Čím vyčistit spáry u oken? Silikon

14048
20.12.11 14:39

Čím vyčistit spáry u oken? silikon

aho
mame plast. okna, v mistech pridelani oken a parapetu je silikon na utesneni, chyta se tam plisen, jelikoz se tam drzi vlhkost, nevim, cim to vycistit, nejde to ani savem, dloubat do to nepomaha, je to takove zacernale a dost osklive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
20.12.11 15:02

ahoj, no nevím, jestli to je to stejné, ale já jsem používala na zbytky tmelu ředidlo. myslím, že je i nějaké přímo na tmel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.12.11 15:51

Tak ředidlem bych na to moc nesahala, mohlo by to na rámu udělat zažloutlé fleky. My to míváme taky a pomáhá jedině větrat, ráno setřít vysráženou vodu a jednou za čas to nastříkám Savem proti plísni (děti pošlu na celý den k babičce). Hlavně nedrbat, rozprašují se tím plísňové spory a mohly byste je pak dýchat a roznosit po bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
20.12.11 15:54

Zkus nastříkat přípravkem na čištění koupelen -Bref universal dezinfekční čistič,bílá láhev s rozprašovačem, mně se teda hodně osvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.12.11 16:03
Milli píše:
Tak ředidlem bych na to moc nesahala, mohlo by to na rámu udělat zažloutlé fleky. My to míváme taky a pomáhá jedině větrat, ráno setřít vysráženou vodu a jednou za čas to nastříkám Savem proti plísni (děti pošlu na celý den k babičce). Hlavně nedrbat, rozprašují se tím plísňové spory a mohly byste je pak dýchat a roznosit po bytě.

to je fakt, to mě nenapadlo :oops: . já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.12.11 16:39
Silva83 píše:
to je fakt, to mě nenapadlo :oops: . já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.

Mě to bohužel napadlo, ale naštěstí jsem to zkusila nejdřív na sklepním okénku :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.12.11 20:36

já to doma čistím savem na plíseň, a občas tak projedu aj špáry v koupelně a je to jak nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.12.11 23:08
Milli píše:
Silva83 píše:
to je fakt, to mě nenapadlo :oops: . já to použila na dlažbě, to je o něčem jiném.
Mě to bohužel napadlo, ale naštěstí jsem to zkusila nejdřív na sklepním okénku :oops: .

jejda, tak ještě že to bylo to sklepní
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný