Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
aho
mame plast. okna, v mistech pridelani oken a parapetu je silikon na utesneni, chyta se tam plisen, jelikoz se tam drzi vlhkost, nevim, cim to vycistit, nejde to ani savem, dloubat do to nepomaha, je to takove zacernale a dost osklive
ahoj, no nevím, jestli to je to stejné, ale já jsem používala na zbytky tmelu ředidlo. myslím, že je i nějaké přímo na tmel.
Tak ředidlem bych na to moc nesahala, mohlo by to na rámu udělat zažloutlé fleky. My to míváme taky a pomáhá jedině větrat, ráno setřít vysráženou vodu a jednou za čas to nastříkám Savem proti plísni (děti pošlu na celý den k babičce). Hlavně nedrbat, rozprašují se tím plísňové spory a mohly byste je pak dýchat a roznosit po bytě.
Zkus nastříkat přípravkem na čištění koupelen -Bref universal dezinfekční čistič,bílá láhev s rozprašovačem, mně se teda hodně osvědčil.
Milli píše:
Tak ředidlem bych na to moc nesahala, mohlo by to na rámu udělat zažloutlé fleky. My to míváme taky a pomáhá jedině větrat, ráno setřít vysráženou vodu a jednou za čas to nastříkám Savem proti plísni (děti pošlu na celý den k babičce). Hlavně nedrbat, rozprašují se tím plísňové spory a mohly byste je pak dýchat a roznosit po bytě.
to je fakt, to mě nenapadlo
. já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.
Silva83 píše:
to je fakt, to mě nenapadlo. já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.
Mě to bohužel napadlo, ale naštěstí jsem to zkusila nejdřív na sklepním okénku
.
já to doma čistím savem na plíseň, a občas tak projedu aj špáry v koupelně a je to jak nové
Milli píše:Silva83 píše:Mě to bohužel napadlo, ale naštěstí jsem to zkusila nejdřív na sklepním okénku
to je fakt, to mě nenapadlo. já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.
.
jejda, tak ještě že to bylo to sklepní
![]()