Palanda pro tři

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
18.7.14 21:27

A Promiň, tam byli jen supliky na věci, já ty větší nesledovala tak podrobne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.7.14 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
18.7.14 21:49
@Zenyatta píše:
A co tahle?
http://www.nabytek-aldo.cz/…bop-3-osoby/

Na tu jsem taky koukala, brala bych ji hned :palec: ale manželovi se nelíbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.7.14 21:58
@Mysicka31 píše:
Na tu jsem taky koukala, brala bych ji hned :palec: ale manželovi se nelíbí :(

My do ní asi půjdem. Moc se mi líbí ten úložný prostor zboku ve schodech a ty poličky využijem na knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
18.7.14 23:08
@Zenyatta píše:
My do ní asi půjdem. Moc se mi líbí ten úložný prostor zboku ve schodech a ty poličky využijem na knížky.

Tak dětem jsou 2 a 4 roky a manželovi se právě nelíbí ty poličky, že tam budou jen skládat bordel… a nevím jestli by se nám tam vlezla na šířku :think: potřebujeme ji zapasovat i ke skříni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.7.14 23:08
@Zenyatta píše:

pěkná je, a hlavně každé z dětí může slézt tak, aby nestoupalo na to výsuvné lůžko toho třetího, takže když jde v noci někdo čůrat, tak se zmenšuje riziko, že vzbudí sourozence :palec:
Asi o ni napíšu ježíškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
18.7.14 23:21

Výsuvné lůžko leda pro příležitostné spaní, ale určitě ne pro pravidelný spánek. Výsuvné lůžko vůbec nevětrá, je to hnízdiště roztočů, nehledě na kvalitu nízké matrace a vůbec kvalitu spánku na palandách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
18.7.14 23:34

@peggy.sl neperou se tam děti, pořád dumám jak v budoucnu zařídíme pokoj pro kluky, není moc velký tak tohle by bylo taky dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný