Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,prosím vás potřebuji info.,chceme našim třem raubířům koupit palandu pro tři,je to ta stím třetím výsuvným lůžkem,nemáte náhodou některá zkušenost s touto palandou.Moc se nám líbí,potřebuji radu jestli do toho jít,díky. ![]()
S výsuvnou palandou zkušenosti nemám ale máme postel od jedné české firmy, která vyrábí i trojpalandu.. http://www.postele-palandy.cz/…-daniela.php je to teda trochu šuplíková záležitost ![]()
gabkalezakova píše:
Ahojky,potřebuji poradit.Chceme našim třem raubířům koupit palandu stím třetím vysouvacím lůžkem a chci se zeptat,zda s ní nemáte některá zkušenost a nebo ji nemáte doma.Jak jste spokojeni.Našla jsem jednu firmu v Brně a ta má v nabídce krásný.
jj mame z jysku
My máme palandu pro čtyři, je sice velikánská, ale dobře se na ní spí. ![]()
Sati píše:
Kamarádka odtud z emimina ji má, snad se ti tu ozve
To jsem já
.
A tohle postel.
Jinak naprostá spokojenost, je pevná a kvalitní.
Tohle je taky bezvadná věc a je to i hezký kus nábytku.
Zrovna jsme se o tom bavili s manželem, že by jsme chtěli trojpalandu a nevěděli jsme, že existuje, dokonce pro čtyři? ![]()
http://www.postele-palandy.cz/…le-jakub.php
Mz máme tuhle čtyřlůžkovou a je to super vynález. ![]()
ta je teda super,to jsem vůbec nevěděla,že se dělá i čtyřpalanda… ![]()
ta je taky nádherná,no holky a ted jste mi ukázali tolik krásnejch postýlek a já nevím,porozmýšlíme s manželem a dám vědět co jsme vybrali,díky… ![]()
Ahoj holky, také přemýšlíme nad tou trajpalandou, resp. už vybíráme, jen mám strach z toho abychom vybrali kvalitní. Chceme tu s tím výsuvným lůžkem. Klasickou velikost 200×90… Koukala jsem na tyto dvě…
první a druhá
tedy koukala jsem na víc, ale už jsem se v tom začla ztrácet… Máte někdo zkušenst nejen s prodejci těchto postelí, ale i s výrobci? U první je výrobce Fafara, tuto firmu jsem vůbec nenašla a u druhé není výrobce uveden
psala jsem do obchodů.
Nebo beru i jiné návrhy
jen si nemůžeme dovolit dát za postele třeba 20.000kč pokud víte o něčem s rozumnou kvalitou tak do 15tis. včetně matrací, tak budu skákat radostí
díky moc ![]()
Ahoj, já našla postele na shop-ml.cz,já tam teda brala palandu pro dva se skluzavkou…ne jen tu klasickou zvýšenou pro jedno dítě…