Jak se dnes máte v předvánoční čas? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Larr
23.12.11 12:03

Jak se dnes máte? :))

Co nebo kdo vám už udělal radost, kdo vás naštval?? Je to stres či radost -
v ten předvánoční čas :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
23.12.11 12:07

Chlap mi zapálil františka a tak šikovně, že podpálil prostírání. Když jsem se vrátila z venku, vše zahlazeno, jen ten smrad jsem detekovala, i když se to snažil zahladit větráním a mým parfémem :D
taky máte pocit, že ti chlapi nedospívají, nýbrž se jen zvětšují? No a já jsem si udělala radost, že jsem nevybuchla, jen se smála :D To nám ty Vánoce pěkně začínají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
23.12.11 12:07

Jééé :-) Pěkný téma :-) Manžel mi udělal radost… zajede vyzvednout fotky (součást vánočních dárků pro prarodiče), takže se tam nemusím plahočit s malou. Jo a včera z něj vypadla perla perel - večer jsem sbírala odvahu na důkladnější úklid a on mi řekl - co blbneš, vždyť je tady uklizeno. Otevřeli jsme si vínko, místo vaření k večeři objednali pizzu a bylo nám blaženě :-) Ale my obecně ty svátky moc nestresujem :-) Takže dnes i zítra pohodička :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
23.12.11 12:09
kroutilka píše:
Jééé :-) Pěkný téma :-) Manžel mi udělal radost… zajede vyzvednout fotky (součást vánočních dárků pro prarodiče), takže se tam nemusím plahočit s malou. Jo a včera z něj vypadla perla perel - večer jsem sbírala odvahu na důkladnější úklid a on mi řekl - co blbneš, vždyť je tady uklizeno. Otevřeli jsme si vínko, místo vaření k večeři objednali pizzu a bylo nám blaženě :-) Ale my obecně ty svátky moc nestresujem :-) Takže dnes i zítra pohodička :mavam:

:palec: :palec: :palec: Takhle by to mělo vypadat!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 12:19

Taky nestresujem, ale to je možná tím, že už nemám děti. S rodinou je to určo jiné :mrgreen: :mrgreen:

A co úplně miluju, jako dnes, loni a předloni, že jsme sami se psem. A bude to tak i na štědrý den. Přítel má službu, pracuje u policie, vrací se až po 19 hodině. Takže jsme tu pěkně zavření, venčení psa, jídlo, když chceme tak telka a venku ať se všichni p.....u :lol: :mrgreen:

kroutilka píše:
Jééé :-) Pěkný téma :-) Manžel mi udělal radost… zajede vyzvednout fotky (součást vánočních dárků pro prarodiče), takže se tam nemusím plahočit s malou. Jo a včera z něj vypadla perla perel - večer jsem sbírala odvahu na důkladnější úklid a on mi řekl - co blbneš, vždyť je tady uklizeno. Otevřeli jsme si vínko, místo vaření k večeři objednali pizzu a bylo nám blaženě :-) Ale my obecně ty svátky moc nestresujem :-) Takže dnes i zítra pohodička :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
20662
23.12.11 12:23

Já jsem dneska lenivá jak veš :lol: Vařím brambory na sálat,věčně čichám k našemu stromečku :mrgreen: .Darky budu balit večer,až děti usnou,pak si dám nohy hore,naliju domácí likérek a budu koukat na tv,žádný stres,žádný spěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
23.12.11 12:27

Pro mě stres, od rána do večera v práci už od konce listopadu a k tomu vše nachystat doma, takže mi ani nepříjde, že nějaké Vánoce jsou a do práce jdu ještě zítra na dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.12.11 12:27

Z dnešního dne mě asi trefí šlak, ještě, že nám dala tchýňka oběd. Od rána má za sebou malá 2 pády. Pak jsem si chtěla udělat kafe a místo konvice jsem na sporák postavila krabicu s mlíkem, no eště, že jsem nezapla. Když už jsme měli polívku tak jí malá až na 2 lžičky celou sblajzla a když jsem jedli druhé, tak mi taky krásně ujedla a když už jsem se chytla jídla já tak mi tam vrazila nohu a oběd shodila na zem :zed: :zed: snad už bude zbytek dne v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.12.11 12:32

Tak já tak nějak v klidu.. Poklidila jsem- což je součástí 80-ti% mé deno-denní náplně práce po těch prasátkách:D.. Osprchovala jsem kytky a zaťupkovala dceři neštovice:D. To budou vánoční fotky panečku :lol: :lol: .
Salát budu dělat v klídku večer. ale už se nemůžu dočkat, mňam:D. Čím jsem starší, těším se víc na to jídlo:D. A samozřejmě na výrazy obdarovaných;).

Jo a štve mě syn, který se pořád ptá, jestli mu dám něco sladkého- přitom před ním je tác s cukrovím :zed: :zed: . (který vyluxoval už skoro celý sám :zed: ). A taky se pořád ptá, proč není sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.12.11 12:48

Tak já už si užívám pohody, nazdobila jsem stromeček, dárečky jsou zabalené a připravené pod ním, v lednici se mi chladí domácí vaječňák, na tácku cukroví a jdu si udělat kafčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.12.11 12:49

Nějak jsem bez energie, jsem strašně unavená a dlouhodobě nevyspalá…před sebou ještě spoustu práce a jsem líná jek veš se zvednout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.12.11 12:50

Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.12.11 12:52

mám s ena prd,chytla jsem se s chlapem a docela ostře kvůli kravině ach jo káča pitomá jsem a začínám kazit svátky všem .-( Na svátky jsem se nikdy netěšila,ale nikdy jsem nechtěla kazit svátky a dneska se mi to dokonale povedlo,takže to už nevyžehlím,i když není nic ztraceno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.12.11 12:54

Tak u nás naštěstí ten sníh je,ale taje :zed: Snad do zítra vydrží,je ho ještě docela dost,už jsme i sáňkovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.12.11 12:56

taky to u nás taje tak stačilo by jen památka :P :P sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie