla.Ale i přes to žádný stres :D

• Citovat
  • Upravit
65292
23.12.11 13:48

Lakynko…takže si taky užíváte.....at jste brzy fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.12.11 14:00

Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.12.11 14:07
pannda píše:
Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???

prý se váže na alkohol dobře mlíko. Jestli si na něj troufneš ;). Já to zkusila jednou a supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.12.11 14:17

Mlíko??? tak to netroufnu, ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.12.11 14:19
pannda píše:

Alcaselcer,nebo jak se to píše,šumivá tableta(byla pokud se nepletu k dostání i za komoušu) nebo antiethanol,vyzkoušeno a funguje.Mlíko bych teda nedala :lol: A nebo na spravení trocha alkoholu,at se srovná hladina chlastu v krvi a není ti tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
23.12.11 14:20

Tak já mám zabalené dárky, stromek je ve stojanu, tan ustrojíme až budou děti spát.Stihli jsme se už pohádat, protože jsme to moc ráno doháněli a tak nervy ruply.Teď mám před sebou ještě dodělat salát, upéct štrůdl a takové menší dodělávky.Místo toho abych to už šla dělat teď,protože děti jsou v klidu a ten nejmenší spí venku v kočárku, tak tady sedím u emimina a čučím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
23.12.11 14:37

tak dneska fakt hrozně,všechno mě bolí,dělám salát,dodělávala jsem cukroví,teď balím dárky,ještě chci vytřít… zítra ale na všechno dlabu a budu jen koukat na pohádky a válet se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný