Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chlap mi zapálil františka a tak šikovně, že podpálil prostírání. Když jsem se vrátila z venku, vše zahlazeno, jen ten smrad jsem detekovala, i když se to snažil zahladit větráním a mým parfémem ![]()
taky máte pocit, že ti chlapi nedospívají, nýbrž se jen zvětšují? No a já jsem si udělala radost, že jsem nevybuchla, jen se smála
To nám ty Vánoce pěkně začínají…
Jééé
Pěkný téma
Manžel mi udělal radost… zajede vyzvednout fotky (součást vánočních dárků pro prarodiče), takže se tam nemusím plahočit s malou. Jo a včera z něj vypadla perla perel - večer jsem sbírala odvahu na důkladnější úklid a on mi řekl - co blbneš, vždyť je tady uklizeno. Otevřeli jsme si vínko, místo vaření k večeři objednali pizzu a bylo nám blaženě
Ale my obecně ty svátky moc nestresujem
Takže dnes i zítra pohodička ![]()
kroutilka píše:
JéééPěkný téma
Manžel mi udělal radost… zajede vyzvednout fotky (součást vánočních dárků pro prarodiče), takže se tam nemusím plahočit s malou. Jo a včera z něj vypadla perla perel - večer jsem sbírala odvahu na důkladnější úklid a on mi řekl - co blbneš, vždyť je tady uklizeno. Otevřeli jsme si vínko, místo vaření k večeři objednali pizzu a bylo nám blaženě
Takže dnes i zítra pohodička
Takhle by to mělo vypadat!!!
![]()
Taky nestresujem, ale to je možná tím, že už nemám děti. S rodinou je to určo jiné
![]()
A co úplně miluju, jako dnes, loni a předloni, že jsme sami se psem. A bude to tak i na štědrý den. Přítel má službu, pracuje u policie, vrací se až po 19 hodině. Takže jsme tu pěkně zavření, venčení psa, jídlo, když chceme tak telka a venku ať se všichni p.....u
![]()
kroutilka píše:
JéééPěkný téma
Takže dnes i zítra pohodička
Já jsem dneska lenivá jak veš
Vařím brambory na sálat,věčně čichám k našemu stromečku
.Darky budu balit večer,až děti usnou,pak si dám nohy hore,naliju domácí likérek a budu koukat na tv,žádný stres,žádný spěch.
Pro mě stres, od rána do večera v práci už od konce listopadu a k tomu vše nachystat doma, takže mi ani nepříjde, že nějaké Vánoce jsou a do práce jdu ještě zítra na dopoledne.
Z dnešního dne mě asi trefí šlak, ještě, že nám dala tchýňka oběd. Od rána má za sebou malá 2 pády. Pak jsem si chtěla udělat kafe a místo konvice jsem na sporák postavila krabicu s mlíkem, no eště, že jsem nezapla. Když už jsme měli polívku tak jí malá až na 2 lžičky celou sblajzla a když jsem jedli druhé, tak mi taky krásně ujedla a když už jsem se chytla jídla já tak mi tam vrazila nohu a oběd shodila na zem
snad už bude zbytek dne v klidu
Tak já tak nějak v klidu.. Poklidila jsem- což je součástí 80-ti% mé deno-denní náplně práce po těch prasátkách:D.. Osprchovala jsem kytky a zaťupkovala dceři neštovice:D. To budou vánoční fotky panečku
.
Salát budu dělat v klídku večer. ale už se nemůžu dočkat, mňam:D. Čím jsem starší, těším se víc na to jídlo:D. A samozřejmě na výrazy obdarovaných;).
Jo a štve mě syn, který se pořád ptá, jestli mu dám něco sladkého- přitom před ním je tác s cukrovím
. (který vyluxoval už skoro celý sám
). A taky se pořád ptá, proč není sníh.
Tak já už si užívám pohody, nazdobila jsem stromeček, dárečky jsou zabalené a připravené pod ním, v lednici se mi chladí domácí vaječňák, na tácku cukroví a jdu si udělat kafčo ![]()
Nějak jsem bez energie, jsem strašně unavená a dlouhodobě nevyspalá…před sebou ještě spoustu práce a jsem líná jek veš se zvednout ![]()
Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc ![]()
mám s ena prd,chytla jsem se s chlapem a docela ostře kvůli kravině ach jo káča pitomá jsem a začínám kazit svátky všem .-( Na svátky jsem se nikdy netěšila,ale nikdy jsem nechtěla kazit svátky a dneska se mi to dokonale povedlo,takže to už nevyžehlím,i když není nic ztraceno ![]()
Tak u nás naštěstí ten sníh je,ale taje
Snad do zítra vydrží,je ho ještě docela dost,už jsme i sáňkovali ![]()
Co nebo kdo vám už udělal radost, kdo vás naštval?? Je to stres či radost -

v ten předvánoční čas